vaso7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δεν γίνονται αυτά! Ελεος δηλαδή. Αμ ο Γκλοκ πως άνοιξε τα πόδια έτσι ( εμ εννοώ γλύστρισε). Κρίμα για το Μάσα. ΑΝ-άξιος ο Χαμιλτον. Ελεος με το σπρώξιμο δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 για να το παρει ο σκυλαραπας. Μου αρέσει η ευγενής άμιλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 POST OF THE YEAR washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 άντε more ας μην ήταν η @@ τις ferrari τότε με τον σωλήνα καυσιμου και θα σου έλεγα εγώ πάτσι με τον περσινό τίτλο λοιπόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Του έταξαν φράγκα του Γκλοκ από την Φεράρι και συμφώνησε να μην αλλάξει λάστιχα και να βρεθεί μπροστά από τον Χάμιλτον. Αν ήταν στημένο, τι ποιο απλό από το να έμπαινε και αυτός για αλλαγή... Πονάει... μη με φτιαχνεις τωρα???? Εβλεπα απο το Live timing και το πουλημενο τομαρι και στον τελευταιο γυρο μονο πηγε τοσο αργα, δε λεω εβρεχε περισσοτερο αλλα ελεος στην ευθεια εκοψε το παλικαρι Γιατι δλδ στην ευθεια??? ηθελε να προλαβει τη στροφη που ηταν ενα χιλιομετρο μπροστα ε????? Σορρυ για τις εκφρασεις μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 πάντως εγώ είχα να φάω τέτοια φρίκη, απ' τις βολές του Καμπούρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε εδώ γλύστραγαν οι άλλοι με τα ενδιάμεσα λάστιχα δεν θα γλυστρούσε ο Glock (άρα θα πήγαινε και πιο αργά) που έμεινε με τα στεγνά? άσε που αν είχε αλλάξει θα ήταν πιο πίσω, άρα το ίδιο αποτέλεσμα πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Του έταξαν φράγκα του Γκλοκ από την Φεράρι και συμφώνησε να μην αλλάξει λάστιχα και να βρεθεί μπροστά από τον Χάμιλτον. Όπως είχαν τάξει και στον Αλόνσο πέρυσι για να κολλήσει στο πιτ... Αν ήταν στημένο, τι ποιο απλό από το να έμπαινε και αυτός για αλλαγή... Πονάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ο καλύτερος τελικός ever? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 τι μαλακες ειναι αυτοι...ειναι δυνατον το πιο σημαντικο στιγμιοτυπο να μην δειξουν τι εγινε εκει με τον γκλοκ? ξαφνικα γυρισε η ληψη στον γκλοκ που εδειχνε ισα να προχωρα κ εναν να λεει μαλλον εμεινε.τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ναι αλλα 3 γυρους με στεγνα,μια χαρα πηγαινε μονο στον τελευταιο γυρο πηγε τοσο αδικαιολογητα αργα(ειδικα στην ευθεια τερματισμου),ενω η βροχη ειχε δυναμωσει 2 γυρους πριν.. Τεσπα,αν και χτυπουσα οτι εβρισκα μπροστα μου,ειχα ιδρωσει και εβριζα ακαταπαυστα,ευχαριστηθηκα τον αγωνα,κατι τετοιο δεν εχω ξαναδει.. Του χρονου παλι.Τουλαχιστον πηραμε το κατασκευαστων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 συνεχιζεις firewalker ε? απλα δειτε τον γυρο του τρουλι στο τελευταιο κομματι εκανε 3 δευτερα λιγοτερα απο τον ρολογα που πηγαινε πιο γρηγορα απο τον τρουλι στα αλλα και σημειοτεον ο τρουλι λογικα θα αφησε γκαζι στο τελος μιας και δεν κυνηγουσε και δεν τον κυνηγουσε κανενας. Αισχος να τελειωνει ενα πρωταθλημα ετσι Να σημειωσω οτι υποστηριζω τον ψηλο τον πολωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Απλά απιστευτο!!! Δεν περιμενα να δω πιο συγκλονιστικο αγωνα απο τον περσινο τελικο.. Αλλα μαλλον παντα υπαρχει κατι ακομα πιο απιστευτο να δεις.. Απιστευτο.. Ειμαι ακομα στους 150 σφυγμους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 και όπως λέει σωστά και το msfree.... "Πρωταθλητής διά... Glock και σιδήρου" Άξιος ο χάμιλτον.Πάντα τέτοια,και που άπο του χρόνου που και οι λιγοστοί τηλεθεατές που τους απέμειναν μετά την εποχή σουμάχερ θα φύγουν και αυτοί,ας του το δίνουν και στα χαρτιά και χωρίς αγώνα.... Μπράβο τους! Άξιοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Έλα κάτι θα γίνει... Θα του αφαιρέσουν βαθμούς του Χάμιλτον. Πονάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.