Προς το περιεχόμενο

Το τελος του Lost

GeorgeVls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1η εικασια: Στο τελευτεο επεισοδειο θα "ξυπνησουν" ολοι και θα ανακαλυψουμε οτι ηταν απλως ενα πειραμα και οι χαμενοι ηταν εθελοντες.

2η: το νησι θα καταστραφει απο τους ειδικους φρουρους του πατερα της Πενυ.

3η: Θα πεθανουν ολοι απο τα τσιρακια της Dharma.

4η: Θα αυτοκτονησουν ολοι.

+Κατα τη διαρκεια του τελευταιου επεισοδειου θα ψηφιζουμε ποιον να παντρευτει η Κειτ. Μολις τελειωσει η σειρα θα δουμε ενα σπεσιαλ επεισοδειο οπου θα φανουν τα αποτελεσματα. Το επ. θα λεγετε: Lost: Kate and the aspirants [the final results] (χαμενοι: Η κειτ και οι μνηστηρες [τα τελικα αποτελεσματα])

Δημοσ.

Καλα marantonis αν τελειωσει ετσι το Lost θα παρω ενα οπλο και θα τους φαω λαχανο τους σεναριογραφους του.

-Δεν πιστευω να πεθανουν ολοι, γιατι μετα ποιο το νοημα με τα

flashforward

που γινονται και τους δειχνει ζωντανους?

Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο, ξεκινάει με ζουμ στο αριστερό μάτι του Λοκ, ο οποίος έχει πάρει δυο κάσες αντικαταθλιπτικά, κείτεται στο κρεββάτι ανάπηρος και είχε ένα όνειρο τρελό με όσους γνώρισε στην πτήση όταν γύρισε άπραγος απο το σαφάρι που δεν τον άφησαν να συμμετάσχει :P

Άλλο ένα σενάριο, ο Τζακ παίρνει το μπλε χαπάκι απο τα χέρια του Μορφέα - Μπεν, ντύνει την Τζούλιετ σε μαύρα δερμάτινα και πετάει εκτός νησιού κυνηγώντας τις μηχανές.

Δημοσ.

LoooooooooooL ρε freakster.

Οσο για την πρωτη εκδοχη την εχω ξαναακουσει! Ολα να ναι ενα ονειρο του Τζον Λοκ.

Κατι ασχετο, τα τατουαζ στο χερι του Τζακ που κολλανε? Αντε καλα το ενα που το εκανε η κινεζα, αλλα τα υπολοιπα? Γιατρος με tatoo? Λιγο περιεργο μου φαινεται:P Επισης ολοι στην σειρα εχουν διαταραγμενες προσωπικοτητες, κανεις δεν εχει σταθερο χαρακτηρα. Τωρα ολα αυτα γινονται για να γραφουν επεισοδια, η' ειναι σε κανενα ιδρυμα κλεισμενοι ολοι μαζι και ονειρευονται? :-D

Δημοσ.
Τωρα ολα αυτα γινονται για να γραφουν επεισοδια, η' ειναι σε κανενα ιδρυμα κλεισμενοι ολοι μαζι και ονειρευονται? :-D

Του Χερλι δεν του έφτανε η παρέα του ντεηβ και "σκάρωσε" ένα σωρό καινούριους φίλους και πέσαν όλοι μαζί σε ένα έρημο νησί. Ο ΄χερλι πλέον δεν ξυπνά ούτε με ηλεκτροσοκ και το επεισόδιο τελειώνει με τον Τζον λοκ να παίζει κιθάρα με τα πόδια του τραγουδώντας ένα τραγούδι με τους "μαγικούς αριθμούς'.

και btw ήρθε η ώρα να πάω για ύπνο, το παράκανα και σήμερα :o

Δημοσ.

Κατι ασχετο, τα τατουαζ στο χερι του Τζακ που κολλανε? Αντε καλα το ενα που το εκανε η κινεζα, αλλα τα υπολοιπα? Γιατρος με tatoo? Λιγο περιεργο μου φαινεται:P

E δεν νομίζω να γεννήθηκε γιατρός και στο εξωτερικό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ελλάδα που οποιος έχει tatouaz=διάβολος,zaki,πρώην φυλακισμένος κτλ!

Δημοσ.
E δεν νομίζω να γεννήθηκε γιατρός και στο εξωτερικό τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ελλάδα που οποιος έχει tatouaz=διάβολος,zaki,πρώην φυλακισμένος κτλ!

xaaxax καλα τα λες Κεντα

Δημοσ.

Σκανε μυτη ο Λινκ με τον Μιχαλη, κυνηγημενοι απο την εταιρεια που παρεμπιπτοντως ειναι η Νταρμα. Ολοι μαζι λοιπον αρχιζουν και καθαριζουν τα μελη της εταιρειας αλλα το αφεντικο της Νταρμα που ειναι ο χιρο Νακαμουρα (Κληρονομιασε την εταιρεια απο τον πατερα του) πρσλαμβανει ως hitman τον Ντεξτερ ο οποιος τους καθαριζει ολους.

Καλο????

• Moderators
Δημοσ.

Ανοίγουν το 666ο και τελευταίο Hatch και πετάγεται μπλε οθόνη. Βλέπουμε ένα μικρο παιδάκι να βρίζει για 5 λεπτά τα Windows και τον Bill Gates. Μετά πάει για ύπνο.

Δημοσ.

Ο Τζάκ παντρεύεται την Τζούλιετ.

Ο Σώγιερ παντρεύεται την Κέιτ.

Ο Ντέσμοντ παντρεύεται τελικά την Πενέλοπε όπου και το κάνουν κάθε 108 λετπά.

Ο Μπέν παντρεύεται τον Λοκ.

Ο Σαγίντ δεν παντρεύεται γιατί όποια γαμάει πεθαίνει.

Η Κλαίρ παντρεύεται τον Τσάρλυ. (μην ρωτάτε τι και πως είμαι σε δύσκολη θέση δεν μπορώ να πω τίποτα)

Ο Χέρλυ παντρεύεται την Μόνα. (είπα μην ρωτάτε)

Ο κινέζος παραμένει παντρεμένος με την κινέζα και κάνυον δύο πολύ όμορφα και πανομοιότυπα κινεζάκια (κορίτσια και τα δυο, μιας και η κοιλιά της κινέζας έκανε μύτη και όχι λακούβα).

Το πανομοιότυπο κινεζάκι # 1 παντρεύεται τον Άααρων.

Το πανομοιότυπο κινεζάκι #2 παντρεύεται τον μικρό Σώγιερ ο οποίος σημειωτέον ξεπαρθενιάστηκε στα 6 του.

Δημοσ.

Εγω θελω να ξαναδω την Σανον να κανει ηλιοθεραπεια. Αυτοι οι σεναριογραφοι του Lost θα φανε πολυ ξυλο. Θα τους κανω παραπονα γιατι δεν βαζουν καθολου την Σανον στα οραματα. Εχω βαρεθει να βλεπω τον μικρο σκατιαρη, και τον οποιονδηποτε βλακα που εμφανιζεται και λεει βλακειες. Θελω να δω ενα επεισοδιο αποκλειστικα για αυτην. :-D

Δημοσ.

Το Lost θα τελειώσει όταν ο J.J. Abrams θα έχει τα λεφτά να αγοράσει κανένα νησί στο Ντουμπάι.

Το Lost έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια προϊον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...