psycho_dreams Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το laptop καθώς κατα τη προσπάθεια μου να κάνω recover και ενώ έκανε back up κάποια αρχεία εκλεισε και από κείνη τη στογμή παλεύω να κάνω κάτι για να επανέλθει αλλά μάταια.. Με το που ανοίγει μου εμφανίζει τη κλασσική μάυρη οθόνη όπου μπορώ να επιλέξω να μπει σε safe mode και διάφορα αλλά..οτιδήποτε και αν επιλέξω μου βγάζει error οτι δε μπορει να load κάποια DLLs του Kernel. Είχα γράψει 2 recovery discs για τέτοιες στιγμές αλλά δυστήχως δεν γράφτηκαν σωστά και δε μου τα φορτώνει καθόλου.. Προσπαθησα να κάνω boot από cd των windows, μου εμφανίζεται κανονικά η αρχική σελίδα όπου επιλέγω να κάνω setup ή repair αλλά και στις 2 περιπτώσεις μου εμφανίζει οτι δεν υπάρχει κάποιος σκληρός δίσκος στο σύστημα ή οτι έχουν κάποιο πρόβλημα οι drivers του σκληρού. Προπάθησα να βάλω τα αρχεία από κάποιο bootdisk σε flashaki και να κάνω από κει boot στο laptop αλλά ούτε έτσι άβγαλα άκρη(μπορεί να φταίνε και τα αρχεία που έβαλα,δεν ήμουν 100% σίγουρος). Απογοητευμένος απόλη αυτή τη διαδικασία και μη μπορώντας να βγάλω άκρη..πέρνοντας τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση της hp μου είπαν οτι η λύση στο πρόβλημα σου είναι τα recovery disks..Θα ήθελα μήπως υπάρχει κάποιος με το ίδιο laptop (hp pavillion 9093) και μπορεί να μου κάνει κάπου upload τα recovery disk του να τα κατεβάσω. Θα ήμουν υπόχρεως παιδιά.. Βεβαια αν υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάτι διαφορετικό εννοείτε πως θα με βοηθούσε εξίσου..
michalis2610 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς τα recovery disk είναι μοναδικά για το κάθε φορητό οπότε δεν μπορείς να "δανειστείς" από κανέναν. Κάνε την παραγγελία το συντομότερο στην ΗΡ γιατί θα χρειαστούν περίπου 14 ημέρες μέχρι να τα παραλάβεις. Γιατί δεν κάνεις restore από το Recovery Partition με F11 κατά την εκκίνηση? Τέλος αυτό που μπορείς να κάνεις αν δε λειτουργήσει η προηγούμενη λύση είναι να κατεβάσεις μια διανομή linux και να την εγκαταστήσεις ώστε τουλάχιστον να έχεις το φορητό για τις βασικές λειτουργίες (internet-office) έαν το χρειάζεσαι.
psycho_dreams Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Restore φίλε Μιχάλη όπως έγραψα και στο αρχικό post είναι αδύνατο να γίνει, εμφανίζει error στα dlls του kernel. Ευτυχώς παιδιά μια βόλτα από τα Multirama και με αρκετή ξεκ..ωλιά βρέθηκαν τα recovery disks για το laptop μου οπότε το πρόβλημα λύθηκε και ανέξοδα καθώς τα παιδιά μεξυπηρέτησαν μια χαρά. Όσο για linux..κατεβαίνει ήδη το ubuntu.... Ευχαριστώ πάντως Μιχάλη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.