Harkon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 +1 για κοκα κολα. τι μαλ.... ρε Μπρο.. εισαι και Μπρο και δεν πιανεις τα "word n shit yo" ?
KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ηλεκτρονικη...ΤΕΛΟΣ!!! Αυτη η ΠΑΠΑΡΙΑ που ειναι σαν clopypaste της q και καλα με κατι καραγκιοζακια για δοσεις και τιμες κτλ Και πες οτι ειναι τρελο καρφωμα την στιγμη που η Q συνεχιζει να εχει τα σκατουλακια της να βγαζεις ξαφνικα τα ιδια σκατουλακια με μαλλια αλλα δεν γαμιεται.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΣΤΕΙΑ!!! Δλδ το -Θες να γνωριστουμε με δοσεις -Μονο αν ειναι ατοκες ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΞΥΠΝΟ/ΑΣΤΕΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ? Καλα, αυτοι δεν ειχαν βγαλει το "Ελα Αλεκο"???Και ειχαν κανει μοδα?ΠΩΣ ΞΕΠΕΣΑΝ ΕΤΣΙ?
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μεγάαααααααλη βλακεία και η παπαριά του Μέγκα για την νέα Εθνική: Εθνική Μένιο. Εθνική. Ε-ΘΝΙ-ΚΗ, Εθνική. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Eθνι...τι? Κάτσε κάτσε γιατί μπερδεύτηκα!
Loser Geek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλα τι θεικο thread ειναι αυτο;; Εχω ολοκληρη λιστα με χαζες διαφημισεις που μου τη σπανε αλλα... δε θυμαμαι και πολλες τωρα Μια παλια ηταν αυτη με το τρενο που σφυριζε το σταθμαρχης και ο αλλος τον βριζει και τον λεει 'Φιοριτουρα' Ο λογος που μου την εσπασε δεν ηταν η ιδια η διαφημιση, αλλα το οτι επιτηδευμενα οι διαφημισταδες εβαλαν μια αγνωστη λεξη με σκοπο να την κανουν σλογκαν και να δημιουργησουν μοδα.. Βεβαια οι περισσοτερες απο τις γιωταδικες διαφημισεις μου τη σπανε επειδη ειναι τοσο βιαστικα γυρισμενες που εχουν χαλια σκηνοθεσια και δεν περνανε αυτο που θελουν
pappous_soulis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Επιπλέον μου την σπάει η νέα μόδα στις διαφημίσεις να παρουσιάζοντε σαν δελτίο ειδήσεων. (βλ.Hyundai,Wind,κτλ..)
LiZardKing69 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Λοιπον, ειναι μια διαφημιση που δειχνει ενα τριγκαβακα χαρουμενομ@λ@κ@ να μπαινει σε ενα ζωολογικο κηπο με κατι μαιμουδια και να μιλαει στο κινητο και τα μαιμουδια και καλα να του λενε να σταματησει να μιλαει απλα και να κανει βιντεοκληση ή να στειλει mms. Η απολυτη υποτιμηση της νοημοσυνης και για πολλα κουτουλιδια ο εν λογω διαφημιστης και καπου εκει ειναι που αρχιζω να χρησιμοποιω για κανα δεκαλεπτο το γνωστο ρημα που αναφερεται στην αναπαραγωγη και διαιωνιση του ειδους, κυριως στην προστακτικη και σε ολους τους χρονους δινοντας εμφαση στα συγγενικα προσωπα πρωτου βαθμου του πανιβλακα που σκεφτηκε αυτη την αθλια διαφημιση. P.S. : Μιας και αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ να πω και ενα καλως σας βρηκα.
LiZardKing69 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Να σαι καλα soturin. Να προσθεσω στα γιωτομπωλς και αυτον τον Τελη της tellas που ειναι για πολλα κανταρια ξυλο.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Τι βλακας ειναι αυτος ο Σπυρος Καρατζαφερης ρε?Τι γελοιοτητα εκανε το ραμολιμεντο με την μπανιερα. Ασταδιαλα σιχαθηκα
Lucretius Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Κάτι τέτοια διαβάζω και χαίρομαι που ούτε έχω, ούτε βλέπω τηλεόραση! Η κορυφαία διαφήμιση για μένα ήταν ο κλεφτοκοτάς την Nova. Χειρότερη μάλλον αυτή με τον τέλη.
SupaCoopa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνω με τον φιλο πιο πανω, οι διαφημισεις της Ηλεκτρονικης ειναι οντως για τα μπαζα. Κακιστη αντιγραφη του concept της πετυχημενης καμπανιας της Q, με αισχρη αισθητικη (στα νηπιαγωγεια ζωγραφιζουν καλυτερα) και ηλιθια κειμενα. Αλλη μια παπαροκαμπανια που κυκλοφορει τελευταια ειναι μιας εταιριας τηλεπικοινωνιων με κεντρικο θεμα "Μπαμπα δεν μου αρεσουν οι γυναικες - Επιτελους ενα καλο νεο". Ποιος φωστηρας μαρκετιστας βρηκε πετυχημενη αυτη την λαμακια, δεν μπορω να καταλαβω.
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αμα θες να πεις την κολλητή σου ότι την βλέπεις... διαφορετικά! Αμα θες να πεις την κολλητή σου ότι την βλέπεις... διαφορετικά! Ήρθε η ώρα να το πεις, κι'άλλο να μην κουραστείς, φώναξε το δυνατά ότι θες να πεις την κολλητή σου ότι την βλέπεις... διαφορετικά! ΤΙ ΜΑΑΑΑΛΑΚΙΑ ΘΕΕΕ ΜΟΥ αυτές οι στιγμές έμπνευσης της coca cola. Δεύτερη μεγαλοπαπαριά της κοκα κόλα στο καπάκι.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι πολυ καλυτερη αμεταφραστη και αν εχεις τριβη με το Αγγλοσαξωνικο χιουμορ
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ένα θα πω: ΤΖΑΜΠΟΟΟ. Όποτε πετυχαίνω διαφημίσεις τους τρελαίνομαι. Στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. ΜΑΚΡΙΑΑΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα