kermas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 hi, έχω το sony vaio vgn-a295hp και υπάρχει ένα πρόβλημα. Εχω κόψει το flex cable h ribbon cable which connect the touchpad with the motherboard επειδή άλλαξα dvdr και δεν πρόσεξα και το έκοψα. Πήρα τηλ. την vaio support να ρωτίσω πόσο κοστίζει η μου το κάνουν γιατί το laptop είναι 5 χρονών εκτός warranty και μου είπαν οτι στιχίζει 380ε μαζί με τα μεταφορικά. Ξερετε που μπορω να ψάξω να βρώ αυτο το flex cable h ribbon cable γιατί όπου και να εψαξα δεν το βρήκα (sites-forums-ebay) η αμα γνωρίζετε κανέναν που να κανει service vaio in Thessaloniki. Σας στέλνω μια photo από το κομμένο flex. Thanks in advance
valekgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ψάξε στο ebay για ανταλλακτικά , σίγουρα κάτι θα βρεις κ θα σε βοηθήσει! πολλές φορές έχουν χαλασμένους παλιούς φορητούς που τους πουλάνε για τα ανταλλακτικά!
kermas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μπα δεν έχω βρει τπτ στο e-bay 2 τύπους βρήκα και έχουν μόνο flex for monitor.
doc1000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ένα αξιόπιστο μαγαζί που φέρνει ανταλλακτικά για όλα τα laptops και αναλαμβάνει το service τους είναι το παρακάτω. http://www.hnm.gr/site/index.php?opt...d=23&Itemid=57 Είναι στην Αθήνα βέβαια, αλλα πάρ' τους ένα τηλέφωνο και κανόνισε να σου το στείλουν αν δε θες να το πας εκεί να σου το φτιάξουν.
kermas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ έστειλα ένα mail σ'αυτήν την εταιρία που μου είπες και ελπίζω να βρω καμία άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.