Προς το περιεχόμενο

help gia site!

@lex>_^haCer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μιπος κσερετε κανενα site με προγραμματα και θελω ολοκλιρομενι απαντιση.:-(

αμα δεν παρο και εδο καλη απαντιση τοτε μιν περιμενετε καλα λογια για το forum σας admins!

Δημοσ.

[offtopic]

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

προτείνω:

α. να είσαι πιο συγκεκριμένος στο τι ζητάς

β.να είσαι πιο ευγενικός στο τι ζητάς

γ. να είσαι πιο ορθογραφημένος σε αυτά που γράφεις

[/offtopic]

Σχετικά με αυτό που ζητάς, τι προγράμματα ψάχνεις?κάτι συγκεκριμένο?Γενικά? Trial?Freeware?Shareware?

Και εδώ υπάρχει section με προγράμματα....

Δημοσ.
αμα απαγορεβετε να ροτάω και για τετια sites τοτε πιος ο λογος να μπενω στο http://www.insomnia.gr

http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?a=24

διάβασε εδώ και αν μετά έχεις απορίες...τότε πολύ απλά μην "μπενης στο insomnia".

Δεν σε ανάγκασε κανείς να "μπεις στο insomnia"

Δημοσ.
[offtopic]

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

προτείνω:

α. να είσαι πιο συγκεκριμένος στο τι ζητάς

β.να είσαι πιο ευγενικός στο τι ζητάς

γ. να είσαι πιο ορθογραφημένος σε αυτά που γράφεις

[/offtopic]

Σχετικά με αυτό που ζητάς, τι προγράμματα ψάχνεις?κάτι συγκεκριμένο?Γενικά? Trial?Freeware?Shareware?

Και εδώ υπάρχει section με προγράμματα....

ρε ση εχο τσαντιστι και γιατι αφτο το forum δεν βοϊθαει καθολου!!!!

ρε εχο και εγο forum και οτι με ροτάνε τους το λεω και αν θελετε να ειμαι ορθογραφημένος να βαλετέ να γραφουμε με αγγλικους χαρακτιρες και οι mods να τα διορθόνουν!!!!

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι το νόημα της ζωής σου είναι να ρωτάς για σπασμένους κωδικούς του msn και για site με πειρατικά προγράμματα...

Δημοσ.
Φαντάζομαι ότι το νόημα της ζωής σου είναι να ρωτάς για σπασμένους κωδικούς του msn και για site με πειρατικά προγράμματα...

ναι και σε οπιον αρέσει:-(

Δημοσ.

Νομίζω πάντως ότι οι admin έχουν πληγωθεί πολύ που δεν θα έχεις καλή γνώμη για το forum.

XAXA ότι να'ναι, τι άλλο θα δούμε!!!

Δημοσ.
Νομίζω πάντως ότι οι admin έχουν πληγωθεί πολύ που δεν θα έχεις καλή γνώμη για το forum.

XAXA ότι να'ναι, τι άλλο θα δούμε!!!

Ρε αμα είναι να ζιτας βοϊθια και να σε σατιρίζουν να δουλεψουν στον Λάκι Λαζόπουλο!!!

:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...