Bougas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 απιστευτη η ζαουμπερ,τοσα χρονια με αργα και σταθερα βηματα,παντα στην 10αδα,με πολυ καλο και αξιοπιστο μονοθεσιο,και με εξαιρετικους οδηγους.εχει βγαλει πολλα ταλεντα αυτη η ομαδα,εχει προσφερει τα μεγιστα στο αθλημα,και μετα απο τοσα πολλα χρονια εξαιρετικης παρουσιας της αξιζει το κατι παραπανω. μπραβο τους,γιατι το αξιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Το τεραστιο ταλεντο στην συντριπτικη πλειοψηφια αυτων των "οδηγων" (πιλοτων) ειναι δεδομενο. Απο εκει και περα σε μεγαλο βαθμο και το αμαξι και η αξιοπιστια της ομαδας σε ολα τα επιπεδα κανουν και τον οδηγο. Ο Αλονσο ειναι δις πρωταθλητης και βλεπουμε οτι φετος χαροπαλευει για την 8αδα με ενα μη ανταγωνιστικο αυτοκινητο. Βαλε μεσα και τον χαρακτηρα του καθε οδηγου και την ικανοτητα του να ανταπεξερχεται στις δυσκολιες ενος αγωνα, μιας χρονιας γενικοτερα και η ικανοτητα του να διατηρει την ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση του μεσα σε ενα αγωνα ειναι επισης σημαντικα στοιχεια για το ολο προφιλ ενος οδηγου. Εγω προσωπικα θεωρω τους Ραικονεν,Χαμιλτον και Αλονσο τους κορυφαιους οδηγους μετα την φυγη του Σουμαχερ. Οπως επισης και το διδυμο Κουμπιτσα,Χαιντφελντ τεραστια ταλεντα που δεν δυσκολευονται να φανουν φετος με την μεγαλη και σταδιακη ανοδο της BMW, καθως φυσικα και για τον Ροζμπεργκ και τον Μπουρντε εχω τις καλυτερες των αποψεων. Aπο εκει και περα ειναι και θεμα προτιμησης και υποκειμενικης "εκτιμησης" των οδηγικων ικανοτητων καθως και συγκυριες.. Σχεδον ολοι ειναι πολυ καλοι πιλοτοι παιδια.. Ραικονεν δεν ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 απιστευτη η ζαουμπερ,τοσα χρονια με αργα και σταθερα βηματα,παντα στην 10αδα,με πολυ καλο και αξιοπιστο μονοθεσιο,και με εξαιρετικους οδηγους.εχει βγαλει πολλα ταλεντα αυτη η ομαδα,εχει προσφερει τα μεγιστα στο αθλημα,και μετα απο τοσα πολλα χρονια εξαιρετικης παρουσιας της αξιζει το κατι παραπανω.μπραβο τους,γιατι το αξιζουν. Καλα δωσε και κανα respect στην BMW γιατι χωρις αυτους δεν τους εβλεπα να κανουν το κατι παραπανω.. 2 words for you son.. Mario Theissen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billacato Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι 1η 8α βγει η ferrari 2η bmw κ 3η maclaren Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Εισαι σχεδον αφελης....κατσε ακομα δεν ξεκινησαν....πρωτη φορα βλεπεις φορμουλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Παντως μην περιμενετε να ειναι και στην Ισπανια ετσι ευκολα για την φερραρι.. Ολες οι ομαδες εχουν ηδη ετοιμασει αλλαγες στα μονοθεσια τους, που ως συνηθως παρουσιαζονται στην Ισπανια.. Παντως το κλιμα ηρεμιας και γαληνης που επικρατει στην φερραρι (οπως μπορειτε και να διαβασετε εδω ) δειχνει οτι εχουν και αυτοι κατι στα σκαρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biscoto Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 το μονοθεσιο κανει τον οδηγο και οχι ο οδηγος το μονοθεσιο... δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Νομίζω πως η BMW είναι ανεξάρτητη απο την ζαουμπερ.Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση πως χώρισαν πρόπερσι. Ούτε στην γενική βαθμολογία αναγράφετε το όνομα ζάουμπερ. http://www.formula1.com/results/team/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 H BMW αγόρασε την Sauber το 2005. Στην αρχή λεγόταν BMW Sauber και τώρα απλά BMW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ευτυχώς καταργήθηκαν τα αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα και φαίνεται ποιοι είναι οι μεγάλοι οδηγοί και ποιοι δεν ξέρουν καν να ξεκινάνε. Δηλαδή ο Hamilton στην Αυστραλία είχε το περσινό μονοθέσιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 το μονοθεσιο κανει τον οδηγο και οχι ο οδηγος το μονοθεσιο... δυστυχως Η ferrari κανει το μονοθεσιο, το μονοθεσιο κανει τον οδηγο και οχι ο οδηγος το μονοθεσιο και οι αλλοι κλεβουν το μονοθεσιο της ferrari mclaren Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 H BMW αγόρασε την Sauber το 2005. Στην αρχή λεγόταν BMW Sauber και τώρα απλά BMW. Ακόμα BMW Sauber λέγεται...και αναρωτιέμαι και εγώ γιατί... Θα ρωτήσω κάποιους εσωτερικά που ξέρω και θα ενημερώσω! Ίσως να έχει να κάνει κάτι με το συμβόλαιο εξαγοράς...πχ για τα επόμενα 5 χρόνια να αναφέρεται και το όνομα sauber... http://www.bmw-sauber-f1.com/de/index.html#/homepage/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Οταν εγινε και η πληρης αγορα της Sauber απο την BMW το 2006, η BMW ανακοινωσε οτι απο σεβασμο στο παρελθον της Sauber θα κρατησει το ονομα της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ...από εναλλαγές και μόνο να πεις...και γ... τους αγώνες ο του Silverstone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ...από εναλλαγές και μόνο να πεις...και γ... τους αγώνες ο του Silverstone. απίστευτος πράγματι, δε μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμα απ την τιβι μην χάσω τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.