akpe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Well, έβαλε και η ΔΕΗ το χεράκι της, και μετά από 8 χρόνια συμβίωσης με την crt μου αποφάσισα να αλλάξω τηλεόραση. Problem is, έχω μείνει ακόμα πολύ πίσω, και μιας και θα παω για lcd (πιθανότατα αυτή) θα ήθελα λίγη βοήθεια. Το θέμα είναι το εξής: Υπάρχει γενικά σαν επιλογή στις wide τηλεοράσεις, ή σε κάποια μοντέλα, η δυνατότητα να αλλάζει η εικόνα αυτόματα (ανάλογα με το σήμα) ή χειροκίνητα από 16:9 σε 4:3; Προκειμένου να μην βλέπω όλα τα κανάλια εκτός από τον ΣΚΑΙ streched On another matter, μια και η τηλεόραση θα μπεί στην άλλη άκρη του δωματίου, και δεν γίνεται να στέλνω εικόνα από το pc σε αυτή ενσύρματα, σκέφτηκα τη λύση ενός ασύρματου αναμεταδότη, κάτι σαν και αυτό. Any suggestions?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 [...] Το θέμα είναι το εξής: Υπάρχει γενικά σαν επιλογή στις wide τηλεοράσεις, ή σε κάποια μοντέλα, η δυνατότητα να αλλάζει η εικόνα αυτόματα (ανάλογα με το σήμα) ή χειροκίνητα από 16:9 σε 4:3; Προκειμένου να μην βλέπω όλα τα κανάλια εκτός από τον ΣΚΑΙ streched [...] Ως προς αυτό το ερώτημα, τόσο η τωρινή τηλεόραση που πήραν οι γονείς μου (η Sony Bravia KDL-40S2500, αν θυμάμαι καλά) όσο και η προηγούμενη που είχαν (μία 16:9 Sony CRT), είχαν τέτοια επιλογή στο μενού τους: αυτόματη ρύθμιση της εικόνας, ανάλογα με το σήμα που δέχεται η τηλεόραση - πχ στο DVD έδινε πάντα 16:9, στα κανάλια της τηλεόρασης έδινε συνήθως 4:3. Δοκίμασε να βρεις το manual της Sony που έχεις βάλει στο μάτι - το πιο πιθανό είναι ότι θα αναφέρεται στη σχετική λειτουργία (αν την έχει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.