Scatman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Βρισκομαι σε πολυ μειονεκτικη θεση. Τα ορια στενευουν για την παραδοση της εργασιας (Σαββατο πρωι) κι ενω την εχω ετοιμη δε μπορω να την εκτυπωσω !!! Η εργασια εχει γινει στο MS Word του Office και παροτι δοκιμασα να την εκτυπωσω στον δικο μου εκτυπωτη κ του φιλου μου δεν εγινε τπτ Το προβλημα ειναι το εξης -> Πριν την εκτυπωση μου αναφερει μονιμα οτι το/τα Margins στο section 1 ειναι Out of printable area. Το αποτελεσμα ειναι να εκτυπωνει κενη κολλα χαρτιου. Δε ξερω τι πρεπει να κανω. Επισυναπτω κ μια κολλα για οποιον θελει να τεσταρει μονος του (27kb) http://www.zshare.net/download/88848252b92fd1/
tzinis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 λοιπόν φίλε μου το πρόβλημα είναι απλό.στον κάθετο χάρακα σου έχει φύγει το κάτω όριο.με το mouse πίασε το κάτω μέρος και ανέβασε το μέχρι να εμφανιστεί η γκρί περιοχή.μετά όλα ΟΚ.εκτύπωσέ το κανονικά.
Scatman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Eυχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον. Το prob τελικα λυθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.