Προς το περιεχόμενο

TCK κινητα

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους, ειμαι νεος εδω και δεν ξερω ακομα τα κατατοπια,

ξερει κανεις αν αυτο το μοντελο εχει mms? η εταιρια λεει να ρωτησω την κοσμοτε,

η κοσμοτε να ρωτησω την εταιρια. υπαρχουν ρυθμισεις? ξερει κανεις?

το 1ena στην θεσσαλονικη λεει οτι εχει. ευχαριστω:-D

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλημερα, σου εστειλα ενα μηνυμα, το πηρες? προκειται για το tck κινητο. δεν ξερω καλα το σαιτ αυτο και δεν ξερω αν το πηρες

αν εισαι online βοηθησε με σε παρακαλω

Δημοσ.

Γεια σας χθές έκανα μια αγορά από το http://www.ipmart.com/main/product/JINCEN,JC777,Dual,SIM,Card,Phone,With,TV,,Bluetooth,Function,,Silver,42628.php?in=0&curr=2&ref=newsletter&find=CECT%20A380&cat=1762&prod=42628

μέσω του paypal και θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το τελωνείο.Θα πληρώσω?και εάν ναι πόσο περίπου?

Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που έχει κάνει πρόσφατα αγορά κινητού από την Κίνα. H τιμή του συγκεκριμένου κινητού με όλα τα έξοδα αποστολής κρατήσεις paypal είναι 97 euro

Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!!

Δημοσ.

κοιτα να δειs εγω εχω παραγγειλει αλλο κινητο,αλλα απο ελληνικο site το οποιο ειχε και το δικο σου παλαιοτερα με 130 ευρω,τωρα δεν το εχει.

εαν πληρωσειs τελωνειο θα σου ερθει περιπου το ιδιο,αντε να γλυτωσειs κανα 20 ευρω.

http://www.mylot.gr/index.php?cPath=25_42

τωρα εχει αλλα μοντελα και εγω εχω παραγγειλει το cect p168c.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καλως σας βρηκα:)

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,εχω τρελαθει με αυτο το tck v98.

βοηθηστε μεεεεεεεε....

πρωτον το αγορασα απο τον μειμαρη θεσ/νικη 260,το 1ενα το εχει ακριβωτερα,μολις το πηρα το βρηκα στο νετ με 175 και ενα παρομοιο με 145!

αστο να παει....βρηκα δυο μειον.οταν μου στειλανε σμσ δεν μπορουσα να τα διαβασω.γμτ.μηπως πρεπει να το γυρισω στα....κινεζικα????

και δευτερον οποιο προγραμμα του εστειλα μεσω βτ δεν το αναγνωριζει,παρα μου λεει προωθηση!

σας παρακαλω εαν γνωριζετε πως να εγκαταστησω κατι πεστε μου γιατι μου'ρχεται να το σπασω!

plssssssssssss help!

Δημοσ.

το δικο μου το cect p168c ,μια χαρα δεχεται τα sms στα Ελληνικα.

το δικο σου εχει αναγνωριση γραφηs για να δει τα sms στην γλωσσα που ειναι γραμμενα;

Δημοσ.

Εγω εχω παρει πάντως αυτο http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6462&LangId=47 παιδιά και την εχω καταβρει, όλα στα ελληνικά, γράφει απο το πληκτρολογιο στα ελληνικα sms, και ειναι πανέμορφο. Το μενού που εχει ειναι σαν του nokia!!! Και το πιο βολικό ειναι που εχει την κεραια απο πάνω να την τραβάς σε αντιθεση με του v98 που ειναι απο κατω και δεν ειναι και πολύ σφιχτή για να σταθεροποιειται.. Ηδη παρήγγειλα και δευτερο γιατι ζήλεψε το καρνταση :-D

Δημοσ.

εχω παρατηρησει οτι ολα αυτα τα shops ειναι Μακεδονια,εδω στην Αθηνα κοιμουνται και δεν εχει ανοιξει ακομα κανενα με Κινεζικα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,εχω πάθει πλακα με αυτο το tck v98.

βοηθηστε με.

σας παρακαλω εαν γνωριζετε πως να το συνχρονίσω με το PC γιατί το με το active sync δεω κάνει τίποτε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηρα και εγω εδω και μια εβδομαδα το κινητο με την τηλεωραση βασικα παρακινημενος απο τισ 2 καρτες. τι να πω τις πρωτες ημερες ολα μου βρομαγαν, το γεγονος οτι ειναι κινεζικο αλλα τελικα ειδα οτι σχεδον ολα τα κινητα ειναι κινεζικης κατασκευης, τωρα το βολευτηκα παρα πολυ ιδιαιτερα το να μην εχω να κουβαλαω 2 θηκες κινητων στην ζωνη μου και να νομιζουν οτι μπορει να εχω πιστολι. το μονο που με προβληματιζει ακομη ειναι οτι δεν γνωριζω τι σημαιναι ιρ αριθμος

παιντερ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα .Ενδιαφερομαι για το TCK X1 GPS , το έχει δοκιμάσει κανένας ? Με τα ελληνικά υπάρχει κανένα πρόβλημα ? Και μια γενικη ερώτηση , τα κινητα που έχουν και gps οταν δουλέυει το gps υπάρχει χρέωση στον λογαριασμό του κινητού ?

Δημοσ.
Καλησπερα .Ενδιαφερομαι για το TCK X1 GPS , το έχει δοκιμάσει κανένας ? Με τα ελληνικά υπάρχει κανένα πρόβλημα ? Και μια γενικη ερώτηση , τα κινητα που έχουν και gps οταν δουλέυει το gps υπάρχει χρέωση στον λογαριασμό του κινητού ?

Οχι ειναι σαν κανονικο gps αν δεν κανω λαθος(για τη χρεωση)

Δημοσ.
καλά μιλάμε με το που είδα τον "κλώνο iphone" ψάρωσα τελείως!!!!

Νόμιζα πως ήταν το iphone και το έδιναν 177?!!!!ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑ

Γιατί εγώ?Αλλά να ξέρεις είναι τελείως διαφορετικά στην λειτουργικότητα σε σχέση με τα "γνήσια" i-phone συν του ότι δεν νομίζω να βρεις εύκολα κάπου να στο κάνουν service αν χαλάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...