Προς το περιεχόμενο

Χάθηκε ο F!

plaskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους/ες!

Στον υπολογιστη μου,εναν P4 1.8,Intel chipset 845,μνημη 1gb

και 2 hdd maxtor,εναν 20gb(C:) που ειχε τα winxppro και εναν 80gb(F:)για backup-mp3-movies-photos-diabetesstuff.

To σύστημα δουλευε μια χαρα ολα ρολοι.Αμ δε!

Μετά από ένα "κόλλημα" που φαγανε τα winxppro φορμαρισα τον c: και του εβαλα

τα winxphome.O f: ομως (ο οποιος φαινεται και στο bios και στη διαχειριση συσκευων)

δεν ειναι προσβασιμος απο τον "Υπολογιστη μου".

Γινεται φορμαροντας τον c να "χασω" τον f?

Στη Διαχειριση Δισκων μου τον εμφανιζει σαν Δυναμικο-Ξένο.

Διαβασα ολα τα σχετικα topics και τον ελεγξα με ενα trial προγραμμα ανακτησης

δεδομενων,και ειδα οτι ολα μου τα αρχεια ειναι εκει.Αρα μπορω να τα ανακτησω.

Μηπως ομως, υπαρχει καποιος αλλος τροπος, ωστε να τον "ξεκλειδωσω"?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων,

plaskas:-)

Δημοσ.

μήπως σου άλλαξε απλά γράμμα?

αν δεν το βλέπεις καθόλου πήγαινε στο computer management(διαχείρηση υπολογιστη ή κάπως έτσι εργαλεία διαχείρισης θα το βρεις ) κ από εκει διαχείριση δίσκων κ βάλτου ένα γράμμα εσύ (ελπίζοντας οτι θα τον βλέπει εκεί !!!!)

Δημοσ.

Φιλε slaughter στη διαχειριση δισκων φαινεται,αλλα ως εξης:

(ενα κιτρινο τριγωνο με θαυμαστικο πανω στο icon του δισκου)Δίσκος 1

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Ξένο

Με δεξι κλικ μου εχει την επιλογη "Μετατροπη σε βασικο δισκο" που αν του πεις ναι

σου λεει οτι θα χασεις τα δεδομενα σου.

Ουτε με καποια αλλη διαδικασια απο την διαχειριση δισκων μπορω να τον "βαφτισω".

Σ'ευχαριστω !:-)

Δημοσ.

νομίζω ότι με την εντολή fixboot θα λυθεί το πρόβλημα,αλλά καλό είναι πρωτ΄απ΄όλα ν' ανακτήσεις τ' αρχεία σου.Δοκίμασε αν τα βλέπει το pandora πχ (είναι full free) http://www.download.com/Pandora-Recovery/3000-2094_4-10694796.html?part=dl-PandoraRe&subj=dl&tag=button&cdlpid=10694796

Δημοσ.

...όχι βέβαια.ΚΑΝΕ μια αναζήτηση στο google και δες τί ακριβώς κάνει το fixboot.Κακό δεν είναι να γνωρίζεις τί θα κάνεις...

Φορμάτ αν κάνεις (quick),TOTE κι αν είναι σίγουρο ότι θα θέλει να κάνεις ανάκτηση τ' αρχεία σου...(κι αν κάνεις full...ξέχνα τα).

Ήδη όμως σου είπα,κάνε την ανάκτηση σε άλλο δίσκο,για να τα έχεις και ως back up,και μετά δοκιμάζεις και το fixboot.

Θα προτιμούσα δε να σου πω το πώς να το κάνεις,ΑΦΟΥ κάνεις την ανάκτηση που λέγαμε...(το δοκίμασες το pandora ; )

Δημοσ.

thanks φιλε washcloud ειχα βαλει ηδη το ο&ο recovery(πολυ αργο εδω που τα λεμε)

και εσωσα τα παντα(μετα απο 15 ωρες)

ουφ ανασανα!

Τελος καλο ολα καλα.

Σας ευχαριστω ειλικρινα για τη βοηθεια σας.:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...