Προς το περιεχόμενο

baudtec 40068194

andrikos_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.!

Εχω το παραπανω ρουτερ που δινει ο οτε για τις τωρινες συνδεσεις..

Αντιμετοπιζω τρεεεεεελο προβλημα με το port forwarding..Απιστευτο!

Ακολουθησα ολες τις οδηγιες στο portforward.com και εξακολουθει να μην δουλευει..περασα dns,static ip,τσεκαρα το firewall και ακομα τιποτα..

ο οτε λεει βλακειες και μου λενε για τεχνικο(ελεος port forwarding θελω!).

Ολα αυτα εστιαζονται σε emule & utorrent.

Δοκιμασα αμετρητα Ports και τιποτα..

Βοηθεια κανεις????

Υπερευχαριστω!

Ανδρεας

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους.!

Εχω το παραπανω ρουτερ που δινει ο οτε για τις τωρινες συνδεσεις..

Αντιμετοπιζω τρεεεεεελο προβλημα με το port forwarding..Απιστευτο!

Ακολουθησα ολες τις οδηγιες στο portforward.com και εξακολουθει να μην δουλευει..περασα dns,static ip,τσεκαρα το firewall και ακομα τιποτα..

ο οτε λεει βλακειες και μου λενε για τεχνικο(ελεος port forwarding θελω!).

Ολα αυτα εστιαζονται σε emule & utorrent.

Δοκιμασα αμετρητα Ports και τιποτα..

Βοηθεια κανεις????

Υπερευχαριστω!

Ανδρεας

baudtec.jpg

Δημοσ.

giati aμα τ οpc σου δνε εχει αυτην την Ip τοτε δεν κανεις τιποτα.απο start run cmd kai ipconfig θα πρεπει να βλεπεις ip 192.168.1.2

Δημοσ.

Καλημερα,εχω συνδεση connx με το ασυρματο router baudtec,εχω κανει το port forward και οταν ειναι στην ασυρματη λειτουργεια το μtorrent εμφανιζει ανοιχτη θυρα.Οταν ομως συνδεω το router με το καλωδιο εμφανιζει την θυρα κλειστη.Τι πρεπει να ρυθμισω ωστε οταν εχω συνδεδεμενο το καλωδιο να παρουσιαζεται ανοιχτη η θυρα?

Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλημερα,εχω συνδεση connx με το ασυρματο router baudtec,εχω κανει το port forward και οταν ειναι στην ασυρματη λειτουργεια το μtorrent εμφανιζει ανοιχτη θυρα.Οταν ομως συνδεω το router με το καλωδιο εμφανιζει την θυρα κλειστη.Τι πρεπει να ρυθμισω ωστε οταν εχω συνδεδεμενο το καλωδιο να παρουσιαζεται ανοιχτη η θυρα?

Ευχαριστω

καλημερα.εφοσον οταν μπενεις με καλωδιο το pc σου εχει αλλη ip 8α πρεπει ειτε και στις δυο συνδεσεις να δωσεις την ιδια ip που δεν ξερω ποσο 8θα σε αφησουν τα windows ειτε να ανοιξεις δυo ports και να το αλλαζεις μεσα απο το προγραμμα.καλως ηρ8ες στο forum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...