mavlamemos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Να προσθεσω στα γιωτομπωλς και αυτον τον Τελη της tellas που ειναι για πολλα κανταρια ξυλο. οχι μονο κανταρια...να τον βαλεις κατω και να τον κανεις ...τελειο τον τελη.αι στο διαολο π@π@ρα!!
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι πολυ καλυτερη αμεταφραστη και αν εχεις τριβη με το Αγγλοσαξωνικο χιουμορ Λες? Μπορεί. Αν και με το αγγλικό χιούμορ είμαι πολύ επιλεκτικός. Πόσο οξύμωρο είναι αυτό σε σχέση με το nick μου ε?
Krokodilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 οι πιο σιχαμερες και γυφτικες τελειως ειναι του Τζαμπο στο ραδιοφωνο και των Μακιτα στην ερα σπορ Παναγια μου!!!!!:shock::shock: Μακρια και απο τις 2!!!! Η μια πιο εκνευριστικη απο την αλλη.:mad::mad: Η πιο μαλακία είναι της σπρϊτε που λέει στα παιδάκια να πιούνε σπρϊτε και να πηδήξουν απο την ταράτσα πιός άχρηστος το σκέφτηκε αυτό? :lol: LOL πραγματι.
EXoRCiST Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 μπες http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootball/en__EMEA/ Είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που πέτυχα στην τηλεόραση Παίδες αυτή τη διαφήμιση με το παιδί που έφτασε μέχρι την εθνική Ολλανδίας τι τίτλο έχει; Γιατί πλέον δεν είναι στην αρχική σελίδα
sheik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εμενα παλι αυτες οι διαφημισεις της coca cola light μου αρεσουν πολυ
-NetHawk- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 @exorcist:Ο τιτλος εαν δεν κανω λαθος ειναι "Take it to the next level"
Kasrith Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Χα όντως τα περισσότερα απο αυτά είναι τραγικότατα. Πάντως (ψιλο offtopic), διαφήμιση που Μ'ΑΡΕΣΕ είναι αυτες οι 2 καινούργιες της cosmote. Ειδικά το ένα με τον πρώην μαφιόζο που έγραψε βιβλίο για την Μαφία και τον συμαδεύουν τα laser...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εχουμε και τοπικ για τις ωραιες διαφημισεις
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ποσο ποσο ποσο ΠΟΣΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι του ΜediaMarkt με το "νιωθεις σαν να γεννηθηκες χθες"?
thief7710 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ποοοοοοοοολυ μα παααααααααααρα ποοοοοοοοοοοοολυ Αλλα ας μην ξεχναμε.Υπαρχει και ο Τελης (το μ*****ι που τον πεταγε καθε φορα που τον βλεπω...."Οσες φορες και αν το ακουσεις δεν θα το πιστευεις.....ρε δε πα να γ****************ς....)
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 (βαριόμουν να ψάξω να βρω το τόπικ... είπα ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί και το βγάλει στην επιφάνεια) Μεγάλη μαλακία αυτή η "μα εγώ αγαπώ μία... κρέμα μία"! ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ το σκέφτηκε αυτό και ΠΟΙΟΣ το ενέκρινε;;;
KaizerSoze Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Σωστος, απλα δεν την εχουμε φαει στην μαπα πολυ. Μια φορα που την ειδα παντως...σιχαμα! Ρε σεις, μονο σε μενα την σπαει ο χοντρελας με την Μπονους καρτα-"αν δεν μου δωσετε μπονους θα μου δωσω εγω"?
KaizerSoze Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ειναι αυτος της wind που κανει τις διαφημισεις τυπου ΤοπΓκαν και γενικα ολες της wind? Κανας ωραιος δεν ειναι, βλακοφατσα να το παρουμε χιουμοριστικα δεν ειναι, τρελο ξυλαγγουρο, εντελως αταλαντος
pappous_soulis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 "Σερφάρεις και μιλάς μόνο με 19 και 90 ευρώ το μήνα" Να γ@μώ την Tellas σας Ρε σεις, μονο σε μενα την σπαει ο χοντρελας με την Μπονους καρτα-"αν δεν μου δωσετε μπονους θα μου δωσω εγω"? Αφού είναι δηλωμένος ο βούζας.Μέχρι το κόκκαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα