gargoyle1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 παιδια καλησπερα εχω εναν 80αρη σκληρο και θελω να κανω format για να μην κανω back up σκεφτηκα να κοψω τον σκληρο στα δυο να βαλω στο ενα κομματι το λειτουργικο(το οποιο θα κανω format) και στο αλλο τα αρχεια μου για να τα σωσω αλλα δεν ξερω πως γινεται εχει κανεις καμμια ιδεα?ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Απλά στην εγκατάσταση των windows, εκεί που σου ζητάει το δίσκο που θα στήσεις το λειτουργικό, θα σβήσεις τα υπάρχοντα διαμερίσματα και θα δημιουργήσεις νέα, με το μέγεθος που θέλεις.
gargoyle1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ετσι ομως δεν θα χασω τα αρχεια που εχω ηδη στον υπολογιστη?
Droidlock Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δες προγραμματα οπως partition magic , Paragon partition magic , Acronis partition manager κτλπ .
gargoyle1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 φιλε Droidlock ευχαριστω υπαρχει πουθενα κανενας guide για αυτα τα προγραμματα η δεν ειναι τοσο δυσκολα στη λειτουργια τους?
gfilippas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δες προγραμματα οπως partition magic , Paragon partition magic , Acronis partition manager κτλπ . Ακριβώς. Δεν θα χάσεις τίποτα απολύτως
gfilippas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 φιλε Droidlock ευχαριστω υπαρχει πουθενα κανενας guide για αυτα τα προγραμματα η δεν ειναι τοσο δυσκολα στη λειτουργια τους? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1626061
gargoyle1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 φιλε gfilippas ευχαριστω θα ψαχτω να δω τι θα γινει
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Απλά στην εγκατάσταση των windows, εκεί που σου ζητάει το δίσκο που θα στήσεις το λειτουργικό, θα σβήσεις τα υπάρχοντα διαμερίσματα και θα δημιουργήσεις νέα, με το μέγεθος που θέλεις. ...Εμ πώς να μην σε μπερδέψει ο gargoyle1,έτσι όπως τα είπε... Εγώ σ'αυτά που σου προτείναν τα υπόλοιπα παιδιά,απλά να προσθέσω 1 ερώτηση: ΓΙΑΤΙ να μην κάνεις backup ; Aν με τη σειρά σου αναρωτιέσαι γιατί στην κάνω,να σου πώ να κάνεις μια αναζήτηση στο forum με όρους όπως "βοήθεια!" , "πάει ο σκληρός...πώς μπορώ να πάρω τα αρχεία μου; " ,"πρόβλημα με δίσκο,είναι επείγον!" και θα καταλάβεις... Σε τέτοια threads επίσης,θα βρεις πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες διάφοροι είχαν πρόβλημα με partitioning programs όπως τα προαναφερθέντα,είτε κατά την αρχή της χρήσης των-είτε κατά την πορεία... Θες να το ρισκάρεις ;
gargoyle1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 washcloud ευχαριστω για την επισυμανση και η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα αν εχεις 50 gb γεματα αντε να τα μεταφερεις σε dvd εκτος αυτου καποια στιγμη θελω να κανω ενα ξεκαθαρισμα αλλα δεν ειναι επι του παροντος.
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ...όπως νομίζεις κάνε,αλλά αν είσαι του "μην κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς ν' αναβάλεις γι' αύριο",μπορεί και να σου κάτσει στραβή,και μετά να χρειάζεσαι και ΔΙΣΚΟ για να κάνεις ανάκτηση αρχείων... Στη θέση σου πρώτα θα έκαιγα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα ΠΙΟ σημαντικά για ΄μένα αρχεία σε πόσα..1;2;3 dvd ;; και μετά θα έκανα ό,τι έκανα. Όχι ότι είναι ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ να έχεις πρόβλημα μ' αυτα΄τα "κατόπιν εορτής partitioning programs",κι ΕΥΧΟΜΑΙ να μην το έχεις,αλλά....
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Παλικάρι ένας 2ος σκληρός δεν είναι κάτι που θα χρειαστείς μόνο για λίγες μέρες.Σκληρός είναι,πάντα είναι χρήσιμος και πάντα θα μεγαλώνει ο όγκος των δεδομένων σου(σ.σ και οι ανάγκες σου). Καλώς να τα κάνεις όλα αυτά που λες πιο πάνω με partitions κλπ αλλά μια αγορά ενός 2ου σκληρού δίσκου,είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού λύνει πολλά τέτοια προβλήματα σαν το δικό σου.Εξάλλου ένας εσωτερικός σκληρός πλέον είναι πάνφθηνος,σε ότι χωρητικότητα και να τον πάρεις.
gargoyle1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Παιδια δεν εχετε αδικο.Αποφασισα λιοπον να κανω ενα back up (φιλε washcloud) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο μην γινει καμμια ξερη με το format και το αμεσως επομενο βημα ειναι να αγορασω και εναν δευτερο σκληρο(φιλε GiOrGoSk21)για να μην εχω τετοιου ειδους προβληματα.
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ...αφού λοιπόν το αποφάσισες,έχω κάτι ντι-βι-ντάκια για πούλημα- τεφαρίκια! ..και α,νομίζω ότι και ο GiOrGoSk21 είχε έναν εξωτερικό για "σκότωμα"...τζάμπα πράμμα! ...και χωρίς πλάκα τώρα,απλά το να έχεις back-up των σημαντικών σου αρχείων όχι ΤΩΡΑ αλλά "ΧΘΕΣ",είναι κάτι πολύ σημαντικό...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ...αφού λοιπόν το αποφάσισες,έχω κάτι ντι-βι-ντάκια για πούλημα- τεφαρίκια!..και α,νομίζω ότι και ο GiOrGoSk21 είχε έναν εξωτερικό για "σκότωμα"...τζάμπα πράμμα! gargoyle1 μη τον ακούς,μες στην παραπληροφόρηση είναι. (Εσωτερικό σκληρό ήθελα να σου πουλήσω ) Κι ό,τι τιμή σου πει για τα dvd,πες μου να έχω τον τελευταίο λόγο.Με double layer θα απαντήσω. Κι αφού είπαμε τις @@ρίτσες μας ,εγώ προτείνω να πας για αγορά εσωτερικού σκληρού.Για 3ο σκληρό μόνο θα επέλεγα εξωτερικό.Οι 2 "κύριοι" σκληροί πάντα θέλω να είναι εσωτερικοί.Συν το ότι ο εσωτερικός είναι πολύ πιο φθηνός,αν σκέφτεσαι και το κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.