xarmanis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα . εχω ένα πρόβληματάκι με το winavi 8.0 και θέλω λίγο help. Προσπαθώ να μετατρέψω μια ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους αλλά έχω συνεχώς αποτυχία , οι Ελληνικοί υπότιτλοι εμφανίζοντε σε γλώσσα οτι να ναι κ επίσης εμφανίζοντε στο μέσο της οθόνης . Το έχω ψάξει με την γραμματοσειρά arial ελληνική αλλά χωρίς αποτέλεσμα στα υπόλοιπα site's δεν μπόρεσα να βρώ άκρη θα μου ήταν πολύτιμη οποιαδήποτε βοήθεια. Χρησημοποιώ τον winavi επειδή αντιμετώπησα πρόβλημα και με το convertxdvd μετέτρεπα την ταινια αλλά κατά ένα παράξενο τροπο η ταινια ήταν μόλις 350 mb (συνήθως 4+ giga) και όταν την έβαζα στο dvd δεν υπήρχε εικόνα .
kastel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Το WinAvi 8 για να εμφανίσει σωστά την ελλ. γραμματοσειρά στους υποτίτλους χρησιμοποιεί το VobSub (δες τον οδηγό "ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI 8", από εδώ), που θα πει οτι οι ρυθμίσεις γραμματοσειράς, μεγέθους, ύψους εμφάνισης κ.τ.λ. θα πρέπει να γίνουν μέσα από το VobSub και όχι από το WinAvi. Άνοιξε το VobSub (Start>All Programs>VobSub>Direct VobSub Configure) και από την καρτέλα Main τσεκάρεις το "Override placement" και αλλάζεις την τιμή του V (vertical) για να καθορίσεις το ύψος εμφάνισης των υποτίτλων.
xarmanis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ευχαρηστώ kastel ακολούθησα τους οδηγούς σου αλλά χωρίς επιτυχία. Οι υπότιτλοι στην ταινία είναι μεν στην θέση τους αλλά η ότι να ναι γλώσσα εξακολουθεί να παραμένει.Αυτό που ήθελα να πώ είναι ότι όταν γίνεται η μετατροπή το πράσινο βελάκι του vosub δεν εμφανίζεται κάτω και δεν ξέρω γιατί..Τα αρχεία εχουν την ιδια ονομασια. Επίσης όταν κάνω add το αρχείο avi θα πρέπει να κάνω και τους υπότιτλους add η αυτό νεται με το vosub?
xarmanis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Τελικά το πρόβλημα μου λύθηκε με τον οδηγό σου για το virtualdub ευχαρηστώ kastel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.