Προς το περιεχόμενο

προταση cooler για τον παρακατω επεξεργαστη...

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως εχει πει και ο george_o/c thermalfake ειναι αυτη και μου φαινεται οτι μας δουλευει ψιλο γαζι με ολα σχεδον τα προιοντα της :mad::mad: δεν λεω αλλα γιατι θα με .... κανενας

Δημοσ.

μπορω να πω πως μετα απο ολα αυτα που διαβασα μεσα στο ποστ που ανοιξα, αποφασισα πως ισως ειναι καλυτερο να δωσω κατι παραπανω και να εχω το κεφαλι μου ησυχω.

ασχετα εαν θα κλοκαριστει ποτε εστω το οτι θα ειναι μονιμα ανοιχτος αξιζει νομιζω να εχει καλη ψυξη.οποτε εκανα μια βολτα απο το πλαισιο το πρωι και αποφασισα να κανω την παρακατω αγορα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=954527

περνει επανω 2 12αριδες ανεμιστηρες, αλλα εγω τουλαχιστων τωρα με 1 ειμαι μια χαρα.

οποτε μπορειτε να μου πειτε και την γνωμη σας επι του συγκεκριμενου....

επισης θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβος χαρακτηριστικα κοιταμε στους ανεμιστηρες.

πχ την ταχυτητα στροφων ?(οσο πιο μεγαλη ειναι τοσο πιο θορυβο κανουν)

τα db ?

εαν μπορειτε δωστε καποιες πληροφοριες

Δημοσ.

καλή φαίνεται να είναι αν και δεν την έχω δει ποτέ στην πράξη και δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι το μόνο καλό που βρίσκω πάνω της είναι οτι θα πετάει πολύ αέρα πάνω στο board οπότε κάτι είναι και αυτό, την έχεις βάλει πάνω στο cpu ? τι θερμοκρασίες έχει idle / load ?

για τα φροθφρούρια να είναι ball bearing ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι πως γράφετε μην δίνουν αστρονομικό νούμερο db και να μην είναι πάω από 1200 στροφές ;)

Δημοσ.

οι παραπανω απο 1200 στροφες δεν ειναι καλο για το θορυβο ?

γιατι εαν το σκεφτει κανεις καλα, οσο περισσοτερες στροφες εχει τοσο περισσοτερο ψυξη θα μπορει να δημιουργει.

αρα ?

επισης αυτο το ball bearing που αναφερεις τι ειναι ?

Δημοσ.

οι απλοί ανεμιστήρες πάνω από 1200 στροφές μόνο θόρυβο δίνουν αν θες πάρεις καλούς και εν συνέπεια ακριβούς ανεμιστήρες τότε αλλάζει το πράμα

ball bearing είναι ο τρόπος που στηρίζετε ο κινητήρας του ανεμιστήρα ο συγκεκριμένος είναι ο καλύτερος και πιο ήσυχος γιατί είναι πάνω σε ρουλμάν αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

και περιπου πιο ειναι το κοστος ενος τετοιου ανεμιστηρα ?

ξερεις ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...