vasso286 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Γιατί να πανηγυρίζουμε για το πρωτάθλημα που πήρε ο Ολυμπιακός το 2007 αφού μπορούμε κάλλιστα να πανηγυρίσουμε για το πρωτάθλημα που θα πάρει το 2008; . Πάντως δεν θα ανοίξεις καινούργιο thread για να πανηγυρίσεις ή να κλάψεις, έτσι δεν είναι? Θα πανηγυρίσεις ή θα κλάψεις στο ήδη υπάρχον thread του Ολυμπιακού φαντάζομαι ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Χιούμορ ψη(ι)λού επιπέδου. (Εννοώ αυτό που γράφω)Ενας από τους λόγους που είμαι στο forum. Με τιμάς και δεν το αξίζω. Καλά, το αξίζω. Τέλος πάντων, ευχαριστώ! Πάντως δεν θα ανοίξεις καινούργιο thread για να πανηγυρίσεις ή να κλάψεις, έτσι δεν είναι? Θα πανηγυρίσεις ή θα κλάψεις στο ήδη υπάρχον thread του Ολυμπιακού φαντάζομαι ... Ναι, θα πανηγυρίσω στο ίδιο thread. Δεν θα κλάψω σε κανένα. Βέβαια, το thread των ομάδων θεωρούνται "πρόσφατα" αφού σχεδόν καθημερινά γράφονται νέα μηνύματα σε αυτά. Σε αντίθεση με ένα thread του στυλ "Ένας... Ρουβόπληκτος" (εξαιρετικά αφιερωμένο στον Γιάννη). Αυτό δεν υπάρχει λόγος να το ανασύρουμε, υπάρχει;
The_Edge Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Νομίζω οτι είναι ευνόητο πως ειδικά οι απαντήσεις και ανασκαφές σε greeklish topic θα διαγράφονται.
livewire Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Νομίζω οτι είναι ευνόητο πως ειδικά οι απαντήσεις και ανασκαφές σε greeklish topic θα διαγράφονται. Δεν πιστεύω να εννοείς ότι θα διαγράφονται ολόκληρα τα τόπικ, έτσι? Αυτό θα ήταν κακό.
The_Edge Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Όχι, οι απαντήσεις θα διαγράφονται. Το topic θα κλειδώνεται και θα ξαναβουλιάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.