poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 1.1 ειναι ο ρουτερ.β. δεν χρειαζεται να ψαχνει αμα βαλει καρφωτα Ip sto tcp ip
damianos98 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 εχω ακριβως το ίδιο προβλημα που αναφέρθηκε... βρεθηκε λυση απο κανεναν τελικά στο πρόβλημα. αν ναι, παρακαλω, ας την στειλει καποιοσ...
tid_ff Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 λοιπον την ip που θα βαλεις στο port forward θα την βρεις: δεξια κατω στην μπαρα εργασιων,(αγγλικα xp) δεξι κλικ στο local area connection ... μετα status .... καρτελα support στο σημειο που λεει ip adress ειναι η ip που ζητας!!! port forward απλα οπως δειχνει στο site!!! αν δεν καταφερεις να την βρεις τα ξαναλεμε.
damianos98 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 λοιπόν τα καταφερα... περα απο τισ ρυθμίσεις για ip που πρεπει να γινουν βρηκα κ κατι αλλο. στο azureus ελεγε οτι η στανταρτ πορτα για τορεντ ειναι η 6881 η οποια μου ξεμπλοκαρε κ το μτορρεντ.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 πορτα μπορεις να βαλεις οτι 8ες.β.καλο ειναι η ip na μπει καρφωτα διοτι αμα εχεις πολλα pc πανω μπορει ο dhcp καποια στιγμη να σου δωσει αλλη Ip
vitalpoint Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 tid_ff εισαι μεγαλο παληκαρι,τοσο καιρο πεδευομουν με αυτο το πραγμα!!Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Και οπως ειπαμε καλο ειναι να ειναι καρφωτα η ip
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 την ip που σου ειπε ο φιλος πιο πανω πως να την δεις 8α την σημειωσεις και μετα 8α πας στο control panel,network connections,δεξι κλικ στο local area connection,properties meta tcp//ip propertis και εκει δινεις ip πχ 192.168.1.33 subnet 255.255.255.0 defaulta gateway 192.168.1. και dns του provider η δινεις την ip toy royter.αυτο το κανεις για να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη Ip το pc σου ειδικα αμα εχεισ δικτυο διοτι μετα δεν 8α παιζει το port forward.
Jungleyes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά όπως και αρκετοί άλλοι έχω το ίδιο πρόβλημα με το emule...Είμαι συνεχώς με Low Id. Καταρχήν είμαι πίσω από ενσύρματο Router: Bautec το οποίο έρχεται με το Connx με ταχύτητα 4ΜΒ/s. Έχω προσπαθήσει αρκετά από αυτά που λέτε παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν πιάνουν. Το ξέρω ότι κάποια λεπτομέρεια είναι αυτή που φταίει. Επίσης πρέπει να σας πω ότι έχω λειτουργικό Windows Vista Home Premium (6.0, Build 6001) ελληνικά για αυτό θα παρακαλούσα ότι οδηγίες να αφορούν το συγκεκριμένο λειτουργικό. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 οποιος εχει οτενετ θα απενεργοποιησει απο το site της οτενετ και την αθξημενη ασφαλεια που κοβει πορτες.επισης το emule εχει μεσα τεστ για τα ports .απο εκει τσεκαρε αν ειναι ολα σωστα παρα με το Low high id διοτο το emule εχει γινει χαλια πλεον.κλειστε firewall.απο εκει και περα οτι γραφει το port forward.δεν θυμαμε να εχω κανει σε baudtec port forward.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 poulinos, έχω κόψει πως έχεις απαντήσει σχεδόν σε όλα (αν όχι σε όλα) τα threads αυτού του section. Χθες αγόρασα και γω ασύρματο router της baudec από το oteshop και έκανα επίσης αναβάθμιση φοιτητικό dsl απο τα 2 στα 8 MB/s. Το utorrent μου όμως δεν "νιώθει" όπως θα έπρεπε, οπότε είπα και γω να κάνω αυτό που πρέπει.. port forwarding. Ακολούθησα οδηγίες από το site (Port forward), τα είδαμε και με ένα παιδί που ήξερε και κάθε φορά το test του utorrent μου εβγαζε το error: πως δεν ήταν opened το port. Εν τω μεταξύ σε άσχετες φάσεις μία είναι πράσινο το κυκλάκι (στο utorrent), μία κόκκινο και μία κίτρινο, αλλά η πόρτα δεν ανοίγει! Δε θέλω ν'ασχοληθώ άλλο σήμερα μαζί του, αλλά αύριο ίσως γράψω περισσότερες λεπτομέρειες. Σε δεσμεύω από σήμερα για κάποια στιγμή αύριο το βραδάκι!! Α, τώρα θέλω να κοιτάξω και αυτό που λες για το site της otenet, που ακριβώς το ρυθμίζω αυτό; Thanks δύο μέρες advance.
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ανοιξε και μια αλλη πορτα και δοκιμασε να κανεις το τεστ που εχει το emule.και δοκιμασε να κανεις το τεστ και οταν σοθ βγαινει πρασινο το φωτακι στο utorrent αλλα και οταν δεν σου βγαινει.γιανα δουμε τι γινετε.γιατι το κυκλακι μπορει να μην γινει πρασινο και σε αλλες φασεις. http://www.otenet.gr/hd/ και πας θεματα ασφαλειας.και πας στην αρχη επιθυμιας αυξημενης πορστασιας.κτλ
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Poulinos, το ήξερα πως θα με βοηθούσες. Έκανα την μαγκιά στην otenet, έκανα κι άλλο ένα portforwarding και πλέον το utorrent μου δίνει και πράσινο κυκλάκι, αλλά και πράσινο test, δηλ. πως η θύρα έχει ανοιχθεί επιτυχώς. Το μόνο που μένει πλέον είναι να δω πως θα πάει η φάση!! Thanks ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.