Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες, μηπως ξερετε γιατι αλλαξανε το "φαταουλ πετρολ"?

Μηπως διαμαρτυρηθηκαν οι πετρελαικες εταιριες?

• Απαντ. 329
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες, μηπως ξερετε γιατι αλλαξανε το "φαταουλ πετρολ"?

Μηπως διαμαρτυρηθηκαν οι πετρελαικες εταιριες?

Χμμμ... Μάλλον διαμαρτυρήθηκε η Χρυσή Αυγή.

Δημοσ.

Aδελφο κομμα της Χαλκινης Μεσημβριας.

χαχαχαχα... δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα αυτούς που δέρνουν δημοσιογράφους, πολιτικούς, μετανάστες και δεν συμμαζεύεται.

Δημοσ.

Την εχει παιξει η τηλεοραση αυτη? Νομιζω οτι περισσοτερο θα ενδιαφερθουν να τη δουν αντρες.

Δημοσ.

Την εχει παιξει η τηλεοραση αυτη? Νομιζω οτι περισσοτερο θα ενδιαφερθουν να τη δουν αντρες.

Υπάρχει αναφορά και σε αυτό το χιουμοριστικό βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=HO-6KJlEupU

και εδώ μία από τις παρωδίες της διαφήμισης:

http://www.youtube.com/watch?v=fKaOOZJ0c1M

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τέλος πάντων, αν δεν το μάθατε η ενοχλητική σκουπιδοεκφωνήτρια των Jumbo, ακούγεται και στην τηλεόραση. Τώρα πρόσφατα είδα στο Nickelodeon, μία διαφήμιση για την αντίστροφη μέτρηση. Εσείς;

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να μου πει αν έγιναν μάχες στην Κρήτη το '51; Γιατί μου την έχει σπάσει ο παππούς στη ραδιοφωνική διαφήμιση τελευταία ...

Εννοείς εκείνη του Jumbo;

Δημοσ.

<p>Τέλος πάντων, αν δεν το μάθατε η ενοχλητική σκουπιδοεκφωνήτρια των <span>Jumbo</span>, ακούγεται και στην τηλεόραση. Τώρα πρόσφατα είδα στο Nickelodeon, μία διαφήμιση για την αντίστροφη μέτρηση. Εσείς;</p>

Οι χριστουγεννιατικες διαφημίσεις του τζάμπο είναι συνηθως καλες αρα δεν πέφτει hate εδώ. Αφήστε που θέλω να πάρω τα σημαιάκια για αντίστροφη μέτρηση :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αλλά με ενοχλεί αυτή η σκουπιδοεκφωνήτρια που θέλω αυτές τις γιορτές που έρχονται, να την δέσω μέσα σε ένα χαλασμένο τζάκι, να κάει και να ψοφήσει, έτσι να τελειώνομε!!! :angry: :angry: :angry:

Ψυχούλα είσαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...