giwrgos_aam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ρε μαγκες πως μπορω να κατεβασω το counter strike 1.6 δωρεαν???? θελω να παιζω με τον υπολογιστη κ οχι οnline για αρχη μεχρι να το μαθω,δεν εχω ξαναπαιξει.... κατεβασα ενα προγραμμα που λεγετε steam, αλλα δεν ξερω τι κανει.... δεν ξερω κ πολλα απο inernet ουτε κ απο αυτο το site ειμαι καινουργιος ευχαριστω ρε μαγκες....);)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Για σου ρε μάγκα!ʼκου καλύτερα να πας να το αγοράσεις από την στιγμή που δεν κάνει παραπάνω από 5-10 euro!Μπορείς να το αγοράσεις και από το steam άμα είσαι τόσο μαγκίτης και έχεις πιστωτική! p.s. καλύτερα φυσικά να αγοράσεις το CS Source που είναι η τελευταία έκδοση με πολύ καλύτερα graphs!
Lomar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Και αμα λάχει ναούμ κατεβάζουμε και τόρεντζ απο το ιντερνετσ με το σορς μέσα, έτσι γιατί περίεργα την είδαμε και αμα μας πιάσει κρίση ούτε το 24μεγαμπίτ της φόρθνετ δεν εμπορεί να μας κρατήσει...
Commentator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ρε αλάνια....Πάμε να 'ούμε για κανά ματσάκι για μαχαιράκια πισωπλατίδια και χεντσοτίδια.... Ψήθειτε ρε....
PETROS13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 υπάρχουν για το source κάτι servers εκτός steam βέβαια..αλλά μια χαρά είναι!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Γέλασα και σήμερα! Ναι και εγω γελασα , χαχα ... Απαντησες κατι μηνες μετα ...
pluss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
pluss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Απάντησα κάτι μήνες μετά, αλλά το γέλοιο παραμένει ακόμα και τώρα αναλλοίωτο!
menh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Απάντησα κάτι μήνες μετά, αλλά το γέλοιο παραμένει ακόμα και τώρα αναλλοίωτο! σωστος!!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Και ο Γιώργος επέστρεψε και ζητάει το GAME "!!
bill Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 ρε μαγκες πως μπορω να κατεβασω το counter strike 1.6 δωρεαν???? θελω να παιζω με τον υπολογιστη κ οχι οnline για αρχη μεχρι να το μαθω,δεν εχω ξαναπαιξει.... κατεβασα ενα προγραμμα που λεγετε steam, αλλα δεν ξερω τι κανει....δεν ξερω κ πολλα απο inernet ουτε κ απο αυτο το site ειμαι καινουργιος ευχαριστω ρε μαγκες....);) δικιέ μου, τελικά τι έγινε; το έμαθες το 1.6? πρέπει να το έχεις λιώσει τόσο καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.