Προς το περιεχόμενο

TCK κινητα

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κ από εμένα....

Πρίν 1 εβδομάδα πήρα κ εγώ το TCK TV-V98. Φοβερή η απόδοση της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Παίζει πολύ δυνατά σε όλο το δωμάτιο, και το σήμα στην TV είναι φοβερό. Και οι μπαταρίες κρατάνε 4-5 ώρες η καθεμία με πλήρη λειτουργία τηλεόρασης χωρίς economy...

Μια ερώτηση, επειδή δεν μπορώ να περάσω τα ονόματα από το Nokia μου:

Έχει βρέι κανείς κανένα PC Suite ή Phonebook Manager για αυτό το τηλέφωνο? Επειδή θα είναι μεγάλο πακέτο να τα μεταφέρω ένα-ένα τα 375 ονόματα μου....

Όσο για το TCK X1, εντάξει, δεν παιρνει 2 sim και δεν έχει TV, αλλά θα ήταν τέλειο αν είχε WIFI ρε γαμώτο...

Υ.Γ: Εκτός από το PC Suite ή Phonebook Manager, ψάχνω και για μια βεντούζα για το αμάξι, που να το παίρνει οριζόντια, για να το καρφώνω και να βλέπω τηλεόραση ;)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα κ από εμένα....

....

Μια ερώτηση, επειδή δεν μπορώ να περάσω τα ονόματα από το Nokia μου:

Έχει βρέι κανείς κανένα PC Suite ή Phonebook Manager για αυτό το τηλέφωνο? Επειδή θα είναι μεγάλο πακέτο να τα μεταφέρω ένα-ένα τα 375 ονόματα μου....

.........;)

Πριν μερικά χρόνια που άλλαζα μάρκες κιν συνέχεια, είχα βολευτεί με το Mobiledit.πολύ καλό πρόγραμμα. Ψάξε το μήπως σε υποστηρίζει.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
δουλεύει το mobiledit..δοκιμασμένο και από μένα με ένα v98..

Βασικά δουλεύει και σε εμένα, αλλά αφού κάνω backup το phonebook από το Nokia, μετά όταν το κάνω write πάνω στο TCK (το οποίο το βλέπει σαν ZTC TE558), μετά βλέπω οτι έχει περάσει μόνο ένα αριθμό σε κάθε επαφή, και δυστυχώς αυτός δεν είναι σε όλα ο προκαθορισμένος, αλλά σε μερικά είναι το κινητό, σε μερικά το σταθερό, και σε μερικά το work.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να τα περάσει όλα???

Εμένα είναι το JC678S... (είναι ολοιδιο με το TCK TV-V98)

-----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 11 : 39 : 33-----

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω πάρει κι εγώ το JC678. Είναι γενικά καλό, έχει τέλειο δέκτη TV και ραδιοφώνου, αλλά με χαλάει οτι δεν κάνει ανοιχτή ακρόαση στην δεύτερη κάρτα, και οτι δεν μπορείς να γράψεις Ελληνικά από το πληκτρολόγιο, και όταν γράφεις με την γραφίδα είναι αναγκαστικά UNICODE.

Επίσης η μετάφραση του menu είναι χάλια, και το έχω συνέχεια στα Αγγλικά.

1. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να αντιγράψω τα ονόματά μου από το Nokia?

2. Υπάρχει κάποιο άλλο κινέζικο κινητό, με 2 sim και tv, που να γράφει Ελληνικά SMS από το πληκτρολόγιο χωρίς unicode, ανοιχτή ακρόαση και στις 2 sim και καλύτερη μετάφραση στο Ελληνικό menu? Το Α968 τι λέει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημερα σε ολους.

ειμαι κι εγω ενας χρηστης του καταπληκτικου αυτου τηλεφωνου αλλα εχω 2 σοβαρα προβληματα τα οποια με στενοχωρουν ιδιαιτερα και δεν ξερω πως να τα λυσω..

1. δεν μου αναγνωριζει το ακουστικο bluetooth που θελω να χρησιμοποιησω. κανω Inquiry Audio Device για να εντοπισω το bluetooth ακουστικο αλλα δεν γινεται τπτ.. μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση την οποια ισως να μην εχω παρει χαμπαρι? μπορει καποιος που ξερω να μου πει την διαδικασια που ακολουθησε για να το εντοπισει και να το συνδεσει αυτος (το ακουστικο bluetooth πριν χρησιμοποιουνταν σε αλλο κινητο αλλα το αποσυνδεσα απο εκεινο..)?

2. η τηλεοραση. βλεπεις κανονικα αλλα καθε φορα που την κλεινει, χανονται ολα τα καναλια και πρεπει να ξανακανεις αναζητηση για να τα εντοπισει! επισης, οταν βλεπεις, αν σου δειξει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΞΗ (οπως χαμηλη μπαταρια, σε καλεσει καποιος, παρεις καποιο μηνυμα, ακομα και την ενδειξη οτι εβαλες τα hands free) τοτε το σημα των καναλιων χανεται και πρεπει να ξανακανεις απο την αρχη αναζητηση! οπως καταλαβαινετε ειναι εκνευριστικο... υπαρχει παλι καποια ειδικη ρυθμιση που δεν πηρα χαμπαρι ή το κινητο ειναι ελλατοματικο?

σας παρακαλω για την βοηθεια σας.. δεν ξερω τι να κανω.

ευχαριστω πολυ στην παρεα!

Βασιλης

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Βασικά δουλεύει και σε εμένα, αλλά αφού κάνω backup το phonebook από το Nokia, μετά όταν το κάνω write πάνω στο TCK (το οποίο το βλέπει σαν ZTC TE558), μετά βλέπω οτι έχει περάσει μόνο ένα αριθμό σε κάθε επαφή, και δυστυχώς αυτός δεν είναι σε όλα ο προκαθορισμένος, αλλά σε μερικά είναι το κινητό, σε μερικά το σταθερό, και σε μερικά το work.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω πάρει κι εγώ το JC678. Είναι γενικά καλό, έχει τέλειο δέκτη TV και ραδιοφώνου, αλλά με χαλάει οτι δεν κάνει ανοιχτή ακρόαση στην δεύτερη κάρτα, και οτι δεν μπορείς να γράψεις Ελληνικά από το πληκτρολόγιο, και όταν γράφεις με την γραφίδα είναι αναγκαστικά UNICODE.

1. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να αντιγράψω τα ονόματά μου από το Nokia?

2. Υπάρχει κάποιο άλλο κινέζικο κινητό, με 2 sim και tv, που να γράφει Ελληνικά SMS από το πληκτρολόγιο χωρίς unicode, ανοιχτή ακρόαση και στις 2 sim και καλύτερη μετάφραση στο Ελληνικό menu? Το Α968 τι λέει?

Για σας παιδια, ο αδερφος μου εχει το JC678 ειναι πολυ ικανοποιειμενος το ειδα την ερωτηση που κανατε κ εσπευσα να το κοιταξω...Τελικα το κινητο δν εχει κανενα προβλημα απο αυτα που εχετε αναφερει. ουτε με την τηλεοραση ουτε με τα μυνηματα... Σχετικα με τις επαφες δν εχω δοκιμασει το προγραμμα που προτεινατε αλλα μπορειτε να το κανετε κ με τον ευκολο τροπο...Αντιγραψτε τις επαφες απο το παλιο σας κινητο στην SIM κ μετα απο την SIM στο καινουριο σας κινητο....;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
παιδια καλως σας βρηκα:)

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,εχω τρελαθει με αυτο το tck v98.

βοηθηστε μεεεεεεεε....

πρωτον το αγορασα απο τον μειμαρη θεσ/νικη 260,το 1ενα το εχει ακριβωτερα,μολις το πηρα το βρηκα στο νετ με 175 και ενα παρομοιο με 145!

αστο να παει....βρηκα δυο μειον.οταν μου στειλανε σμσ δεν μπορουσα να τα διαβασω.γμτ.μηπως πρεπει να το γυρισω στα....κινεζικα????

και δευτερον οποιο προγραμμα του εστειλα μεσω βτ δεν το αναγνωριζει,παρα μου λεει προωθηση!

σας παρακαλω εαν γνωριζετε πως να εγκαταστησω κατι πεστε μου γιατι μου'ρχεται να το σπασω!

plssssssssssss help!

λοιπον:πρωτον:πεταξε το τηλεφωνο!!δευτερον:ειναι απατη!!τριτον:εγω το πουλησα οσο-οσο...!!!!!και τεταρτον:παρε το χ1'''...απλα πραματα!!!!!αν σου πω τι λειτουργεικο εχει το tck v98''θα λυποθυμησεις...γιαυτο..ξεχνα το!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Το Α968 ωραίο φαίνεται αλλά δεν βλέπω να υπάρχει υποστήριξη ελληνικών

" http://www.totobay.com/chang-jiang-a968-dual-sim-card-phone-with-tv-and-bluetooth-function-black-p6852.html "

Για το JC730s υπάρχει κάποια άποψη ???

Δημοσ.

ρε μαγκες μια ερωτηση..ποιο μου προτεινετε να παρω??το TCK v98 ή το JC-678S ??λενε οτι και τα δυο εχουν ελληνικο μενου..οποιοι εχουν καποιο απο τα δυο ας πουν λιγο κριτικες για να δω τι θα παρω..αυτο που με απασχολει ειναι αν μπορω να στειλω sms και να δεχομαι με ελληνικους χαρακτηρες..

ευχαριστω..

-----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 02 : 41 : 35-----

αα!!και κατι αλλο..μπαινει κανενα απο τα δυο στο ιντερνετ ή οχι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, είμαι κάτοχος του TCK tv-phone εδώ και έναν μήνα. Είναι μια συσκευή των άκρων: Άκρως ικανοποιητική μπαταρία καθώς μια πλήρης φόρτιση διαρκεί μέχρι και 6 μέρες! Άκρως εκνευριστική η αποστολή ΣΜΣ, με τα μικρά μόνον, Ελληνικά γράμματα να είναι ταλευταία στη σειρά. Άκρως ευχάριστη η τηλεόραση με δικό της δέκτη κι όχι μέσω GPS! Άκρως εκνευριστικός τ/φ κατάλογος που πάλι εν τη απουσία Ελληνικών κεφαλαίων χαρακτήρων, καταντά βασανιστήριο! Επιπλέον, δ ε ν αναγνωρίζει καταχωρήσεις εαν προηγηθεί το +30 ! Τέλος, άκρος καλοδεχούμενες οι δύο μπαταρίες και τα δύο χρόνια εγγύησης απο την "1ένα", αλλά η έλλειψη "ανοιχτού" λειτουργικού με δυνατότητες αναβαθμίσεων και προσθηκών, είναι άκρως περιοριστική...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Βοηθεια παιδία γιατι ψαχνς πληροφοριες για το Ν99ι το ειχε αγοράσει ο πατέρας μου και για καποιο λόγο ξαφνικα δεν μπορει να το φορτισει. Το μοντέλο απο το 1ΈΝΑ shop μου είπαν οτι εχει καταργηθει .

Υπάρχει τρόπος να φορτίσω την μπαταρία με κάποια άλλη συσκεύη εκτόσ απο το καλώδιο με usb????

ευχαριστώ πολυ

• 4 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

:cry: Και εγώ αγόρασα πριν 2 χρόνια ενα τέτοιο κινιτό ( jc777 ) , τοχω βαρεθεί να το βλέπω, έχει πέσει απο τον 4το στο ισόγειο , το έχω κοπανήσει τσατισμένος στον τοίχο , τόχω ρίξει κάτω 50 φορές , έχω σπάσει την touch screen , αλλά ακόμα δουλεβει μια χαρά !!!!

:shock: λεω να τιν κανο για κανενα windows mobile νεας τεχνολογια κινιτό με java games , 3g , gps , 5mp , wifi εστι για αλλαγή :devil:

Τα κινεζικα ειναι απλά φτηνό ανθετικό τηλέφωνα , αλλά άμα θες τηλέφωνο με καλή φωτογραφική , παιχνίδια και ίντερνετ και να μήν ειναι παντόφλα ξέχνα τα κινεζικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...