Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2008: Νέα και Αγώνες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ ένα θα πω μετά σουμάχερ δεν υπάρχει ferrari.

έφυγαν οι tont και bron μαζί του και τελειωσε η ομάδα. παιδαριώδη λάθη όπως αυτό στη σιγκαπούρη με τι μάνικα και το άλλο που δεν ήξεραν τι λάστιχα να τους βάλουν και περίμεναν τα βρόχινα σαν τους @@ από την ενδοεπικοινωνία.

αυτή εδώ η "σκατοφατσα" μας κατέστρεψε :shifty:

Domenicali.jpg

έφυγε ο todt και ήρθε ο skatodt

μονο ο τομπάζης θα μας σώσει. αλλα τι να κλάσει η εξέλιξη τις αεροδυναμικής μπρός την εξέλιξη τον ελαστικών

He became chief aerodynamicist at Ferrari in 1998 and remained in Italy until 2003 when he quit Ferrari and returned to his native Greece to complete his much-delayed national service
:-D:-D:-D τελικά κανεις δε γλιτώνει από τον "κωλοστρατο"
  • Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μα τι βλάκες που είναι όμως στη ferrari...αυτό ήταν το πιο άθλιο από όλα...

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

a984babe3db3feffe4e295c5e18197cfo.gif

Νταξ, ανθρώπινη στιγμή είναι… ο μπαμπάς Μάσα πανηγυρίζει σε λάθος στιγμή.

Μην ξεχνάμε ότι ο Μασα είναι ο πρώτος οδηγός που τερμάτισε πρωταθλητής…

αλλά είχε χάσει το πρωτάθλημα μέχρι να τελειώσει ο αγώνας. ΛΟΛ

Δεν καταλαβαίνω γιατί βλέπετε συνομωσίες… εκεί που οι υπόλοιποι βλέπουν F1.

Κορυφαίος Τελικός!

Όσοι οπαδοί του Χάμι να τον χαίρεστε! Συγχαρητήρια!

Οι κόκκινοι μείναμε με το κατασκευαστών…

Για λίγο να γίνει ο Φέτελ ο ήρωας των κόκκινων! Προσωπικά πιστεύω ότι για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι το έχει το άθλημα.

Δημοσ.

Μάσσα ραικόνεν χάμιλτον και μλκιες.

Δώστε το πρωτάθλημα στον Φέτελ που με το πατίνι τους έκανε ρόμπα 2 φορές.

Δημοσ.
Μάσσα ραικόνεν χάμιλτον και μλκιες.

Δώστε το πρωτάθλημα στον Φέτελ που με το πατίνι τους έκανε ρόμπα 2 φορές.

+1000

Πολύ καλύτερος απ' ότι φαίνεται και από τα δύο τσουτσέκια που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Οντως Κubica και Vettel ηταν οι ευχαριστες εκπληξεις της φετινης χρονιας(αν κ για τον Kubica τα ψιλοξεραμε). Οσο για τον αγωνα αυτη η μουρμουρα υπαρχει επειδη εκει που λες οτι ο Massa το πηρε, ξαφνικα γινεται αυτη αλλαγη κ εχεις φαει την ξενερα της ζωης σου, εε κ θες να τα ριξεις καπου. Προσωπικα εμενα δεν μου φταιει κανενας Glock, τα ζωα της Ferrari μου φταινε που εκαψαν τον Massa. Οσο για τον αλλον της Ferrari ας μην ειναι τοσο στ@@στης κ την καινουρια χρονια ας διξει την ικανοτητα που εχει.

Δημοσ.
Μπορεί να πανηγύριζαν το κατασκευαστών...

μπορεί, τι μπορεί σίγουρο είναι !!!!!

υποστηρίζω Ferrari πολλά χρόνια τώρα άλλα φέτος ένιωσα πρώτη φορά τόσο χάλια σε 2 περιπτώσεις.

1. με το video που πανηγυρίζουν ενώ έχουμε χάσει τον τίτλο των οδηγών!!!

2. όταν τους έβλεπα να γυρίζουν στα pit με την μάνικα και περνούσαν μπροστά απο τις υπόλοιπες ομάδες (εκεί που μετά το pit stop ο οδηγός πήρε και την μάνικα μαζί για απόθεμα βενζίνης)

Δημοσ.

Ναι οντως μερικοι πρεπει να το γυρισουνε σε golf και baseball ....

Ολους αχρηστους τους βγαλανε (πατινια,αραπηδες... μεχρι και η γκομενα του φταιει :lol:)

οι και γαμω πιλοτοι με τα πατινια τους στις ελληνικες πιστες... :)

Μου θυμιζει την διαφημιση με τον φανταστικο θαλασσολυκο....

Ρε ουστ

Δημοσ.
Ναι οντως μερικοι πρεπει να το γυρισουνε σε golf και baseball ....

Ολους αχρηστους τους βγαλανε (πατινια,αραπηδες... μεχρι και η γκομενα του φταιει :lol:)

οι και γαμω πιλοτοι με τα πατινια τους στις ελληνικες πιστες... :)

Μου θυμιζει την διαφημιση με τον φανταστικο θαλασσολυκο....

Ρε ουστ

Δεν ξέρω ποιανού γκόμενα ήταν η ψηλή μαυρούλα…

Αλλά λίγο μετά την λήξη τα σχόλια που έκανε στους δημοσιογράφους έδειξαν ότι δεν έχει σχέση με το άθλημα…

:devil:

Δημοσ.

...ρε οι φεράρηδες δεν παίζεστε ΟΥΤΕ φιλικό λέμε ε !

(ο φαρκράη ειδικά ιζ α λιγκ οβ χιζ όουν :P )

...ρε ΠΗΡΑΝΕ το κατασκευαστών, κι ακόμα χαϊβάνια τους ανεβοκατεβάζετε !

(..άσε που με ΑΥΤΗ τη "λογική", είναι ΣΑ να λέτε ότι η Μακλάρεν είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ σαν κατασκευαστής - ΑΡΑ (καθήστε μη πάθετε καμμιά ζημιά) ο ΛΟΥΗΣ είναι που κάνει τη διαφορά...κι όχι το αμάξι - ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ο καλύτερος ! :-D )

Βρε λύσσα κακιά όμως :-)

Τέσπα, υπομονή να φύγει ο Κίμης (οι Καβαλιώτες του φόρουμ θα γελάσουν εδώ :P ), ο Μάσσα ΟΥΤΩΣ ή άλλως μετά την ουρανοκατεβασιά του ΒΕΤΤΕΛ (..τί Γκλοκ μου λέτε, ξεχάσατε ΠΟΥ ήταν ο Χαμ ΟΛΟΝ τον αγώνα ; :P ) θα έχει πάθει τέτοιο σοκ που δεν ξέρω αν θα συνεχίσει ή θα ανέβει Άγιο Όρος, και ΘΑ ξαναέχετε "τον Γερμανό σας"...(κάααααποιος τον φώωωωναξε Σεμπάαααστιαννννν) , και τα "χαλαρά" πρωταθλήματά σας...:-)

Κι όχι αδίκως - μοιάζει ωραίος......

Δημοσ.
Δεν ξέρω ποιανού γκόμενα ήταν η ψηλή μαυρούλα…

Αλλά λίγο μετά την λήξη τα σχόλια που έκανε στους δημοσιογράφους έδειξαν ότι δεν έχει σχέση με το άθλημα…

:devil:

Ε οκ τι περιμενες.....να ειναι σχετικη? Lol....στην μου*λ*αρα της.....εχει απειρα λεφτα, οπως και ο πρωταθλητης γκομενος της.....

Επισης, πουλαει το στυλ beckham-victoria ειδικα στην Αγγλια που ο hamilton πουλαει πλεον περισσοτερο απτον david......

Δημοσ.
...ρε οι φεράρηδες δεν παίζεστε ΟΥΤΕ φιλικό λέμε ε !

(ο φαρκράη ειδικά ιζ α λιγκ οβ χιζ όουν :P )

...ρε ΠΗΡΑΝΕ το κατασκευαστών, κι ακόμα χαϊβάνια τους ανεβοκατεβάζετε !

(..άσε που με ΑΥΤΗ τη "λογική", είναι ΣΑ να λέτε ότι η Μακλάρεν είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ σαν κατασκευαστής - ΑΡΑ (καθήστε μη πάθετε καμμιά ζημιά) ο ΛΟΥΗΣ είναι που κάνει τη διαφορά...κι όχι το αμάξι - ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ο καλύτερος ! :-D )

Βρε λύσσα κακιά όμως :-)

Τέσπα, υπομονή να φύγει ο Κίμης (οι Καβαλιώτες του φόρουμ θα γελάσουν εδώ :P ), ο Μάσσα ΟΥΤΩΣ ή άλλως μετά την ουρανοκατεβασιά του ΒΕΤΤΕΛ (..τί Γκλοκ μου λέτε, ξεχάσατε ΠΟΥ ήταν ο Χαμ ΟΛΟΝ τον αγώνα ; :P ) θα έχει πάθει τέτοιο σοκ που δεν ξέρω αν θα συνεχίσει ή θα ανέβει Άγιο Όρος, και ΘΑ ξαναέχετε "τον Γερμανό σας"...(κάααααποιος τον φώωωωναξε Σεμπάαααστιαννννν) , και τα "χαλαρά" πρωταθλήματά σας...:-)

Κι όχι αδίκως - μοιάζει ωραίος......

ρε δεν έχει να λέει. στα 10 χρονια πήρε η ferrari τα 8 τον κατασκευαστών. είναι σαν τον ολυμπιακό που παίρνει συνεχεια το πρωτάθλημα και στην ευρώπη τα σκατώνει. ο κόσμος έχει χορτάσει από τους κατασκευαστές θέλουμε να δούμε και λίγο καλο μαρκάρισμα

υπόψιν πάντως ότι ο έτερος τις mclaren έβλεπε τον ουρανό με τα astra......αλλιώς στους κατασκευαστές θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.....

εντωμεταξύ συγγνώμη κιόλας αλλα όλα τα μηχανικά και λοιπά προβλήματα ΤΎΧΑΙΝΑΝ ασυμπτωματικά στον "κουβαλάει και τον παίρνει"!!!

για πες μου ένα μηχανικό πρόβλημα που είχε ο hamilton...τώρα θα παίξει 1-2 hamilton "κοβαλαινεν" αφού ο hamilton το πήρε τουμπεκί ο άλλος και στη ferrari ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι το 1-2 αν και πρέπει να γίνει το 1 ο ράικο επιτέλους

και για όσους λένε ότι η mclaren παίζει δικαια μεταξύ τον πιλότων και δεν κάνει πράγματα όπως η ferrari βλέπε μάσα ράικο στον προτελευταίο αγώνα ας κάνει καμια κωλοτούμπα....:devil:

για να πούμε και του στραβού το δίκιο μη ξεχάσουμε ότι κάποιος αλητάκος έτερος άφησε τον hamilton να περάσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...