frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Οι καλύτερες στολές, πανοπλίες, κοστούμια στην ιστορία του σινεμά. Ο μόνος όρος είναι να εμφανίζονται πρώτη φορά στο σινεμά και όχι σε κόμικς και τέτοια οπότε όχι batman κλπ. Αρχίζω Νο 1 Darth Vader - Star Wars χωρίς λόγια από John Mollo No 2 Princess Leia - Star Wars κολλητά γιατί ξύπνησε τον άντρα ακόμα και σε 8χρονα. John Mollo Νο3 Lawrence of Arabia από Phyllis Dalton No 4 Barbarella !!! (Jacques Fonteray-Paco Rabanne) No 5 Neo - The Matrix (Kym Barrett)
snik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 οντως με το που ειδα το θεμα χωρις καν να το ανοιξω το μυαλο μου πηγε αμεσως στον Darth Vader!
soturin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 θα πέσετε να με φάτε αλλά γιατί ποτέ δεν συμμερίστηκα τη συγκίνηση με τους άλλους για την παραπάνω εμφάνιση της leia? κάτι δε με πάει barbarella for the win και φυσικά ενω γράφω η άκρη του ματιού μου συλλαμβάνει το φιγουρίνι του lord vader στο γραφείο μου
livewire Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Nice topic. Θα κινηθώ σε βαθιά προσωπικές(και ελαφρώς ένοχες) επιλογές. Κρατώ τη στολή του Ντάρθ Βέιντερ και προσθέτω: Mad Max (Clare Griffin) Predator (Marilyn Vance) Blondie 'the good'(Carlo Simi) Από την τριλογία του Sergio Leone. Alex from "A Clockwork Orange" (Milena Canonero) ...σίγουρα είναι κι άλλες που μου διαφεύγουν, αλλά αυτές μου ήρθαν σχετικά εύκολα και είναι must για το δικό μου top-something. ***Ειδική μνεία αξίζει στα κοστούμια του Planet of the apes(1968) και Eyes Wide Shut(όργια με μάσκες βασικά). ΥΓ. Ελπίζω κάποιο από τα παραπάνω να μην έχει εμφανιστεί σε κόμικ ή κάτι σχετικό πριν την ταινία. Τα ονόματα των costume designer είναι ξεσηκωμένα από το imdb. Ο γράφων δε φέρει καμία ευθύνη.
Garnele Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 χμ. ακόμη να αναφερθεί ο μπάρτον και ανησυχώ όμως.
antreas18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ρε παιδια η Leia φοραει κοστουμι σαν καποιες στο baby-o..τι το ιδιαιτερο εχει?...
frenzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 χμ. ακόμη να αναφερθεί ο μπάρτον και ανησυχώ όμως. Shoot... θα πέσετε να με φάτε αλλά γιατί ποτέ δεν συμμερίστηκα τη συγκίνηση με τους άλλους για την παραπάνω εμφάνιση της leia? κάτι δε με πάειbarbarella for the win και φυσικά ενω γράφω η άκρη του ματιού μου συλλαμβάνει το φιγουρίνι του lord vader στο γραφείο μου ρε παιδια η Leia φοραει κοστουμι σαν καποιες στο baby-o..τι το ιδιαιτερο εχει?... Εσείς οι δύο είτε είστε μικροί κι έχει συνηθίσει το μάτι σας στο χύμα βυζί, ή θα έπρεπε να ανταλλάξετε τηλέφωνα και να πάτε για ποτό κάπου ρομαντικά... Πέρα από την πλάκα για μας τους 30something είναι icon. Livewire ωραίο list! Ζηλεύω ιδιαιτέρως το Clockwork Orange
Innersense Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Το bodywork του Schwarz στο Conan εκτός συναγωνισμού αποτέλεσε μύθο απο μόνος του...
antreas18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Εγω δε το λεω καθαρα για το κοστουμι...απλα δεν ειναι μουτρα αυτα πουχει η τυπισσα ....
zenso Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ^ Ναι,αλλά υπάρχει κι αυτό Προσθέτω και κάποια που μ'αρέσουν και δεν αναφέρθηκαν El Laberinto del Fauno Fauno Pale Man Davy Jones , Pirates of the Caribbean Pai Mei , Kill Bill Frank the Bunny , Donnie Darko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.