Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους δεν θέλουν να φύγουν από το πάγιο οτε ή δεν θέλουν να μπουν στην λίστα αναμονής για 3-4 μήνες μέχρι να συνδεθεί η γραμμή τους στο ιδιόκτητο δίκτυο κάποιας εταιρείας, υπάρχει το livebox της lannet, που προσφέρει ίντερνετ στα 24 mbps με 19,34 ευρώ το μήνα και αν θέλετε να μιλάτε και απεριόριστα +7 ευρώ το μήνα δηλαδή σύνολο για double play 26,34 ευρώ το μήνα και αν υπολογίσουμε και 14,75 ευρώ το πάγιο οτε σύνολο 41 ευρώ το μήνα με απεριόριστες κλήσεις και ίντερνετ και με χρόνο αναμονής 10 ημέρες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ναι φίλε μου ισχύει στο 100%, το έχουν κάνει κάτι γνωστοί μου.

Επειδή με απασχολεί τις τελευταίες μέρες να φύγω από conn-χ και να πάω Lannet, μήπως θα ήταν εύκολο να είχαμε μερικές πληροφορίες από τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν;

Για παράδειγμα:

1. Είναι στην Αττική ή στην Περιφέρεια και αν γίνεται σγυκεκριμένος Νομός.

2. Είναι ευχαριστημένοι; Από ταχύτητα πως πάει; Ισχύουν στο πλησιέστερο οι ονομαστικές ταχύτητες; Με torrents αντιμετωπίζουν πρόβλημα;

3. Το Voip παλεύεται ή είναι εντελώς χάλια;

4. Απότους χρόνους ανταπόκρισης ταλαιπωρήθηκαν καθόλου; ή μήπως τελικά άξιζε η ταλαιπωρία;

Τα ρωτάω όλα αυτά διότι δεν έχω από κάποιον γνωστό να πάρω πληροφορίες και όπως αντιλαμβάνεστε το να φύγω από τον έναν πάροχο και να πάω στον άλλο, θέλει ψάξιμο! Σίγουρα, οι τιμές τους είναι ανταγωνιστικές και δεομένου ότι είμαι Καβάλα (σε κωμόπολη όχι μέσα) ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος δεν υπάρχει ιδιόκτητο. Η Lanet συμφέρει γιατί στο σύνολο έχει μια διαφορά της τάξεως των 12€/μήνα για τις ίδιες υπηρεσίες με τον ΟΤΕ (conn-x 2Mbs, talk 24/7).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω την βοήθειά σας!

Δημοσ.

Και ιδιόκτητο να υπήρχε στην περιοχή σου πάλι ανταγωνιστικές είναι οι τιμές. Κοίτα αν υπάρχουν πόρτες στην περιοχή σου δεν θα κάνει πάνω από 10 εργάσιμες μέρες, το πακέτο σύνδεσης σου έρχεται μέσα σε 4 μέρες με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και μέσα στο πακέτο θα βρεις και την αιτησή σου, την συμπληρώνεις, την στέλνεις με φαξ και μετά ταχυδρομικά και από την στιγμή που θα παραληφθεί το φαξ θέλει 10 εργάσιμες μέρες. Αν η γραμμή σου του οτε πιάνει 24 mbps θα πιάσει και με την Λαννέτ αν πάλι η γραμμή σου επιτρέπει μέχρι 8 θα πιάσεις 8. Δεν αλλάζει κάτι στην ταχύτητα, όσο πιάνει με το conn-x πιάνει και με την λαννέτ, το voip είναι αποδεκτό, δεν έχει δηλαδή σημαντικά προβλήματα. το μόνο αρνητικό είναι πως στον κούριερ που θα σου φέρει το πακέτο εξοπλισμού πρέπει να προκαταβάλεις 60 ευρώ που είναι το κόστος των 4 πρώτων μηνών για το ίντερνετ ανεξάρτητα τι ταχύτητα θα επιλέξεις, για τους 4 πρώτους μήνες δηλαδή δεν θα σου έρχεται λογαρισμός ίντερνετ αλλά μόνο voip, μετά θα σου έρχεται κανονικά. Δεν είναι άσχημο σαν πακέτο, αν σκεφτείς οτι μπορείς να έχεις τα ίδια προνόμια με ένα ιδιόκτητο δίκτυο και στην ίδια τιμή.

Δημοσ.
Και ιδιόκτητο να υπήρχε στην περιοχή σου πάλι ανταγωνιστικές είναι οι τιμές. Κοίτα αν υπάρχουν πόρτες στην περιοχή σου .... Δεν είναι άσχημο σαν πακέτο, αν σκεφτείς οτι μπορείς να έχεις τα ίδια προνόμια με ένα ιδιόκτητο δίκτυο και στην ίδια τιμή.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και τις πληροφορίες. Δυστηχώς ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή δεν υπάρχει αλλά και πάνω από 2 Mbps δεν υπάρχει δυνατότητα στην περιοχή, αυτό μου το είχαν ξεκόψει από τον ΟΤΕ όταν ζήτησα αναβάμιση από 1 Mbps σε 2 Mbps. Οπότε σύμφωνα με αυτά που γράφεις θα συνεχίσει η ίδια ταχύτητα ( η οποία όσες φορές και να την έχω ελέγξει δεν πιάνει 2). Όταν λες πορτες εννοείς για την Lanet ;

Με το conn-X τι γίνεται; Το κόβω μόνος μου ή αναλαμβάνει η Lanet και πότε; Εφόσον ενεργοποιηθεί ή θα πρέπει πρώτα ο ΟΤΕ να μου επιτρέψει να κόψω το conn-X και να παραδώσει τον βρόγχο στην Lanet (ισχύει κάτι τέτοιο;)

Το ξέρω σε ταλαιπωρώ, αλλά η 12μηνη δέσμευση με φοβίζει, γιατί αν δεν πάει κάτι καλά θα βρεθώ "κρεμασμένος" και όπως είπα εδώ υπάρχει μόνο ο ΟΤΕ μέχρι 2 Mbps! Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι, το μέγεθος της ταλαιπωρίας αλλά και το κόστος που θα έχω σε περίπτωση που η επιλογή μου είναι λανθασμένη. Επίσης θα ήθελα να μου πείς αν πραγματικά αξίζει για την Περιφέρεια (σου θυμίζω ότι μιλάμε για κωμόπολη του Νομού Καβάλας και όχι για μεγάλο αστικό κέντρο).

Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

Φίλε μου αν η ισχύουσα γραμμή σου πιάνει 2 Μβ τότε και με λαννέτ τόσο θα πιάνει, η ποιότητα θα είναι η ίδια ακριβώς με του οτε αφού δικές του είναι οι γραμμές και δεν θα σε κόψει κανένας από το ίντερνετ μιας και με την καινούρια απόφαση του ΕΕΤ πρέπει να γίνει η αποσύνδεση από την παλιά εταιρεία και να μπείς στην καινούρια αυθημερόν, όλες τις διαδικαδασίες τις αναλαμβάνει η λαννέτ απλά πρέπει για καλό και για κακό αφού συνδεθείς στην λαννέτ να ενημερώσεις και τον οτε οτι διακόπτεις οχι τίποτα άλλο αλλά ο οτε κάνει κάτι κουλά τώρα τελευταία και συνεχίζει να στέλνει λογαριασμούς ίντερνετ.

Να πω επίσης πως για 2 Μβ που είναι η γραμμή σου το ποσό που πληρώνεις είναι νομίζω 12 ευρώ το μήνα και όχι 19,34.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ ακόμη μια φορα για τη γρήγορη ανταπόκρισή σου.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

con-x Tlak 24/7 (20 ?+15 ? = 35 ? / μήνα)

livebox + Voip (15 ? + 7 ? = 22 ? / μήνα)

Πιστεύωότι η διαφορά αξίζει τον κόπο.

Σε ευχαριστώ και πάλι και αν έχεις τίποτα νεότερα... εδώ είμαστε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...