alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Θέλω να μετατρέψω κάτι .avi και .mpeg σε DivX για να παίζουν σε ένα dvdplayer που διαβάζει και divx. Ποιό είναι το πιο απλό και τσάμπα εργαλείο γι αυτή τη δουλειά? Δεν θέλω ουτε υπότιτλους, ούτε μενού.... Όποιος ξέρει λίγο γρήγορα γιατί πρέπει να κάνω άμεσα μία μετατροπή! Thx
Hal9000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Θέλω να μετατρέψω κάτι .avi και .mpeg σε DivX για να παίζουν σε ένα dvdplayer που διαβάζει και divx. Ποιό είναι το πιο απλό και τσάμπα εργαλείο γι αυτή τη δουλειά? Δεν θέλω ουτε υπότιτλους, ούτε μενού.... Όποιος ξέρει λίγο γρήγορα γιατί πρέπει να κάνω άμεσα μία μετατροπή! Thx Any Video Converter http://www.insomnia.gr/forum/local_links.php?catid=6
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Επίσης, AutoGordianKnot που έχει κάποια profiles για μέγιστη συμβατότητα των παραγόμενων AVI με standalone MPEG-4 players (κυρίως αυτά με ESS ολοκληρωμένο και όχι MediaTek που δεν έχουν πρόβλημα)...
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω και κάτι άλλο.... Στο πρόγραμμα αυτό πάνω δεξιά (στο Profile) μου έχει επιλογές (λογικά για το τι μετατροπή θα κάνει). Αν επιλέξω DVD VIDEO PAL MOVIE (*.mpg) θα παίζει και πάλι στο dvd? Στο video options αυτού του profile λέει codec: mpeg2video.. Αν το dvd είπαμε διαβάζει και divX τότε πρέπει να επιλέξω στο Profile (Customized AVI movie (*.avi)) και μετά απ'το video options επιλέξω codec Xvid ???
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καταρχήν, λες ότι θέλεις να μετατρέψεις κάποια AVI σε DivX, για να παίζουν σε MPEG-4 συμβατό player. Τσέκαρες μήπως τα AVI σου περιέχουν ήδη MPEG-4 video stream εντός των specifications και αποφύγεις εντελώς τη μετατροπή; Επίσης, πολλά players που παίζουν MPEG-4 AVI είναι ευέλικτα και όσον αφορά την αναπαραγωγή MPEG αρχείων. Δηλαδή, πετάς «χύμα» σε ένα data δισκάκι τα .mpg αρχεία σου και μπορούν να τα αναπαράγουν χωρίς πρόβλημα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να γίνουν authored σε κανονικό DVD-Video δισκάκι. Αν δε θες να κάθεσαι να ψάχνεις όλα τα παραπάνω, η απόλυτη λύση του «τεμπέλη» είναι ένα πρόγραμμα που θα παράγει DVD-Video, το οποίο θα παίζει παντού σε όλα τα standalone DVD players, όσο παλιά κι αν είναι. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τσέκαρε το Με ποιο πρόγραμμα: μετατρέπω avi/divx/mp4/mkv σε DVD;. Από τα αναφερόμενα προγράμματα, η δική μου πρόταση είναι το DVD Flick.
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Thnk you parsifal! Ηταν ακριβώς ότι έψαχνα! Τα dvd δεν είναι για μένα. Τα δίνω σε έναν φίλο και δεν ξέρω τι player έχει. Αλλά μ αυτό το εργαλειάκι είμαι καλυμμένος!
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εκανα convert 3 βιντεάκια. Το DVDflick έφτιαξε ένα folder "DVD" μέσα σ'αυτό το φάκελο έχει ένα σωρό .txt και έναν ακόμα φάκελο DVD και σ'αυτόν τον φάκελο έχει το κλασσικό VIDEO_TS AUDIO_TS... Τι να κάψω? Τον φάκελο που χει και τα txt μέσα ή μόνο τον subfolder DVD me video_ts k audio_ts?? Αν το κάψω σαν DATA παίζει πρόβλημα??
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Γιατί δεν επέλεξες στο πρόγραμμα να σου φτιάξει ένα ISO image στο τέλος; Τέλος πάντων, δεν είναι κανένα σοβαρό πρόβλημα. Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα εγγραφής που να παράγει DVD-Video από έτοιμους καταλόγους VIDEO_TS και AUDIO_TS. Ένα τέτοιο free είναι το InfraRecorder. Το συγκεκριμένο, όταν επιλέξεις File --> New Project --> DVD-Video Disc... σου ζητάει να του υποδείξεις τον κατάλογο που περιέχει τον υποκατάλογο VIDEO_TS. Στην περίπτωσή σου, τον "DVD"...
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αυτό ακριβώς έχω κάνει.. Με infraRecorder ---> DVD-Video disc Ωραία! Δουλεύει οπότε όλα κομπλε!
TOUS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 θελω να βαλω ενα αρχειο dvd σε μια διαφανεια του powerpoint. Λογικά από οτι διαβάζω απο εδώ πρέπει να το μετατρέψω. Πως μπορώ να το κάνω και που θα βρω το πρόγραμμα; Περιμένω thanks....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.