Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ποντίκι άλλο εκτός του mighty mouse?

mitridi_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω προτάσεις για ποντίκια παρόμοια με το mighty mouse που να έχει καλύτερο scroller και με πλαϊνά κουμπιά για να λειτουργεί και το expose.

Ειλικρινα, όσο όμορφο και καλό είναι αυτό το ποντίκι, είναι λίαν και επιεικώς απαράδεκτο όσον αφορά τον scroller του. Κάθε 2 με 3 μέρες κολλάει η μαλακία και δεν λειτουργεί το καταραμένο και θέλει για άλλη μία φορά, καθάρισμα.

έλεος πια, αυτή την δουλειά θα κάνουμε....

Ακούω προτάσεις παίδες...

Ευχαριστώ

Φιλικά

Δημοσ.
Ακούω προτάσεις για ποντίκια παρόμοια με το mighty mouse που να έχει καλύτερο scroller και με πλαϊνά κουμπιά για να λειτουργεί και το expose.

Ειλικρινα, όσο όμορφο και καλό είναι αυτό το ποντίκι, είναι λίαν και επιεικώς απαράδεκτο όσον αφορά τον scroller του. Κάθε 2 με 3 μέρες κολλάει η μαλακία και δεν λειτουργεί το καταραμένο και θέλει για άλλη μία φορά, καθάρισμα.

έλεος πια, αυτή την δουλειά θα κάνουμε....

Ακούω προτάσεις παίδες...

Ευχαριστώ

Φιλικά

To "καθαρισμα" ειναι δουλεια 4-5" ....

Απλα το γυρνας με την μπιλια να κοιταει προς τα κατω την "τριβεις" πανω σε μια κολλα Α4 και εισαι ΟΚ ...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω.

Επειδή πιστεύω όμως ότι έχω λιπαρά δάχτυλα, επιμένω

στο αρχικό μου αίτημα.

Υπάρχει αντίστοιχο του mighty στην αγορά ή άδικα ψάχνω?

Δημοσ.

η logitech έχει βγάλει ένα ωραίο set λευκό, μοιάζει αρκετά με τα apple keyboard / mighty mouse αλλά είναι ασύρματο bluetooth. το είχα δει στο fnac :)

sorry αλλά δε θυμάμαι μοντέλο

Δημοσ.

Μακρα απο τα καλυτερα ενσυρματα ποντικια:

logitech mx518

Θα βρεις την υγεια σου! Καλυτερο scroll, πολυ καλυτερη κινηση,καλυτερα κουμπια,μεγαλυτερη εγγυηση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμια περήφανος κατοχος πλέον ενός Logitech MX1000.

Πάρα πολύ καλό, βέβαια δεν μπορείς να σετάρεις όλα τα κουμπιά με το default προγραμματάκι αλλά υπάρχει το ωραιότατο utility από εδώ

http://www.usboverdrive.com που λύνει αυτά τα προβλήματα.

Φιλικά

Δημήτρης

Δημοσ.

Τι λέει από ποιότητα; Παρήγγειλα τον iMac και ψάχνω ποντίκι... Δεν είναι λίγο μεγάλο; Έτσι μου φάνηκε στις φωτογραφίες.

Δημοσ.
Τι λέει από ποιότητα; Παρήγγειλα τον iMac και ψάχνω ποντίκι... Δεν είναι λίγο μεγάλο; Έτσι μου φάνηκε στις φωτογραφίες.

To mx1000 απο ποιοτητα ειναι τοπ! Καμμια σχεση με apple ποντικια..

Ειναι λιγο μεγαλο πραγματι,αλλα με το χερι σου το αγκαλιαζεις τελεια...

Εγω το εχω στην bluetooth εκδοση.

Tα logitech εχουν και 3 χρονια εγγυηση!

Δημοσ.

Προσυπογράφω κι εγώ για το Logitech MX1000. Είναι απλά κορυφαίο!

mitridi_g, εγώ χρησιμοποιώ το SteerMouse για πλήρη έλεγχο του ποντικιού και των πλήκτρων του.

Δημοσ.
Προσυπογράφω κι εγώ για το Logitech MX1000. Είναι απλά κορυφαίο!

mitridi_g, εγώ χρησιμοποιώ το SteerMouse για πλήρη έλεγχο του ποντικιού και των πλήκτρων του.

Thanx mate a lot

Δημοσ.

Πραγματικα το steermouse ειναι ολα τα λεφτα,οχι μονο για την ρυθμιση των κουμπιων, αλλα και για το γεγονος οτι δινει αλλη κινηση-acceleration στο ποντικι.(μοιαζει με την κινηση του ποντικιου στα windows)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...