ellilili Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ferrari 4ever!oeeeee! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά μήπως είμαι ή μόνη γυναίκα στον κόσμο που βλέπει F1;;; Nope είμαι και εγώ εδώ. Φανατική Φεραρικί από εποχής Shumi. τι εγινε ρε παιδια ειχε αγωνα σημερα; παλι το εχασα ρε γαμωτο; το μυαλο μου και μια λιρα ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Η φορμουλα 1 που δείχνει τώρα στον Alpha είναι live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 όχι βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Οι δύο πιο θεαματικές ομάδες: Renault Ferrari Σε αυτό τον αγώνα έχασαν δύο πρωταθλήματα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ Είδες; Δεν υπάρχει μόνο μία Σταυρούλα Σκλαβούνου αλλά πολλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ..ε τώρα υπερβάλλεις. Η Σταυρούλα είναι μία. Σαν τη Φρουτοπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις μας έχετε φάει με τη Σταυρούλα και επειδή τώρα πια βλέπω από RTL έω καιρό να την ακούσω και έχω προβληματιστεί, μπας και χάνω τίποτα φοβερό. Αν είναι πείτε μου να κατεβάσω τη μετάδοση του Alpha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 μπαζο ειναι αστηνε.. γραφει τα κουτσομπολιστικα της φ1 και ξαφνικα εγινε και ειδικος...ελεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις μας έχετε φάει με τη Σταυρούλα και επειδή τώρα πια βλέπω από RTL έω καιρό να την ακούσω και έχω προβληματιστεί, μπας και χάνω τίποτα φοβερό. Αν είναι πείτε μου να κατεβάσω τη μετάδοση του Alpha ...είναι θεά λέμε. Κατέβασέ την. Μόνο σταμάτα το στο 2:00:03, γιατί κινδυνεύεις να δεις το φινάλε με Ψάρρα και Σεϊτανίδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτσε να δούμε τι θα κάνει και του χρόνου ο ΑΝΤ1… Πάντως για όσους θέλουν να βλέπουν f1 η δορυφορική είναι μονόδρομος.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι , ελεος, καθε 10 λεπτα διαφημισεις...ξεφτιλα.. παλι καλα που υπαρχει ο δορυφορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 αγανάκτησα και σήμερα... πόσο ακόμα θα το σπρώξουν το μαλακισμένο; λες κ το αξίζει στην τελική σιχτίρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ρε το σκουλήκι τον Massa... αγανάκτησα και σήμερα...πόσο ακόμα θα το σπρώξουν το μαλακισμένο; λες κ το αξίζει στην τελική σιχτίρια... Ποιον συμπαθείς τόσο πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 παει ο κοβαλαινεν εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.