Προς το περιεχόμενο

Eκπτωση 19% σε ολες τις οθονες , αλλα ποια να πάρω??

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok ολλα αυτα το HDCP τι ειναι και που θα σε βοηθησει;

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα την LG L207WT-PF 20''. Την αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα κ είναι απιστευτη (πλήρη υποστήριξη HDCP, χρόνος απόκρισης 2ms, κοντράστ 10000:1, μέγεθος κουκίδας 0.258 x 0.258, γωνίες θέασης 170/170 κ εγγύηση 0 καμένων pixel για 3 χρόνια από αντιπροσωπία). Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  • Super Moderators
Δημοσ.

γενικότερα δεν βγάζουν πλέον monitors...όχι μόνο στην Ελλάδα :P

από μένα SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM 226BW αρκεί να είναι με S-Panel...οι άλλες έχουν input lag...

Δημοσ.
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα την LG L207WT-PF 20''. Την αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα κ είναι απιστευτη (πλήρη υποστήριξη HDCP, χρόνος απόκρισης 2ms, κοντράστ 10000:1, μέγεθος κουκίδας 0.258 x 0.258, γωνίες θέασης 170/170 κ εγγύηση 0 καμένων pixel για 3 χρόνια από αντιπροσωπία). Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

+1 ψήφο από εμένα.. θεεική οθόνη!!

Δημοσ.

άμα σε προσφορά έχουν μόνο αυτές που είναι στο κατάστημα, τότε δεν αξίζει ούτε το χρόνο να πας να τις δεις

πήγα σήμερα και κάτι 17-19-20αρες έχουν που δεν αξίζουν μια

όποιος ξέρει κάτι διαφορετικό ας το πει. μακάρι να κάνω λάθος γιατί αν είναι όντως έτσι θα είναι άλλο ένα απο τα φτηνά κόλπα που έκαναν τη Στουρνάρη το "νεκροταφείο" που είναι σήμερα.

Δημοσ.
άμα σε προσφορά έχουν μόνο αυτές που είναι στο κατάστημα, τότε δεν αξίζει ούτε το χρόνο να πας να τις δεις

πήγα σήμερα και κάτι 17-19-20αρες έχουν που δεν αξίζουν μια

όποιος ξέρει κάτι διαφορετικό ας το πει. μακάρι να κάνω λάθος γιατί αν είναι όντως έτσι θα είναι άλλο ένα απο τα φτηνά κόλπα που έκαναν τη Στουρνάρη το "νεκροταφείο" που είναι σήμερα.

Συμφωνω κ επαυξανω ...

Ειδικα αυτες οι "προσφορες" στο συγκεκριμενο Multirama ηταν και ειναι ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ...θα επρεπε να ντρεπονται ..

Δημοσ.

Εγώ σας τα είχα πει... Οι εκπτώσεις τους πολλές φορές είναι πιο ακριβές από τις κανονικές τιμές σε eshops στο internet.

Δημοσ.
Εγώ σας τα είχα πει... Οι εκπτώσεις τους πολλές φορές είναι πιο ακριβές από τις κανονικές τιμές σε eshops στο internet.

Οχι πάντα αλλά τις πιό πολλές φορές ναί.

Δημοσ.
Εγώ πάντως αγόρασα την Samsung 225MW 315eyro και όλα μια χαρά!!!

για γράψε καμιά γνώμη για την 225.

Είναι καλή σαν οθόνη υπολογιστή ή κάπως θολή;

Κεντράρει σωστά την εικόνα όταν δεν την έχεις σε mode που να πιάνει ολόκληρη την οθόνη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...