isspro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ψαχνω για Mp3 player και επεσε στην αντιλειψη μου αυτο το SanDisk Sansa View MP3 Player 8GB στα 120? σκρουτζαροντας λιγο. [1]Eπισημο site [2]Απο φορουμ Sansa®View - The Video MP3 Player! The new Sansa® View is a video MP3 player with a vast array of features and generous capacity, at an unbeatable price. Available in 8*, 16* and 32* gigabyte capacities, the sleek-looking Sansa View marries the finest MP3 player attributes with full-motion video support (typically found in larger portable media players (PMPs)), a larger screen, long battery life and generous capacity—all in a thin, easy-to-carry package. An MP3 player at its core, the Sansa View comes equipped with all the soup-to-nuts features typically found in the Sansa audio line. The smooth, backlit scroll wheel and vibrant 2.4” widescreen display make it easy to navigate to: a music library; video collection; digital photos; digital FM radio with 20 pre-sets; an integrated microphone and voice recording, and Audible audiobooks. παραθετω και μερικες εικονες για να γνωριζετε περι τινους προκειται: FEATURES: MUSIC * Supports most audio formats, including MP3, protected and unprotected WMA, WAV, DRM-free MP3 downloads * Digital FM radio with 20 pre-sets * Audible audiobook support VIDEO * Video compatibility with MPEG4, WMV, H.264 o Additionally, the Sansa Media Converter supports a large number of other video formats, including DivX * Smooth video playback at 30 frames per second (fps) PHOTOS * Photo JPEG viewing capabilities OTHER UNIQUE ATTRIBUTES * Slim, thin and lightweight design for easy portability - 8.8mm at the slimmest part * Vibrant, 2.4” TFT color screen with 320x240 resolution * Rechargeable, long-lasting lithium polymer battery for 35 hours of audio** or seven hours of video*** * Voice recorder with built-in microphone * MicroSD/SDHC™ expansion slot for additional memory capacity and content portability *1 gigabyte (GB) = 1 billion bytes. Some of the listed capacity is used for formatting and other functions and thus is not available for data storage. **Music: Based on continuous playback at 128 kbps MP3; battery life and performance may vary depending upon usage and settings; battery not replaceable." ***Video: Based on continuous playback at QVGA 512kbps H.264
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο υποφόρουμ του anythingbutipod.com, θα σου λυθούν αρκετές απορίες πιστεύω...
isspro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 πολυ καλα λογια λεγανε στο φορουμ. edit: κανενας αλλος????
stelini Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μολις χτες αγορασα το 8gb το view!!!Ει απιστευτο μεγαλη οθονη φοβερη ακουστικη!!! Και το ψαχνω λιγο σημερα!!!!Δεν το περιμενα τοσο καλο απο το προηγουμενο e200.
isspro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 κανενας αλλος που να το εχει παρει ρε παιδια?
getty Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Απο reviews μια και ψάχνω κι εγώ για mp3 player διαβάζω ότι δεν έχει τόσο καλή ποιότητα ήχου. Και Νομίζω ότι η τελευταία είναι το ζητούμενο. Εγώ μάλλον θα πάω για sony S610 series.
isspro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Που το διαβασες? εψαξα απο δω, εψαξα απο κει και δεν διαβασα για τετοιο προβλημα πουθενα! Μονο για τα βιντεο οτι κολανε σε fast forward... link και τιμη εχουμε?
stelini Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μετα απο πολλες δοκιμες που εκανα δεν μου κολλησε καθολου.Ειναι απιστευτο μια χαρα ειναι ο ηχος του.Περασα ταινιουλες σε mp4 και ειναι τζαμι.Εγω το πηρα απο GERM@NO το 8Gb 185euro.
isspro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 μαλιστα... ενδιαφερον... thx Εγώ μάλλον θα πάω για sony S610 series. απο που? γιατι ελλαδα δεν το εχω βρει καπου... skroutzarontas παντα.
mioan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Εχει TV-out ή ο σχεδιαστης υπέθεσε οτι θα "απολαυσουμε" μια ταινια απο την οθονούλα του? Δε καταλαβαινω? Και αμα θελω να δω ταινια, μαζι με καποιον αλλον, πρεπει να ακουμπαμε τα κεφαλια μας για να ειμαστε και οι δύο απεναντι απο την οθονούλα? Αντι για αυτο, θα σας προτεινα ενα αλλο πιο προχωρημενο video player που εχει TV-out και ειναι της ιδιας εταιριας και βγαινει περιπου στα ιδια λεφτα http://take.tv Δεν εχει ομως ακομα κυκλοφορησει στην αγορα. Μεχρι να βγει, εγω βολευομαι με αυτο το no-name στο οποιο συνδεεις το USB stick σου και παιζει τις ταινιες σου στην TV. Εχει και τηλεκοντρολ και εξεφτελιστικη τιμη!!! http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10756~r.49816071 Μιχαλης
snet Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 εγω εχω κατι players και τα εχω σε αχρηστια...καλυτερα απο το κινητο εκτος και αν θες tv out
isspro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 δεν εχει tv out. σιγα ρε παιδια μην εχει και οωα. mp3 ζητησαμε για μουσικη και αντε και κανα βιντεο. εξου και ο θειος για να κατεβαζουμε και να τα περναμε εκει. μακαρι να ειχε το συγκεκριμενο αλλα δεν... αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειναι πρωταρχικος μου στοχος η tv στο Mp3 αν και η προηγουμενη προταση φαινεται καλη.
snet Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 το κινητο το εχεις παντα μαζι, τωρα με τις συνδεσεις usb τα περνας μεσα τα κομματια αμεσως και με το καταλληλο βυσματακι το συνδεεις και στο αυτοκινητο...
isspro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 τι βισματακι/υποδοχη πρεπει να εχει το αμαξι για να συνδεσεις το mp3? line in?
isspro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 επισης ποιος το εχει παρει για να τον ρωτησω καποια πραγματακια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.