4saken Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μολις την ειδα...Πολυ καλη ταινια,δυστυχως δεν εχω διαβασει το βιβλιο του King στο οποιο βασιστηκε...Κλασεις ανωτερο απο το the Host...
momotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Το τελος ειναι ολα τα λεφτα! Οτι πρεπει για ενα θριλερ!
porco_rosso21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Τπτ απο τα δυο,βασισμενη σε βιβλιο του Κινγκ ειναι,η παλια του καρπεντερ ειναι σε αλλο σεναριο...η ταινια μου αρεσε παρα πολυ,δεν ηταν τρομαχτικη κ ετσι,μια πολυ σωστη μικρογραφια κ κριτικη της αμερικανικης κοινωνιας κ μια πολυ ευστοχη αποψη για τον πολεμο εναντι σε τρομοκρατια κτλ....το τελος ολα τα λεφτα,χαρηκα που μεγαλο στουντιο εδωσε το ελευθερο για ενα τετοιου ειδους φιναλε...απο τις πιο δυνατες της χρονιας για μενα..
flo1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Tην ειδα και εγω χτες. Μου αρεσε, το τελος ηταν πολυ δυνατο, δεν ηταν τρομακτικη. Το βιβλιο πρεπει να ειναι πολυ καλυτερο(-κλασικα, οπως παντα).
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Eχει κανει ο Καρπεντερ Μιστ?Μηπως εννοεις Φογκ? Το βιβλιο εχει αλλο τελος, πιο ελπιδοφορο και λιγοτερο ειρωνικο
porco_rosso21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Eχει κανει ο Καρπεντερ Μιστ?Μηπως εννοεις Φογκ? Το βιβλιο εχει αλλο τελος, πιο ελπιδοφορο και λιγοτερο ειρωνικο The fog μωρε,ναι,μπερδευτηκα απο την μεταφραση....οντως,διαφορετικο τελος του βιβλιου,μου αρεσε ομως παρα πολυ της ταινιας...παντως,λιγο οφτοπικ,τελικα πιστευω πως τα βιβλια του κινγκ,καλυτερα μεταφερονται παραλαγμενα παρα Original τα στορυ του...
GeorgeVls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ενα καλο θριλερακι με ανατρεπτικο τελος ηταν Αλλα οκ με πολυ ανατρεπτικο τελος
Siren Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αν και στο σημείο που αποκαλύπτουν τι είναι μέσα στην ομίχλη μου φάνηκε γελοία,στη συνέχεια άλλαξα γνώμη.Επίσης και η εξήγηση είναι κάπως ρηχή. Κατά τα άλλα καλή...Λόγω του τέλους περισσότερο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Lovit!Έχω διαβάσει το short story του King παλιότερα.Η ταινία πολύ καλή, γουστάρω Thomas Jane. Το Fog ήταν μια "μαμακια" και μιση απέναντι σε αυτό!
capitan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πολύ καλή ταινία, διαφορετική από τ' άλλα θρίλερ. Μου άρεσαν κ οι διάλογοι που ήταν (περιέργως) πιστευτοί. Το τέλος πάρα πολύ καλό και γενικά το όλο concept του ήταν μέσα στην ομίχλη εμένα μου άρεσε. Θύμισε εποχές Half Life kai Black Mesa το πείραμα που πήγε στραβά
antonl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Όντως αρκετά καλή ταινία. Αν και θρίλερ είχε έντονο το "κοινωνικό" στοιχείο (συνήθως δε μ αρέσει αυτό αλλά το Mist είναι εξαίρεση), αν και οι χαρακτήρες ήταν κάπως μονοδιάστατοι. Κορυφαία στιγμή το headshot του "sharpshooter" στην εκνευριστική "κυριούλα" Btw υπάρχει κάποια αντίστοιχα αξιόλογη πρόταση για ταινία;
sheik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Αρκετα καλη,αλλα με χαλασαν τα -οποια- εφφε. Ειδικα με το που εμφανιστηκαν τα πλοκαμια,ξενερωσα ασχημα.Γενικως το πρωτο μισο δεν μου αρεσε,αλλα στο δευτερο μισο η ταινια ανεβηκε κατακορυφα,με αποκορυφωμα το φιναλε.Θυμαμαι ειχα βγει απο την αιθουσα και ειχα ενα "σφιξιμο" στο στηθος κλπ...
john1987 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια κανεις δε βρηκε το τελος υπερβολικο?? Εμενα μου φανηκε σαν μια απεγνωσμενη προσπαθεια να εκβιασει συναισθημα. Για τα πλοκαμια συμφωνω κι εγω,δεν ξερω,σε ολες ταινιες του ειδους με εχουν απογοητευσει τα εφφε αυτα,φαινονται καπως κιτς...
bill_2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 πολυ μαλ...α το τελος να σκοτωσεις τον γιο σου ! πολυ γελοιο μονο αυτο παντως με το παιδι, οποιος εχει παιδια μπορει να καταλαβει...το ξενερομα θα μου πεις εργο ειναι αλλα δεν σου δινει καλο συνεσθημα ολο αυτο ! το ασχημο τελος σε μια καλη ταινια για τρομου που ητανε τη να πω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.