Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2008: Νέα και Αγώνες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.auto24.gr/html/ent/145/ent.36145.asp

Ο Κάρλος Σλιμ αγόρασε την Ιαπωνική εταιρία και τα δύο μονοθέσια της θα βρεθούν κανονικά στο grid για το 2009 σκορπίζοντας χαμόγελα στους φίλους της Formula 1.

Η παρέμβαση του Μεξικανού μεγιστάνα έσωσε μία ιστορική ομάδα που θα παραταχθεί τη νέα σεζόν με τον Τζένσον Μπάτον στο ένα μονοθέσιο και τον Μπρούνο Σένα στο δεύτερο αντί του Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Δημοσ.

ας μην ηταν να οδηγησει ο πιτσιρικος και σιγα μην εδινε χρηματα.

ελπιζω μονο να δικαιωσει το βαρυ ονομα που φερει...

Δημοσ.
http://www.auto24.gr/html/ent/145/ent.36145.asp

Ο Κάρλος Σλιμ αγόρασε την Ιαπωνική εταιρία και τα δύο μονοθέσια της θα βρεθούν κανονικά στο grid για το 2009 σκορπίζοντας χαμόγελα στους φίλους της Formula 1.

Η παρέμβαση του Μεξικανού μεγιστάνα έσωσε μία ιστορική ομάδα που θα παραταχθεί τη νέα σεζόν με τον Τζένσον Μπάτον στο ένα μονοθέσιο και τον Μπρούνο Σένα στο δεύτερο αντί του Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Δυστυχώς για μας (τους οπαδούς της F1) κάτι τέτοιο δεν ισχύει.....

http://contra.gr/Motorsport/World/Formula1/225564.html

Σε άμεση διάψευση του ρεπορτάζ ότι ο Carlos Slim αγόρασε τη Honda Racing προχώρησαν τόσο ο Μεξικανός επιχειρηματίας όσο και ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Ross Brown........

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω να δω χρονια Φ1 φετος(ενοω απο το σεπτεμβρη) αρχισα παλι να κουτσοβλεπω και τριβω τα ματια μου με τις καινουργιες πιστες που εχουν βαλει

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει λίγο σούπα η αγαπημένη μας f1. Πέρσι βάλαν Βαλένθια και Σιγκαπούρη. Φέτος το Abu Dhabi.

Και επιτέλους γύρισε, η αγαπημένη μου πίστα: το SPA Francorchamps !!!!!

Είσαι τυχερή που είσαι στο Βέλγιο Εύα ..... ζηλεύω... είναι και τέλη Αυγούστου ο αγώνας...

Δημοσ.
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει λίγο σούπα η αγαπημένη μας f1. Πέρσι βάλαν Βαλένθια και Σιγκαπούρη. Φέτος το Abu Dhabi.

Και επιτέλους γύρισε, η αγαπημένη μου πίστα: το SPA Francorchamps !!!!!

Είσαι τυχερή που είσαι στο Βέλγιο Εύα ..... ζηλεύω... είναι και τέλη Αυγούστου ο αγώνας...

ναι ρε συ το ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχαν βγαλει το spa απο τους αγωνες και ειχα φρικαρει. αλλα δεν θα παω γτ θα ειμαι ελλαδα τετοια εποχη ασε που ειναι πανακριβα τα εισητηρια :cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
evabb i'm trading my home with yours for the period of race. :-D

Ποτέ Θου-Βου, ποτέ. :cry:

:lol::lol::lol::lol: στις βρυξελλες ζω οποτε για να πας στην πολη του spa θες δυο τραινα (δλδ κανα δυορο συνολο) και μετα απο εκει να πας στην πιστα. θα παρκαρεις την γυναικα και τα παιδια στο σπα μεσα στην πολη να κανουν μασαζ και μπανακια (αμα βρεις θεση εκεινη την εποχη) και εσυ θα πας να δεις τον αγωνα

Δημοσ.
...θα παρκάρει την ποιά και τα ποιά ;

[Achilles! mode]

join my wife for glarosoupa :lol:

αμα δεν εχει ακομα καλυτερα θα του ερθει πιο φτηνα :P:p:p:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...