Snolly Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Και εγώ νέο παιδί είμαι και βγαίνω σε κλαμπάκια. Αλλά όταν είμαι μόνος μου στο δωμάτι μου, με τους φίλους μου, με την κοπέλα μου... Γενικότερα... Δεν ξεχνάω τους Pink Floyd, Deep Purple, Kansas, Animals, Hooters, Michael Schenker Group, Patti Smith, Steve Miller Band, Iggy Pop, David Bowie, Bob Dylan και πολλούς άλλους που αν συνεχίσω θα γεμίσω τον server...
wgibson Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 pragmati an skefteis ti epakoloythise meta to ksespasma toy rock ola ta nea eidh moysikis ti einai? paidia toy rock parallages toy pyrina
Haros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by wgibson: <strong>pragmati an skefteis ti epakoloythise meta to ksespasma toy rock ola ta nea eidh moysikis ti einai? paidia toy rock parallages toy pyrina</strong><hr></blockquote><p> POLY swstos!
Coilworks_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Συγνώμη Snollygoster ,που θέλεις να καταλήξεις?Σαφώς και η ροκ είναι πιο "έξυπνη" μουσική απο την εμπορική house ή ποπ, αλλά και τι έγινε που εσύ ακούς παλιά ροκ στο δωμάτιο σου? Εννοώ πως το topic σου για κάποιο λόγο πιάνει χώρο εδώ. wgibson (απο William Gibson?) είσαι σίγουρος πως είναι όλα παιδιά της της ροκ (τα νέα είδη).Δηλαδή πριν τη ροκ το χάος? Η jazz και κλασσική τι έγινε,αυτά δεν εχουν επηρεάσει κανένα απο τα νέα είδη μουσικής?
Snolly Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Γιατί όλοι έχουμε μια αρνητική τάση εδώ; Δεν είπα εγώ τίποτα. Χέσε με και 'μένα και το δωμάτιο μου. Με έπιασε ένα δέος και ένας θαυμασμός για τη συγκεκριμένη μουσική και έκανα ένα post. Συγγνώμη για τα bytes που έφαγε στον server...
Coilworks_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Τι συγνώμη ρε? Ολόκληρες μετάνοιες πρέπει να κάνεις.Μόνο συγνώμη ξέρεις να ζητάς.
damv Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 ΡΕ ΣΥ Coilworks_ O ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ . ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ???????????????????????????<p>ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ROCK ΤΟ ΧΑΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΗ.
Coilworks_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Με στεναχωρεί κάποιος να ξεθάβει ένα ανούσιο topic.Ακόμα και εγώ σκέφτομαι σοβαρά να απαντήσω,κρατώντας το στην κορυφή.Αλλά δεν γα***ται...έτσι θα διασκεδάσουν και κάποιοι...<p>damv:Πας ακόμα δημοτικό η το σταμάτησες στην Τετάρτη?
damv Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 A RE Coilworks_ OUTE TIN KRITIKI DEN ANTEXOUME E? TO EAN EXO FTASEI MNEXRI TIN TETARTI EINAI TO ONO POY EXEIS NA PEIS? KRITIKARES ASXIMA KATI SE ENA ALLO MELOS POY TO MONO POY EKANE EINAI NA PEI THN GNOMI TOY (KAI MALISTA OXI ME KAKOVOULO TROPO OPOS ESY). TI NA PO. ISOS EGO NA EXO FTASEI MEXRI TIN TETARTI DIMOTIKOY ALLA DEN KRITIKARA POTE KAPOION TOSO ASXIMA GIA OTIDIPOTE KAI EAN EXEI PEI EDO MESA. DEN THA SINEXISO TIN ANTIP[ARATHESI MAZI SOY GIATI DEN EXEI NOIMA. SE EYXARISTO GIA TIN APANTISI KAI AS MIN ITAN KAN KOSMIA (VLEPEIS EGO POY EFTASA MONO MEXRI TIN TETARTI DIMOTIKOY OPOS LES EXO MATHEI NA PANTAO KOSMIA).
Coilworks_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Για να μην χαίρονται κάποιοι οτι το βούλωσα,έχω απαντήσει πρoσωπικά στον damv.
Snolly Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Fantazomai pws den xreiazetai na apanthsw tipote allo. Makari na ekanes plaka.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.