Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2008: Νέα και Αγώνες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί:

Ρεκόρ που κατέχει ο Andrea De Cesaris:

Περισσότερες εγκαταλήψεις: 134

Περισσότερες εγκαταλήψεις στην σειρά: 22 !!!!

Περισσότερα Grand Prix χωρίς νίκη: 209

Α, να μην ξεχάσω. Μπορεί να ήταν και ο μοναδικός οδηγός που πίστευε ότι μπορεί να προσπεράσει από την εσωτερική στην Lowes (νυν στροφή ξενοδοχείου) στο Monaco (βλέπε 1989). lol6.gif

Andrea σε προσκυνούμε. bow.gif

On topic: με ανοιχτό το ενδεχόμενο βροχής αύριο και με δεδομένο την απουσία του traction control, μπορεί να γίνει ο αγώνας ενδιαφέρον.

Και να δούμε αρκετές ζεμπεκιές από μιμητές του Andrea. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί:

Ρεκόρ που κατέχει ο Andrea De Cesaris:

Περισσότερες εγκαταλήψεις: 134

Περισσότερες εγκαταλήψεις στην σειρά: 22 !!!!

Περισσότερα Grand Prix χωρίς νίκη: 209

Α, να μην ξεχάσω. Μπορεί να ήταν και ο μοναδικός οδηγός που πίστευε ότι μπορεί να προσπεράσει από την εσωτερική στην Lowes (νυν στροφή ξενοδοχείου) στο Monaco (βλέπε 1989). lol6.gif

Andrea σε προσκυνούμε. bow.gif

On topic: με ανοιχτό το ενδεχόμενο βροχής αύριο και με δεδομένο την απουσία του traction control, μπορεί να γίνει ο αγώνας ενδιαφέρον.

Και να δούμε αρκετές ζεμπεκιές από μιμητές του Andrea. :-)

Σωστός! ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?

αν θέλετε ψηφίστε εδώ:

http://www.greekstudents.gr/viewtopic.php?f=78&t=330

Απλά απίστευτος...

btw και αφού έχουμε βγει offtopic θυμάτε κανείς τις 2 καλύτερες ζεμπεκιές του Coulthard;

Η 1η ήταν όταν υπήρχαν τα τσιμεντένια τοιχάκια στην είσοδο των πιτς, ώστε οι οδηγοί να αναγκάζονται να κάνουν ζιγκ-ζαγκ (ακόμα δεν υπήρχε όριο ταχύτητας), και ο μπούφος έπεσε πάνω σ' αυτά. :lol:

Και η 2η όταν έκανε την πρώτη pole position στην καριέρα του, στον γύρο προθέρμανσης όντας πίσω από το safety car και πρώτος από όλους, και ενώ πήγαινε αριστερά-δεξιά για να ζεστάνει τα λάστιχά του....έκανε τετ-α-κε. :lol::lol::lol:

Το κορυφαίο είναι ότι τσαντίζονταν και ζητούσε και τα ρέστα κιόλας....

:lol::lol::lol:

ειναι απιστευτος ετσι?

ρε γαμωτο εγω ξεκινησα με F1 απο την εποχη βιλνεβ και δεν τον προλαβα.αλλα απο τα πολλα και απιστευτα βιντεακια του που εχω δει,πραγματικα σας ζηλευω που τα ζησατε τοσα χρονια :lol::lol:

ΥΓ.νομιζω οτι ο Ανδρεας ο καισαρας εχει ολα τα απαιτουμενα προσωντα ωστε να σταθει επαξια διπλα στον τζακ μπαουερ και τον τζακ νορις,και να φτιαξουμε και για αυτον 100 στιχακια για παρτι του,τι λετε? :lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι απιστευτος ετσι?

ρε γαμωτο εγω ξεκινησα με F1 απο την εποχη βιλνεβ και δεν τον προλαβα.αλλα απο τα πολλα και απιστευτα βιντεακια του που εχω δει,πραγματικα σας ζηλευω που τα ζησατε τοσα χρονια :lol::lol:

ΥΓ.νομιζω οτι ο Ανδρεας ο καισαρας εχει ολα τα απαιτουμενα προσωντα ωστε να σταθει επαξια διπλα στον τζακ μπαουερ και τον τζακ νορις,και να φτιαξουμε και για αυτον 100 στιχακια για παρτι του,τι λετε? :lol::lol::lol::lol::lol:

Τα καλύτερα έχασες... :-)

Νομίζω ότι τα αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητα "I brake for nobody", εμπνεύστηκαν από τον Andrea :)

Α, να μην ξεχάσω. Μπορεί να ήταν και ο μοναδικός οδηγός που πίστευε ότι μπορεί να προσπεράσει από την εσωτερική στην Lowes (νυν στροφή ξενοδοχείου) στο Monaco (βλέπε 1989).

δεν ξερω για την συγκεκριμενη στροφη που λες,αλλα κοβω και το @@τσο μου οτι ειναι ο μοναδικος οδηγος που μπορει να παρει την αδελαηδα Drift-αρωντας με 130 :-D:-D

Τα τελευταία νέα από το http://www.f1kart.gr αν και ο Κίμι με ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά:

'ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ δίκαια ο Κίμι αφού θα ανέβει στο βάθρο ενώ από κοντά και οι άλλοι.Το Grand Prix Μαλαισίας ήταν ένας αγώνας που προμηνυόταν ιδιαίτερα συναρπαστικός, με τη συνεχή απειλή της βροχής να έχει τους πάντες σε ετοιμότητα. Αντʼ αυτού, είδαμε την απόλυτη κυριαρχία της Ferrari και του Kimi Raikkonen, ο οποίος πέρασε μπροστά από τον Massa στο πρώτο pit stop και ύστερα οι υπόλοιποι τον ξαναείδαν στο… βάθρο. Ο Robert Kubica με την BMW Sauber πήρε τη 2η θέση, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή φόρμα της γερμανοελβετικής ομάδας ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Heikki Kovalainen, σώζοντας τα προσχήματα για τη McLaren. Ακολούθησαν οι Jarno Trulli, Lewis Hamilton, Nick Heidfeld, Mark Webber και Fernando Alonso. Εγκατάλειψε λόγω εξόδου, που προκλήθηκε από δικό του οδηγικό λάθος, ο Felipe Massa.'

Μα δεν φταις εσυ , ο τοντ που σε κρατουσε τοσο καιρο φταιει..

Αντι να κανει ενα χαλαρο αγωνα, να κανουν το 1-2 και να δειξουν ποιος ειναι ο αρχηγος, παει και βγαινει εξω ολομοναχος..

Θα πεσουν κεφαλια μετα απο αυτο το λαθος του βραζιλιανου..ο βετελ περιμενει στην γωνια...

Οσο για τον αγωνα, τρομερα βαρετος, κλασσικος αγωνας κυριαρχιας της φεραρι.. Εκλεισε τα στοματα μετα την τραγικη εμφανιση της αυστραλιας και μεταφερει ξανα το αγχος στην αλλη μερια της μαγχης..

ειναι απιστευτος ετσι?

Και τον Λάρα Γκαρσία Ντάνι... :lol:

Εγώ για να καταλάβεις, θυμάμαι αμυδρά Νίκι Λάουντα... :-)

Τα τελευταία νέα από το http://www.f1kart.gr αν και ο Κίμι με ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά:

'ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ δίκαια ο Κίμι αφού θα ανέβει στο βάθρο ενώ από κοντά και οι άλλοι.Το Grand Prix Μαλαισίας ήταν ένας αγώνας που προμηνυόταν ιδιαίτερα συναρπαστικός, με τη συνεχή απειλή της βροχής να έχει τους πάντες σε ετοιμότητα. Αντʼ αυτού, είδαμε την απόλυτη κυριαρχία της Ferrari και του Kimi Raikkonen, ο οποίος πέρασε μπροστά από τον Massa στο πρώτο pit stop και ύστερα οι υπόλοιποι τον ξαναείδαν στο… βάθρο. Ο Robert Kubica με την BMW Sauber πήρε τη 2η θέση, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή φόρμα της γερμανοελβετικής ομάδας ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Heikki Kovalainen, σώζοντας τα προσχήματα για τη McLaren. Ακολούθησαν οι Jarno Trulli, Lewis Hamilton, Nick Heidfeld, Mark Webber και Fernando Alonso. Εγκατάλειψε λόγω εξόδου, που προκλήθηκε από δικό του οδηγικό λάθος, ο Felipe Massa.'

Εσύ γράφεις και κάτι δικό σου ή κάνει μόνο διαφήμιση;

Ετσι παμε Kimmi αγορι μου.. Γερα κανε περηφανη την μεγαλη των Φινλανδων σχολη.. Εισαι ο καλυτερος και το ξερεις..

Για παρτη σου μεχρι και την Φερραρι υποστηριζω απο περισυ(ακουσον ακουσον) μετα απο 2 δεκαετιες και βαλε εγω με την Φερραρι.. :lol::o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...