Dynamics Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ψανχνω για ιδιοκτητο δικτυο που να παρεχει adsl απο 12mbps και ανω....να εχει αστικα κ υπεραστικα απεριορηστα,να εχει χωρες του εξωτερικου(Σλοβενια,Κροατια,Σερβια,Αυστρια κτλ...)αν οχι απεριοριστες να ειναι σε τιμες οπως του οτε η κ καλητερες...οχι χειροτερες!και να ειναι σε γραμμη isdn(δλδ να εχω 2 αριθμους πανω σε 1 γραμμη)! Μιας κ μεχρη Σημερα εχω forthnet και ειμαι ικανοποιημενος....σκεφτομαι για εκει αλλα δν ξερω τι παιζει με το ιδιοκτητο της στην περιοχη που μενω(Μοσχατο)! τι να επιλεξω vivodi(δν εχω ακουσει τα καλητερα),forthnet,tellas zisto η καποιο αλλο?και ποιο προγραμμα? Αν μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαρηστω Νικος
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Forthnet .- Δες και εδώ να μην τα ξαναγράφω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=242611
Dynamics Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ok της forthnet αλλα ποιο πακετο?το 2play?
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αν έχεις πρόσβαση στο ιδιόκτητό της, μπορείς να βάλεις 2play, αλλιώς βάζεις Forthnet ADSL και έχεις 4mbps/256kbps ΜΕΧΡΙ να έρθει το ιδιόκτητό της, οπότε και θα σε αναβαθμίσουν αυτόματα στα 24/1. Εγώ πάντως περιμένω πώς και πώς να έρθει το ιδιόκτητο εδώ που είμαι (Πανόραμα Θεσ/νίκης) να γλυτώσω από τα πάγια του ΟΤΕ. Επίσης, που ρώτησα πριν 1-2 μήνες, στο 2play όχι μόνο γλυτώνεις τα πάγια άλλα έχεις και πολλούς δωρέαν εξωτερικούς προορισμούς (για κλήσεις) + κάτι προτερήματα σε εγχώριες κλήσεις. Καλυτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς πλήρως, γιατί εγώ είμαι λίγο outdated στο 2play .
-WISE- Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγω εχω netone και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος.παρεχει ολα αυτα που θες.
joanna_k13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγω αποφασισα να βαλω τελλας doyble play.νομιζω συμφερει πιο πολυ απο ολα τα πακετα που ειναι δια8εσιμα στην κερκυρα.
Dynamics Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 και εγω για forthnet λεω μιας κ εχω ειδη κ δν εχω προβληματα!(πανω σε οτε) Για την τελλας δν εχω ακουσει καλα λογια αλλα στο μονο που με ελκει ειναι οι χωρες τσαμπα που δινει και 1 σε κινητα!δλδ να παω με κλειστα ματια forthnet?εχει κανενας προς πειραια μερια να μ πει αν ειναι ενταξει?εγω μενω Μοσχατο
dancer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Καλο θα ηταν να ψαχνετε στο site της καθε εταιριας για να βγαζετε πιο ασφαλη συμπερασματα και να μην βασιζεστε στα λεγομενα των χρηστων.Ειναι γνωστο οτι δεν δινει η φορθνετ isdn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.