vasgen Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλησπερα!! Εχω ενα προβληματακι με την καινουργια Visual Basic της MICROSOFT. Παταω να μου φτιαξει καινουργιο Windows Form Application-> Μετα παταω να μου εμφανιστει η φορμα για να δουλεψω δλδ την φορμα που κανουμε Drag & drop τα διαφορα αντικειμενα απο το toolbox και μου βγαζει το παρακατω μυν.! Εχει κανεις καμια ιδεα.? Υποψην οτι στο PC πρωτη φορα την εγκατεστησα.! Ευχαριστω εκ τον προτερων.!
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δεν το'χω κάνει ακόμα install το Basic 2008 Express Edition, αλλά ποιο μήνυμα ακριβώς σου βγάζει; Στο post σου δεν το αναφέρεις. Θα δω τι παίζει και με μένα και θα σου πω πάντως.
vasgen Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 To μυνημα ειναι αυτο!! Και η λυση σε αυτο το προβλημα ειναι η παρακατω.! Κάντε extract το ISO που κατέβασετε και κάνε εγκατάσταση τα ακόλουθα: *-KB110806-x86*.msu *-KB929300-x86*.msu *-KB930264-x86*.msu Τα αρχεία βρίσκονται στον φάκελο \WCU\dotNetFramework\dotNetMSP\x86. (Αν έχετε 64bita vista υπάρχει αντίστοιχος φάκελος x64)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.