andrikos_gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλησπερα σε ολους.! Εχω το παραπανω ρουτερ που δινει ο οτε για τις τωρινες συνδεσεις.. Αντιμετοπιζω τρεεεεεελο προβλημα με το port forwarding..Απιστευτο! Ακολουθησα ολες τις οδηγιες στο portforward.com και εξακολουθει να μην δουλευει..περασα dns,static ip,τσεκαρα το firewall και ακομα τιποτα.. ο οτε λεει βλακειες και μου λενε για τεχνικο(ελεος port forwarding θελω!). Ολα αυτα εστιαζονται σε emule & utorrent. Δοκιμασα αμετρητα Ports και τιποτα.. Βοηθεια κανεις???? Υπερευχαριστω! Ανδρεας
andrikos_gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλησπερα σε ολους.!Εχω το παραπανω ρουτερ που δινει ο οτε για τις τωρινες συνδεσεις.. Αντιμετοπιζω τρεεεεεελο προβλημα με το port forwarding..Απιστευτο! Ακολουθησα ολες τις οδηγιες στο portforward.com και εξακολουθει να μην δουλευει..περασα dns,static ip,τσεκαρα το firewall και ακομα τιποτα.. ο οτε λεει βλακειες και μου λενε για τεχνικο(ελεος port forwarding θελω!). Ολα αυτα εστιαζονται σε emule & utorrent. Δοκιμασα αμετρητα Ports και τιποτα.. Βοηθεια κανεις???? Υπερευχαριστω! Ανδρεας
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 πηγαινε my.otenet.gr και κλεισε την αυξημενη ασφαλεια που ισως εχει ενεργοποιθει
andrikos_gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Σε ευχαριστω αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο..
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 στο pc soy εχεις δωσει καρφωτα την Ip 192.168.1.2??
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 giati aμα τ οpc σου δνε εχει αυτην την Ip τοτε δεν κανεις τιποτα.απο start run cmd kai ipconfig θα πρεπει να βλεπεις ip 192.168.1.2
andrikos_gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Απλα περασα στατιτες Ip,dns kai εδωσα και αυτη την Ip. Δοκιμασα και με αλλη αλλα τπτ... Καμια ιδέα??
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 καποιο firewall 8α σε κοβει τοτε.κανε το τεστ που εχει μεσα το emule να δεις αν ειναι ανοιχτη η πορτα.
Finn Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Στις επιλόγές του firewall έχει μια επιλογή για SIP Μήπως είναι enabled?
vitalpoint Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Καλημερα,εχω συνδεση connx με το ασυρματο router baudtec,εχω κανει το port forward και οταν ειναι στην ασυρματη λειτουργεια το μtorrent εμφανιζει ανοιχτη θυρα.Οταν ομως συνδεω το router με το καλωδιο εμφανιζει την θυρα κλειστη.Τι πρεπει να ρυθμισω ωστε οταν εχω συνδεδεμενο το καλωδιο να παρουσιαζεται ανοιχτη η θυρα? Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Καλημερα,εχω συνδεση connx με το ασυρματο router baudtec,εχω κανει το port forward και οταν ειναι στην ασυρματη λειτουργεια το μtorrent εμφανιζει ανοιχτη θυρα.Οταν ομως συνδεω το router με το καλωδιο εμφανιζει την θυρα κλειστη.Τι πρεπει να ρυθμισω ωστε οταν εχω συνδεδεμενο το καλωδιο να παρουσιαζεται ανοιχτη η θυρα?Ευχαριστω καλημερα.εφοσον οταν μπενεις με καλωδιο το pc σου εχει αλλη ip 8α πρεπει ειτε και στις δυο συνδεσεις να δωσεις την ιδια ip που δεν ξερω ποσο 8θα σε αφησουν τα windows ειτε να ανοιξεις δυo ports και να το αλλαζεις μεσα απο το προγραμμα.καλως ηρ8ες στο forum
vitalpoint Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω για την συμβουλη,και για το καλωσορισμα.
geo63 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 δοκιμασε στο 192.168.1.1.2.3.4.5.6 καπου θα σου ανοιξει η πορτα επεμενε μεχρι να βρεις ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.