dimitris2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Η Microsoft παρέδωσε στις Αμερικανικές αρχές μία πρώιμη έκδοση των Windows 7. κάτι που ίσως δείχνει τις προθέσεις της για διάθεση του νέου λειτουργικού συντομότερα του αναμενόμενου. Η δοκιμαστική έκδοση των Windows 7 δόθηκε σε μία τεχνική επιτροπή της Αμερικανικής κυβέρνησης, ώστε να εξεταστεί η συμμόρφωση της εταιρείας και του λειτουργικού της με την αντιμονοπωλιακή πολιτική που έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτι τέτοιο φαίνεται να έχει ζωτική σημασία για την πορεία σχεδιασμού του κώδικα πίσω από τα Windows, ώστε να μην παρουσιαστούν ανεπιθύμητες και δυσάρεστες εκπλήξεις σε ακατάλληλο χρονικό σημείο. Κάτι τέτοιο θα είχε πέρα από την επιβολή μεγάλων χρηματικών προστίμων, και αρνητικές συνέπειες όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα που οφείλει να ακολουθήσει η Microsoft ώστε να είναι μπορεί να παίξει με τους κανόνες που ορίζει η αγορά. Η κυκλοφορία των Windows 7 αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του νέου έτους, ίσως και για μέσα στο 2010. Το γεγονός όμως, ότι ήδη εξετάζεται η συμβατότητα του νέου λειτουργικού με τους αντιμονοπωλιακούς νόμους της Αμερικανικής κυβέρνησης, ίσως αποτελεί σημαντικό δείγμα των προθέσεων της Microsoft για πρώιμη αντικατάσταση των Vista! Πηγή: pcw.gr
Directx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ότι λέγαμε σε ένα παλαιότερο θέμα - το πήρε το μήνυμα για τα Vista η MS και πάει για άλλα.
nyne Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 χμμ μου θυμιζει την επιτυχημενη πορεια τον millenium....
xolloth Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ευτυχωs που τα βιστα τα εχω απο τοτε που βγηκαν σε DSP και η χασουρα ειναι μικροτερη.
chiderboy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Εγώ λέω το 2010 αντί για τα WIndows 7 να ξανακυκλοφορήσουν τα Vista. Τότε θα έχει υπολογιστες που θα μπορούν να τα τρέξουν άνετα...
xolloth Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ποιο 2010 ,ετσι οπωs τα βλεπω του χρονου θα εχουν κυκλοφορησει.
topgunidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Τι vista ρε παιδία...Αυτά συγκρίνονται με τα milenium μόνο...Και αν είναι να αλλάξω υπολογιστή θα προτιμήσω να κοιτάξω σε apple μερία, που αν θέλω τρέχω και xp...(λέμε τώρα) Χιλιες φορές xp παρά vista που γονατίζουν τον φορητό μου,ενώ στα xp πετάει...
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 χμμ μου θυμιζει την επιτυχημενη πορεια τον millenium.... Φτου κακά!!! Τα είχα βάλει μετά από τα μακράν καλύτερα Win98SE! Τι σοκ, τι καταστροφή, ρεσιτάλ BSOD ήταν...
21century Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μαλλον μετα τα Βιστα που πληρωνονται ακριβά, σχεδιάζει και πάλι να μας τα αρπάξει κανονικά, ο χρόνος και οι χρήστες θα δέιξουν τι επιθυμούν στην αγορά...
without_name Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 σε λιγο δεν θα βρισκουν ονομα για τα καινουργια win nα βαλουν πιο λετε να ειναι το επομενο ονομα των windows mετα το 7?
soturin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 το θέμα είναι να μη μιλάμε έως και τότε για windows
didymos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ήθελα να 'ξερα όλοι εσείς που λέτε διάφορα για τα Vista τα έχετε δοκιμάσει; Σε μένα γιατί παίζουν άψογα; Γιατί όλα ανοίγουν σφαίρα; Θεωρώ ότι με ένα σύγχρονο επεξεργαστή και με 2 GB RAM παίζουν τα πάντα!
orck Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ολοι που μιλατε για αποτυχιες και συνειρμους με WinMe εχετε κανει τον κοπο να δειτε εαν τα Vista εχουν κανει πωλησεις; δηλαδη ποια ειναι η αποψη σας για την πορεια που πρεπει να ακολουθησει πλεον η ms; να περιμενει καμια δεκαετια μεχρι να γινουν πιο γρηγοροι οι υπολογιστες για να σκεφτουν τι βαρu θα φτιαξουν παλι; o 21 century τα ειπε ολα, απλα θελουν να μας τα παρουν παλι εδω κατηγορουμε τα vista ακομη και αν τα εχουμε αγορασει... αλλα αφου πηραμε την dsp δεν ειμαστε πολυ κοροιδα ειμαστε λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα