Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τηλεφωνικη γραμμη . . .

lobit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά εχω το εξης πρόβλημα:

Από σήμερα το απόγευμα δεν έχω τηλεφωνο. Η γραμμή του τηλεφώνου είναι ΟΤΕ αλλά έχω κάνει αίτηση για forthnet 2play η οποία σύμφωνα με ενημερωση απο το site της forthnet θα ενεργοποιηθει στις 24/03. Σκέφτομαι ότι ίσως μου έχουν κοψει την γραμμη απο οτε για να βάλουν της forthnet, αλλά αφενός μου φαινεται πολύ νωρίς να έχουν αρχίσει απο τώρα και αφετέρου από σήμερα το πρωί άρχισαν να χαλάνε το πεζοδρόμιο ακριβώς κάτω από το σπίτι μου και φοβάμαι ότι μπορει να έχουν κόψει οι εργάτες κάποιο καλώδιο.

Παρόλα αυτά η dsl λειτουργεί κανονικά ( δίοδος 8mb). Επίσης να προσθέσω ότι το τηλέφωνο κόπηκε κάπου ανάμεσα στις 4.30 με 10.00 οπότε και ελειπα από το σπίτι ενώ φεύγοντας στις 4.30 οι τυπάδες ακόμα δούλευαν από κάτω και χαλαγαν το πεζοδρόμιο.

Οπότε τελικά εχώ να σας ρωτήσω τα εξής:

1) Είναι δυνατόν να μου έχουν κόψει την γραμμή οι εργάτες και να έχω dsl?

2) Αν βαζουν την forthnet κατι τέτοιο θα γινόταν μετα τις 4.30 το απόγευμα? Μου φαίνεται περιεργο αν σκεφτώ ότι περιμένω από τις 29/11 να την ενεργοποισουν να τους επιασε ο πόνος τώρα και να το κάνουν 10 μέρες πριν.

Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας και να μου πείτε */αν ξερετε βεβαια/* σε περίπτωση που εχουν κόψει την γραμμή οι εργάτες τι πρέπει να κάνω? Να τους προλάβω πριν το ξαναφτιάξουν ή αλλίως θα έχω πρόβλημα μετά?

Δημοσ.

Αμα σου χαν κόψει τη γραμμή δε θα χες ούτε dsl - το περιστατικό με τους εργάτες ήταν τυχαίο (σίγουρα έχεις dsl :D ? )

Πολύ πιθανό να χει παιχτεί με τη φόρθνετ κάποιο σκηνικό στο κόμβο πλεον.σε κάθε περίπτωση το δηλώνεις οτε

Δημοσ.

φιλε μου ολα τα καλωδια του οτε πανε στον αερα απο κολωνα σε κολωνα(κατι μικρες ξυλινες) οποτε δεν σου κοπηκε το τηλεφωνο απο το πεζοδρομιο.

μαλλον ο οτε για να σε τιμωρησει που ζητησες να πας στην forthnet σου κανει νερα. η απλα εγινε καποια ζημια,για κοιτα εκει στην γειτονια υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

Πηρα τελικά σήμερα τηλέφωνο στην Forthnet. Την πρώτη φορά περίμενα αναμονή 33 min(αν είναι δυνατόν) και δεν το σήκωνε κανείς!!!! Μετά πήρα στον οτε στο 2106111000 που μου είπαν ότι είναι για απαντησεις οτε σε θεματα παροχων όπου το σήκωσε μία τύπισσα και μου είπε να πάρω στο 2106117401 το οποίο ήταν πάντα κατειλημμένο. Οπότε ξαναπήρα στην Forthnet και μετά από 10 λεπτά αναμονής το σήκωσαν και μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι σίγουρα του οτε.

Τελικά πήρα στις βλάβες οτέ 121 και μου είπαν ότι θα προωθησουν το αιτημά μου και θα στείλουν τεχνικούς σε 1-2 εργάσιμες. Μου ζήτησαν και στοιχεία για να με ειδοποιήσουν.

Βέβαια αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι μήπως επειδή δουν ότι έχω κάνει αίτηση για Forthnet ( κάτι που μου είπαν σε άλλο forum ότι έχουν εντολή να κάνουν αυτοί που δουλεύουν οτέ) με γράψουν στα @@ τους και μείνω χωρίς τηλ για καμια 10αρια μερες. Και αυτό το λέω γιατι παλιότερα που είχα πρόβλημα με την ποιότητα του ήχου μόλις πήρα στο 121 μετά από 4-5 λεπτά με πήραν τηλ και με ενημέρωσαν, ενώ τώρα έχουν περάσει περίπου 3.30 ώρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. . .

Δημοσ.
...ο οτε για να σε τιμωρησει που ζητησες να πας στην forthnet σου κανει νερα...

Τραβηγμένο μου ακούγετε αλλά δεν είμαι και κατηγορηματικός

Δημοσ.

γιατι caution σου φαίνεται τραβηγμένο ?

αμφισβιτείς οτι ο ΟΤΕ μπορεί να το κάνει ?

τόσα χρόνια δε τους μάθαμε...

ΝΑΙ κ στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ ,

ΝΑΙ κ σε καινούριες εταιρείες επικοινωνιων εξωτερικού σαν την ΑΟL.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδία ενημερώνω, για να δείτε τι τραβαω.

Μεχρί και αυτήν την στιγμή που γράφω το πρόβλημα που είχα με την γραμμή δεν έχει αποκατασταθεί. Επί 12 μέρες δεν έχω τηλέφωνο και από την Παρασκευή δεν έχω ούτε DSL(τώρα είμαι online επειδή "κλέβω" από κάποιον ασύρματα). Το πρόβλημα ήταν από τους παπάρες κάτω που εφτιαχναν το πεζοδρόμιο και τελικά οπώς αποδείχθηκε κατόπιν εορτής έκοψαν τα καλώδια του οτε.

Τηλεφωνούσα όλον αυτό τον καιρό στο 121 και μου έλεγαν ότι υπάρχει καλωδικό πρόβλημα στην περιοχή και θα φτιαχτεί από τους τεχνικούς τους. Οστόσο οι ημερομηνίες αποκατάστασης της βλάβης κάθε μέρα έπαιρναν παράταση για την επόμενη. Έτσι φτάσαμε στην σημερινή μέρα που έχουν απεργία οι ΟΤΕδες.

Σημερα μου ενεργοποιήθηκε και η Forthnet όμως όπως είναι λογικό δεν έχω ούτε τηλ ούτε ιντερνετ αφού το καλώδιο έχει κοπεί μετά το καφάο του ΟΤΕ. Παίρνω στο 121 και τους ρωτάω πάλι για την βλάβη. Μου λένε ότι δεν είμαι πλέον καταχωρημένος στο δικτυο του ΟΤΕ και τους εξηγώ πώς έχει η κατάσταση και ότι το πρόβλημα υπήρχε πολύ πριν γινει η ενεργοποίηση στην Forthnet. Η απάντηση είναι ότι άμα δεν μου το φτίαξουν οι τεχνικοί του ΟΤΕ να απευθυνθώ στην Forthnet.

Τελικά παίρνω τηλέφωνο και στις βλάβες της Forthnet εξηγώ και σε αυτούς τι συμβαίνει και μου λένε ότι θα προωθήσουν το αίτημα μου.

Εν ολίγοις σκ@τ@. Δενξέρω τι να κάνω πια. Εχω βγει εκτός εαυτού. Στον οτέ έχουν απεργία μέχρι την Παρασκευή δηλαδή άλλη μία εβδομάδα χωρίσ τηλ και DSL. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους πιέσω παραπάνω????

Το πάγιο του ΟΤΕ στον τελεύταιο λογαριασμό θα το πληρώσω κανονικά εφόσον δεν είχα από αυτούς τηλέφωνο 12 μέρες?

Υ.Γ.:Είναι και ένας παππούς που μένει δίπλα και δεν έχει και αυτός τηλέφωνο και παίρνει και αυτός όλη μέρα 121.

Και το πιο σημαντικό:

Αν δεήσουν και φτιαξουν κάποια στιγμή το καλωδιακό πρόβλημα από τον ΟΤΕ θα φτίαξουν και την δική μου γραμμή(που είχα δηλώσει βλάβη όσο ακόμα ήμουν στο δίκτυο ΟΤΕ) ή θα τρέχω πάλι από την αρχή με την Forthnet ????

Δημοσ.

11η εντολη. ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ.Υπομονη φιλε, ολοι μας, ολο και καποιο προβλημα εχουμε με ΟΤΕ, αλλα και με τις εταιρειες. Κουραγιο.

Δημοσ.
11η εντολη. ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ.Υπομονη φιλε, ολοι μας, ολο και καποιο προβλημα εχουμε με ΟΤΕ, αλλα και με τις εταιρειες. Κουραγιο.

Το είχα στα υπόψην γι αυτό και προσπαθούσα να πιεσω να φτιαξουν το πρόβλημα όσο ήμουν ακόμα στο δίκτυο του ΟΤΕ. Όμως ή ήταν υπερβολικά αργόσχολοι οι τεχνικοί ή ήταν σοβαρό το πρόβλημα. Τώρα προσπαθώ να βρω μια λύση και να ξεκαθαρλισω λίγο την κατάσταση με την βοηθεία σας, μήπως μπορέσω και γλιτώσω και κανενένο ευρόπουλο και μπορέσω να πάρω και κανένα τηλέφωνο. . .

Δημοσ.

Με συνχωρεις φιλε αλλα εχω ξεραθει στα γελια με αυτα που σε συμβαινουν (χωρις να να σε κοριδευω)αλλα ποιο πολυ γελαω με μενα γιατι εκανα και γω αιτηση να φυγω απο τον οτε ...και με επιασαν γελια νευρικα γιατι δεν ξερω και με μενα τη με περιμενει....παρολο που ακουγα τοσα για αυτες τηλεφωνιες και πηγα και την εκανα και γω....παντως εγω πηγα σε αλλο παροχεα και ΕΛΠΙΖΩ εαν βρω και γω κανενα ασυρματο δυκτυο να σε ενημερωσω....καλο κουραγιο...

Δημοσ.

Αντί να ξερένεστε στα γέλια δεν προτείνετε κάποιο τρόπο (νομική οδό) να τους "κόψουμε" λίγο το κ..λο μπας και καταλάβουνε ότι δεν είμαστε αφρικανοί υπήκοοι στη χώρα τους?

Μετά από μήνες αναμονής και υπομονής κατάφερα να έχω adsl forthnet /φωνή στον ΟΤΕ και ενώ όλα δουλεύανε μια χαρά ξαφνικά εδώ και μία βδομάδα προέκυψε βλάβη στη γραμμή (μάλλον κάποιος άσχετος θα έκοψε κανένα καλώδιο έξω στο καφάο) και με τις απεργίες και τα σχετικά είναι δυνατόν να μην ξαναδώ να δουλεύει τίποτα για πολύ καιρό ακόμα. Έχω χάσει την υπομονή μου αφού έχω ζημιωθεί και συνεχίζω να ζημιώνομαι κάθε μέρα διότι η μονοπρόσωπη εταιρία με έδρα την οικία μου δεν μπορεί να τρέξει ούτε τα βασικά (email, server backup). Στο 121 από τη Δευτέρα έχω δώσει τη βλάβη και η αντιμετώπιση ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ «μην μας τα πρήζετε, όταν μπορέσουμε θα το φτιάξουμε».

Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω άμεσα νομικά για να σώσω ότι προλάβω? Από όσο ξέρω ότι καταγγελία και να κάνω δεν θα έχει άμεσο αποτέλεσμα και είναι σαν να μην έγινε αφού εκκρεμούν ήδη χιλιάδες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...