KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά αν δεν τιμωρούνταν η "μεγάλη μαύρη ελπίδα" σταματούσα να παρακολουθώ. Περιττό να πω ότι έκλεισα την τηλεόραση πριν τελειώσει ο αγώνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Να σου πω, εγώ δεν ήμουν και τόσο σίγουρος γιατί και εγώ με το που είδα το σκηνικό στο RTL λέω, αυτό είναι καραμπινάτη περίπτωση ποινής...όμως οι σχολιαστές δεν λένε ούτε κουβέντα...μετά στις δηλώσεις ο Lauda είπε ότι δεν βλέπει κανένα λόγο να τιμωρηθεί ο Hamilton...όπως και να έχει το θέμα είναι ότι η ποινή μπήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά αν δεν τιμωρούνταν η "μεγάλη μαύρη ελπίδα" σταματούσα να παρακολουθώ. Περιττό να πω ότι έκλεισα την τηλεόραση πριν τελειώσει ο αγώνας. Μαρεσε πολυ η προσπεραση, απορω τι σε πειραξε....σιγουρα αν το κανε η φεραρι στη μακλαρεν δε θα λεγες τπτ.... μολις ψιχαλισε αρχισε τις μπαντες ο ραικονεν και εφυγε εξω μονος του..ασε που τον ξαναπερασε καθαρα στα καπακια o μαυρος.... ισα ισα τον αγγιξε στην αρχη, κλαϊν.... νταξ κ γω δε τρελενομαι με τους μαυρους αλλα πως κανεις ετσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 1. Mε πείραξε ότι είναι υποτίθεται F1 που στα σικέιν στρίβεις και όχι Playstation που τα κάνεις ευθεία χωρίς πρόβλημα. 2. Τα ίδια θα έλεγα. Έχεις λόγο να πιστεύεις κάτι άλλο; 3. Είσαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει γιατί τιμωρήθηκε ο Χάμιλτον; 4. Δε με ενδιαφέρει τι έκανε ο Ραϊκόνεν αλλά τι έκανε ο Χάμιλτον. 5. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους μαύρους. Με το συγκεκριμένο μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μαρεσε πολυ η προσπεραση, απορω τι σε πειραξε....σιγουρα αν το κανε η φεραρι στη μακλαρεν δε θα λεγες τπτ....μολις ψιχαλισε αρχισε τις μπαντες ο ραικονεν και εφυγε εξω μονος του..ασε που τον ξαναπερασε καθαρα στα καπακια o μαυρος.... ισα ισα τον αγγιξε στην αρχη, κλαϊν.... νταξ κ γω δε τρελενομαι με τους μαυρους αλλα πως κανεις ετσι.... Μηπως εβλεπες αλλον αγωνα? Ειδες πως τον περασε ο Hamilton πριν την ευθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 1.Πολυ απλα τα βλεπεις....μιλαμε για χιλιοστα.... 2. Ναι , επειδη εκλεισες την τηλεοραση...οπαδισμος? Σιγα να μην τσατιστω επειδη περασε ο ενας τον αλλον με τον ενα η αλλο τροπο.. 3. Ναι το διαβασα. 5. ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως εβλεπες αλλον αγωνα? Ειδες πως τον περασε ο Hamilton πριν την ευθεια? Ναι κοβει δρομο γιαυτο και τιμωρηθηκε ....το επομενο περασμα εννοω οτι μου αρεσε ...σε εκεινο το σημειο τρελαθηκε ο αλλος και εκλεισε την τηλεοραση lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 1.Πολυ απλα τα βλεπεις....μιλαμε για χιλιοστα....2. Ναι , επειδη εκλεισες την τηλεοραση...οπαδισμος? Σιγα να μην τσατιστω επειδη περασε ο ενας τον αλλον με τον ενα η αλλο τροπο.. 3. Ναι το διαβασα. 5. ΟΚ 1. Δεν είναι θέμα χιλιοστών. Έπρεπε να πάρει ωραία και καλά τη θέση του από πίσω και να περιμένει την επόμενη στροφή για να περάσει. Δε λες πάλι καλά που δεν τιμωρήθηκε και για τη συνέχεια; 2. Οπότε κατέληξες ότι είμαι οπαδός της Ferrari φαντάζομαι; Η μόνη συμπάθεια που έχω είναι ο Μάσα γιατί η εμφάνισή και η ομιλία του είναι εντελώς αντιτουριστική. Έκλεισα την τηλεόραση επειδή έχω βαρεθεί να σπρώχνει ένα ολόκληρο σύστημα τον Χάμιλτον να πάρει πρωτάθλημα. 3. Αν κατάλαβες τον λόγο της ποινής, τι σχέση έχει το άγγιγμα που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι κοβει δρομο γιαυτο και τιμωρηθηκε ....το επομενο περασμα εννοω οτι μου αρεσε ...σε εκεινο το σημειο τρελαθηκε ο αλλος και εκλεισε την τηλεοραση lol Ποιο επόμενο πέρασμα ρε άνθρωπε; Δύο δευτερόλεπτα μετά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιο συστημα σπρωχνει? παραγκα και ετσι? OK then.... 10" ειναι btw στο 0:30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιο συστημα σπρωχνει? παραγκα και ετσι? OK then.... Μια ολόκληρη χώρα για να πάρει σώνει και καλά μαύρος καθώς και ο θείος Μπέρνι. Εδώ μέχρι και έξτρα σκληρή γόμα έφεραν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ενταξει και περσι κλεβανε την ferrari με κατασκοπεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio pepe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα ferrarakias ειμαι και στην ζωντανη μεταδση λεω ειναι 100% ποινη, αλλα στο replay βλεπω οτι ο αντιπαθητικος hamilton κοβει ταχυτητα κ αφηνει τον raikonen να περασει καθαρα μπροστα του (εστω κ για τοσο λιγο) και μετα ενω εχει χασει τη φορα του, βρισκει την ταχυτητα που χρειαζεται κ τον περναει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Προφανώς δεν έχεις και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο. Είναι αμέσως μετά, δεν κάθεται από πίσω μια και εποφελήθηκε που το πήρε ίσια αλλά προσπερνάει αμέσως μετά. Η προσπάθειά του να προσπεράσει ξεκινάει αμέσως μετά το σικέιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Eντάξει το εκβίασε το προσπέρασμα ο Κε Χάμιλτονννν!!! , αλλά τί άλλο έχει κάνει που αφέθηκε ατιμώρημτος (μιας και εδώ την έφαγε την ποινή) και λες ότι όλο το σύστημα τον στηρίζει να πάει για πρωτάθλημα; Δεν αντιλέγω, μπορεί και να είναι κι έτσι, απλά ρωτάω. Γιατί ότι είναι ικανός (όπως κι όλοι εκτός του Νακαθεοςσφυλάξοι), είναι, εκτός κι αν πεις ότι ΔΕΝ είναι ικανός οδηγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.