Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 η armor του Gil-Galad (Elven King) από την εισαγωγή του Fellowship of the Ring και του Sauron επίσης πολύ καλή
livewire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Zenso ναι. Καλές επιλογές. Garnele, μόλις 2 άτομα ποστάραμε λίστες μέχρι τότε και τα 5 κοστούμια είναι πολύ λίγα, για να χωρέσουν όλα. Thresh, το Lord of the rings ίσως εμπίπτει στην κατηγορία των non-original costumes, όπως την όρισε ο frenzy και συμφωνώ btw. Αλλιώς, έχει πολλές ωραίες το LotR. Γι'αυτό και δεν επέλεξα κάτι από Dune(Lynch) άλλωστε. Να συμπληρώσω το outfit του Arnie στο Terminator και τη στολή του Robocop στην ταινία του Βερχόφεν(!?). A, και και το κοστούμι(+μακιγιάζ) του Pinhead(Hellraiser). *Αν βρω λίγο χρόνο αργότερα, θα κάνω edit με fotos. Συνεχίστε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Thresh, το Lord of the rings ίσως εμπίπτει στην κατηγορία των non-original costumes, όπως την όρισε ο frenzy και συμφωνώ btw. Αλλιώς, έχει πολλές ωραίες το LotR. ο μόνος όρος λέει να μην εμφανίζονται σε comics/video games και έτσι... οι πανοπλίες στο Lotr που έχουν εμφανιστεί πριν από τις ταινίες? ούτε καν αξιόλογη περιγραφή στα βιβλία του Tolkien δεν είχαν...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Davy Jones(Pirates of the Caribbean) θεός... Όπως επίσης κι η εμφάνιση του Witch King Of Angmar(lotr).
Garnele Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Dracula - Mina Kill Bill - Gogo Yubari Memoirs of a Geisha - Sayuri Moulin Rouge - Satine Tim Burton Garnele, μόλις 2 άτομα ποστάραμε λίστες μέχρι τότε και τα 5 κοστούμια είναι πολύ λίγα, για να χωρέσουν όλα. δε διαφωνώ. αλλά, ρε παιδιά, τη Leia;;;;
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Τηρώντας κατά λέξη τον κανόνα και σπάζοντας όλα όσα εννοούνται (χουχου) -καθώς επίσης και παραδεχόμενος πως ο Lord Vadah είναι σε δυσθεώρητα ύψη για μια απλή πρώτη θέση: Sauron!!! (LOTR) Alien!! (Alien!!) Karl Rupert Krönen (Hellboy) Lucifer (Constantine) Αυτόν που έπαιζε ο Τζόνη Ντεπ στο Once Upon A Time In Mexico
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 αλλά, ρε παιδιά, τη Leia;;;; Νταξ,η συζητηση περι Leia να ληξει σιγα σιγα,αλλιως θα εισηγηθω για BAN επιτοπου....) Anyway,περαν το Αρχοντα Βεηντερ,νομιζω οτι ξεχασαμε ενα σουπερ ντουπερ κλασσικο κουστουμι:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 αμάν με τον Vader και τους Stormtroopers...
liopyr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Λοιπόν κάνω μία ζαβολιά, γιατί νομίζω/(ελπίζω) πως δεν έχει παίξει ποτέ, και ούτε πρόκειται στην μεγάλη οθόνη, αλλά χαλάλι γιατί είναι ''δικό'' μας παιδί... Και Το Όνομα Αυτού: GiaGonan Tα σχόλια είναι περιττά...
the_end Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Pai Mei , Kill Bill όχι ότι δε ειναι respect ο pai mei, αλλά ο χαρακτήρας και το outfit είναι "κλεμμένα" από 2 (ή 3, δεν είμαι σίγουρος) κινέζικες kung-fu cultιές (το τελευταίο είναι του 80 να φανταστείς). οπότε ίσως είναι λίγο άδικο να'ναι εδώ ο pai mei του kill bil. αμάν με τον Vader και τους Stormtroopers... reported:mad:
-WISE- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 για μενα νουμερο ενα ειναι ο predator!!("what an ugly motherf*cker" κ.λ.π) απο κει και περα μια θεση στην 5αδα διεκδικουν (λεω να κλεψω καμια ιδεα) οι Karl Rupert Krönen (επειδη πριν λιγο ειδα hellboy) Frank the Bunny (επειδη οσες φορες και να δω αυτη τη γ@μωταινια ειμαι σιγουρος οτι ποτε δεν θα την καταλαβω...) alien χαλαρα και last but not least ο Chuck(ετσι για τους insomniacs που ξερω οτι τον γουσταρουν! )
livewire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 ο μόνος όρος λέει να μην εμφανίζονται σε comics/video games και έτσι...οι πανοπλίες στο Lotr που έχουν εμφανιστεί πριν από τις ταινίες? ούτε καν αξιόλογη περιγραφή στα βιβλία του Tolkien δεν είχαν... Έτσι είναι, αλλά αν βάλουμε στο παιχνίδι LotR, έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό. Λοιπόν κάνω μία ζαβολιά, γιατί νομίζω/(ελπίζω) πως δεν έχει παίξει ποτέ, και ούτε πρόκειται στην μεγάλη οθόνη, αλλά χαλάλι γιατί είναι ''δικό'' μας παιδί... Και Το Όνομα Αυτού: GiaGonan Tα σχόλια είναι περιττά... Wrong, wrong, wrong! Ο Γιαγκόναν έπαιξε δυνατά σε κινηματογραφική(ες) αίθουσα(ες) και μάλιστα σάρωσε τα βραβεία στο Φεσ.Θεσ!!!! Το ξέρω, ήμουν εκεί. Ακόμα πιο σούπερ ήταν το "κοστούμι" του, που δεν έβγαλε καθόλου όλες τις μέρες του Φεστιβάλ, αλλά ναι, αυτό δεν έχει καταγραφεί στη μεγάλη οθόνη, yet....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.