KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Βασικα αποτι καταλαβαινω το βρηκες απλα ασχημο...επειδη δεν συμφωνεις?Ή γιατι δεν σου αρεσε πως ηταν γυρισμενο?Ειναι διαφορετικα πραγματα Την εναλλακτικη που ειχαν στο μυαλο τους εκεινη την στιγμη την εχεις σκεφτει?Εσυ τι θα εκανες?
john1987 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δεν ειναι θεμα διαφωνιας,απλα εγω θεωρησα οτι ηταν υπερβολικο να το κανει αυτο το πρωταγωνιστης ακριβως εκεινη την ωρα,ενω δεν ειχαν εξαντλησει τα περιθωρια σωτηριας... Για γονιο αυτο που εκανε δεν παιζει καθολου πιστευω,και συμφωνω με τον bill. Οτι ηταν εξαιρετικα γυρισμενο,δεν τιθεται θεμα.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Την ιδια κουβεντα εχουμε και στα Borads του Imdb Ξανασκεψου τι εχει δει ο τυπος να συμβαινει με τα εντομα, τι ειδε την γυναικα του να παθαινει και αν θα ηθελες αυτη την μοιρα για το παιδι του εδω κανανε διαγωνισμος ποιος θα πρωτοπεθανει απο πυροβολισμο και οχι απο τα εντομα Δεδομενου λοιπον οτι κανεις δεν ηθελε την εναλλακτικη, σκεψου, ειναι χωρις βενζινη, σε ενα δασος, εχουν να δουν πολιτισμο για πολλα χιλιομετρα και αποσο μπορουν να γνωριζουν σε ολο τον πλανητη εχουν ερθει κατι εξωγηινα εντομα που εχουν μεγεθος μεχρι και μαμουθ και σε βλεπουν σαν μπεργκερ. Επιπλεον σκεψου και το αλλο, η ταινια εχει γυριστει σαν μια αλληγορια για την post911 Αμερικη οπου απο τον φοβο τους ο καθενας λεει ναι σε οποιαδηποτε μαλακια προτινει μια λυση οσο και πιπα να ειναι αυτη η λυση. Ισως ηθελε να δειξει οτι ακομα και οι πιο survivor τυποι μπορει να φτασουν λογω φοβου σε τετοιο σημειο απογνωσης που να σκοτωσουν το παιδι τους χωρις να ξερουν οτι ο στρατος ειναι 5' πιο πισω. Ολοι εχουν ενα Breaking point ακομα και ο ηρωας Εξαλλου το τελος ειναι happy ending ετσι?Ο ηρωας εζησε, σωστα? Ναι αλλα με τι τιμημα. Σαν να τους λεει, οκ, μας την πεσανε πριν 6 χρονια, ας στειλουμε στρατευματα σε καθε κατευθηνση, θα γουσταρετε να κερδιζουμε τους πολεμους και να χανουμε 10,000 στρατιωτες σε καθε χωρα?
bill_2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 τελος παντον ειναι η αποψη μου και δεν μου την αλλαζεις ,οπως σεβομαι και την δικια σου αποψη . αυτο που με πειραξε ειναι οτι μπορουσε να περιμενει να ρθουνε τα αλιενς η οπως τα λενε τ.π. και να αυτοκτονισουνε τοτε αμα ειναι ,τοτε να πω ναι δεν ειναι μαλακια να ερχονται ολοι η καλη απο πισω με τανκσ και τετοια και εσυ να εχεις κανει αυτο που εκανες να το βρασω και που σοθηκε ο προταγωνιστης .. με λιγα λογια για μενα η ταινια αν και δεν βλεπω τρομου και τετοια μου αρεσε .. νομιζω ομως οτι διαλεξανε αυτο το τελος για να ζυζηταμε εμεις εδω και για λογους αλλους μαλον εντυπωσιασμου .. να προσθεσω ομως κατι , το οτι ο πατερας δεν ειχε γενικα μιλαω πολυ δεσιμο με την οικογενεια και γενικα μεσα στο super market με το παιδι συνεσθηματικα εννοω θα ηθελε ισως να μας προετοιμασει για το τελος καπως .. αυτα
FocusX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Η ταινία είναι μέσα στο τοπ των ταινιών που έχω δει τα τελευταία χρόνια - τουλάχιστον. Μια πραγματική μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς κάτω από ακραίες συνθήκες. Όσο κι αν το τέλος ξένισε κάποιους, για μένα δε θα μπορούσε να είναι τελειότερο. Φίλε bill_2 το να μη σου αρέσει το τέλος για τον οποιοδήποτε λόγο μπορώ να το δεχτώ και είναι δικαίωμα σου φυσικά. Απο κει και πέρα διαφωνώ 100% ότι έγινε για εντυπωσιασμό. Δένει απόλυτα με την υπόλοιπη ταινία και μόνο παράταιρο δεν είναι. Συμφωνώ με τα όσα λέει ο Kaizer, επίσης το σημαντικότερο ίσως μήνυμα είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να χάνεις την ελπίδα από μέσα σου, όσο άσχημα κι αν φαίνονται τα πράγματα. Κάτι που συνέβη με την ομάδα που έφυγε από το S/M, και το γεγονός ότι συνέβη δε μου φάνηκε καθόλου περίεργο. Η ανθρώπινη ψυχολογία όταν αφαιρεθούν όλα αυτα που θεωρούμε πολλοί δεδομένα, είναι εντελώς διαφορετική. 10/10 από μενα και "προσθήκη στα αγαπημένα";) Επίσης η επιλογή της μουσικής στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά, να μένεις μαμάκας από την εξέλιξη και από πίσω να ακούγεται Lisa Gerrard, απλά respect
Absinthe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Βασικα οι dead can dance μπορουν να σε ξεσκισουν ετσι και αλλιως ασχημα, ακομα και σε μιουτ βιντεοκλιπ της μπριτνευ. Την ταινια λιγοι την καταλαβαν και λογικο γιατι οι ηλικιες παιζανε στο ευρος των τρυφερων 13-17. Το βιβλιο τα εσπαγε απειρως περισσοτερο βεβαια.
FocusX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Βασικα οι dead can dance μπορουν να σε ξεσκισουν ετσι και αλλιως ασχημα, ακομα και σε μιουτ βιντεοκλιπ της μπριτνευ. Χαχα ναι, δεν έχεις άδικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.