Προς το περιεχόμενο

Eκπτωση 19% σε ολες τις οθονες , αλλα ποια να πάρω??

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μερικες μερες τα Multirama 8α εχουν 19% σε ολες τις οθονες και θα ηθελα να μια βοηθεια κατα την επιλογη.Ποιο ειναι το πιο φθηνο s-panel απο τα παρακατω μοντελα??(η μηπως δεν ειναι εφικτο να γνωριζει καποιος με τι Panel θα σου ερθει το Monitor?)

LG MONITOR LG L204WS-BF 20"" 229 ?

LG MONITOR LG L222WS-BN 22"" 249 ?

LG MONITOR LG L206WTQ-SF 20"" 258,99 ?

LG MONITOR LG L 204 W -BF20'' 279 ?

LG MONITOR LG L207WT-PF 20"" 279 ?

LG MONITOR LG 226WTQ-SF 22"" 299 ?

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM 205BW 20"" 198,99 ?

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM2043NW 20"" 228,99 ?

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM206BW 20"" 249 ?

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM 226BW 22"" 318,99 ?

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM 225BW 22"" 339 ?

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM 2232BW 22"" 339 ?

Φυσικα οι τιμες αυτες θα πεσουν 19%

Mε ενδιαφερουν αυτες οι 2 μαρκες και οχι τοσο το μεγεθος οσο η ποιοτητα-ευκρινεια και η αναλογια αποδοσης-τιμης...

αν θα μπορουσατε να μου πειτε και 2 επιλογες , μια φθηνη (γυρω στα 200+ με εκπτωση και μια ακριβη 260+ με εκπτωση), θα ηταν ακομα καλυτερα,thnx:rolleyes:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω απο αυτες που λες εχω παιξει με τις 226BW kai 2232BW και μια lg L22WS ακριβως μοντελο δεν θυμαμαι

οι 2 samsung ειναι κορυφη για τα λεφτα τους,

αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω και διαφορες μεταξυ αυτων των 2.

Δημοσ.

Ψαχνοντας και σε καποια ξενα φορουμ , μου κανει εντυπωση που οι 2 παραπανω 22αρες δεν εχουν κανει παταγο απο αποψη επιδοσεων γιατι εχουν 6-bit panels (με οποια μειονεκτηματα επιφερει αυτο)

http://www.maximumpc.com/article/samsung_226bw

αντιθετως σαν kickass επιλογη εχει βγει σε πολλα φορουμ το 8-bit (!!) 20 αρι μεν - απιστευτα ποιοτικο δε SAMSUNG 206BW που σαρωνει με τις επιδοσεις του σε ευκρινεια και ρεαλιστικα χρωματα (και ειναι και στα 200ευρω με την εκπτωση (220 ευρω ομως εχει στο e-shop ενω sta multi 249 τσ τσ τσ)

http://www.maximumpc.com/article/samsung_syncmaster_206bw

Για LG εχει καποιος να εκφρασει γνώμη ή σε συγκριση με τις παραπανω 2 samsung (206 και 226) δεν εχει κατι ανταγωνιστικο να επιδειξει στα ιδια λεφτα?

Δημοσ.

Σε μερικες μερες τα Multirama 8α εχουν 19% σε ολες τις οθονες και θα ηθελα να μια βοηθεια κατα την επιλογη.Ποιο ειναι το πιο φθηνο s-panel απο τα παρακατω μοντελα??(η μηπως δεν ειναι εφικτο να γνωριζει καποιος με τι Panel θα σου ερθει το Monitor?)

S-panel σημαίνει Samsung panel δηλαδή οτι κατασκευάστηκε από την ίδια την Samsung. Αν δεν πετύχεις S-panel, μπορεί να πετύχεις Α-panel ή ένα άλλο, και θα σημαίνει οτι θα είναι ελαφρώς χειρότερης ποιότητας από το S. Πλέον η Samsung έχει κάνει έτσι την κατασκευή τους, ώστε να μην μπορείς να δεις τι είδους panel έχει, εκτός αν μπεις στο hidden menu δλδ σε ενα μενου στο OSD της οθόνης. Φυσικά αμφιβάλλω αν υπάρχει κατάστημα που σ αφήνει να το δεις.

Επίσης, S-panel δεν υφίσταται για LG οθόνες.

Τέλος χαρακτηρισμοί οπως "kickass", "απίστευτα ποιοτικό", "σαρώνει" νομίζω είναι υπερβολικοί για οθόνες με TN-panel. Ελπίζω να γνωρίζεις οτι τα TN είναι τα χειρότερα σε σχέση με τα IPS και τα PVA. Χαρακτηριστικά να σου πω οτι σ' ένα tn panel μια μικρή αλλαγή της γωνίας θέασης, μπορεί να επηρρεάσει πάρα πολύ την προβαλλόμενη ποιότητα της εικόνας, με συνέπεια ο χρήστης να πρέπει να είναι συνέχεια σε μια θέση θέασης.

Δημοσ.

Αν αξιζει να παρει κανεις απο το multirama είναι αυτα:

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM 205BW 20"" 198,99  (161 με την εκπτωση, 20% κατω απο την αγορα)

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM2043NW 20"" 228,99  (184, 9%)

SAMSUNG MONITOR SAMSUNG SM206BW 20"" 249  (201 10%)

Τα υπολοιπα ΜΕ την εκπτωση τα βρισκω το ιδιο φθηνα στο internet

Δημοσ.

καθε μερα τα Multirama εχουν εκπτωση και σε διαφορετικη κατηγορια, οι ΤV , home cinema , gaming einai στις 24/3 για περισσοτερα στο site των Multirama

Δημοσ.

όντως ρε παιδιά που είναι αυτή η προσφορά(δώστε λινκ) γιατί στο site του Multirama δεν τη βρίσκω

Δημοσ.
όντως ρε παιδιά που είναι αυτή η προσφορά(δώστε λινκ) γιατί στο site του Multirama δεν τη βρίσκω

ειναι μονο για το multirama στη στουρναρη

Δημοσ.

και για να τις μάθω πρέπει να περάσω απο εκεί ή μπορώ να τις δω και απο αλλού?

πεστε ρε σεις που σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα την LG L207WT-PF 20''. Την αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα κ είναι απιστευτη (πλήρη υποστήριξη HDCP, χρόνος απόκρισης 2ms, κοντράστ 10000:1, μέγεθος κουκίδας 0.258 x 0.258, γωνίες θέασης 170/170 κ εγγύηση 0 καμένων pixel για 3 χρόνια από αντιπροσωπία). Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...