noelious Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 καλησπερα σε ολους!!!!εχω καποιες ερωτησεις 1.με ποιον τροπο μπορω να αγορασω απο το ιντερνετ κινητο και ποιος ειναι ο πιο ασφαλεις τροπος? 2.ενδιαφερομαι για κινητο με τηλεοραση !!!!εχετε να μ προτεινετε κατι?
logikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Τελικά πήρα το κινητό με τηλεόραση περισσότερο για τον λόγο ότι λειτουργεί και τις 2 κάρτες sim ταυτόχρονα, μου το στείλανε αντικαταβολή και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από την ανταπόκριση και από το τηλέφωνο. Έχει τρομερή λήψη σαν τηλεόραση πάντως!!!
kostas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Καλημερα,πες μας,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου,απο τη χρηση σαν κινητο ,αλλα και για τα αλλα καλουδια.... ποιο απ'ολα πηρες ?
EKTELESTES Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Αφού δεν υπάρχει εδώ...παίζει να ναι μάρκα μ' έκαψες.... http://www.gsmarena.com/makers.php3
logikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 http://www.1ena.com/tvphone.htm αυτό πήρα και έχει 2 χρόνια εγγύηση γραπτή, αλλά με βολεψε περισσότερο γιατί δεν κουβαλάω πλέον 2 κινητά μαζί μου, έχει και τις 2 κάρτες μέσα. Η τηλεόραση έχει καλή λήψη και τα δεδομένα μπαίνουνε σε κάρτα micro sd. Πάντως στις παραπάνω μάρκες δεν βρίκα κάποιο αντίστοιχο τηλέφωνο, αν και είχα επίσης σαν επιλογή την ericsson σαν μάρκα, αλλά είπα να αλλάξω και περισσότερο με ευχαρίστησε το γεγονός ότι το πήρα από Ελλάδα και γλύτωσα τελωνεία και επίσης έχω και εγγύηση από Ελλάδα.
kostas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μεγια,θελω να παρω κι'εγω,κυριως για τις δυο καρτες,ψαχνω και ναχει wifi,γι'αυτο ρωταω,σ'ευχαριστω.
michaelen Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ΠΗΡΑ ΤΟ TCK 08 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ GPS 2 ΜΕΡΕΣ . ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΒΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ Destinator 7
crash21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Παντως αν το DOPOD 838 Pro Xda mini S PDA Phone επερνε και 2 sim καρτες θα ηταν ανικητο!!! Προσωπικα σκεφτομαι σοβαρα να παρω το TCK TV-N99i TOUCH SCREEN MOBILE TV PHONE ειδικα λογο των 2 sim καρτων. Κανεις καποιο review για το TCK TV-N99i TOUCH SCREEN MOBILE TV PHONE? (βασικα αν εχει την δυνατοτητα internet (λογικα την εχει), αν "παιζει" το κινητο και με τα κουμπια (εκτος touch screen) καθως και αν η οθονη "παιζει" μονο με το stick και οχι με τα χερια...) Ευχαριστω!
nikosz75013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 καλησπερα..φιλε μου..εχεισ το tck..μεχρι τςρα ειναι καλο;εγω το παρ,απο το ενα,εδω και 4 μερεσ και ακομα το περιμενω,,αν μπορεισ πεσ μου για το τηλ..ευχαριστω,,
elloxim Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 εγω το εχω 2 μηνες τωρα λειτουργει μια χαρα.βασικα το πηρα για το gps και μου ελυσε τα χερια,παιρνει και ελληνικα windows. επειδη το φοβομουν λογω της χαμηλης τιμης πηγα και το ειδα να λειτουργει σε ενα καταστημα στην αθηνα και εκει μου εδειξε και το κινητο τηλεοραση το οποιο εχει οντως πολυ καλη εικονα και αφου μου ειπε και 2 ετη εγγυσης το πηρα. συνεργαζεται με την 1ena μου ειπε και τα πουλαει στις τιμες ον σαιτ και μου εμειναν τα χρηματα της αντικαταβολης.το καταστημα βρισκεται στα ανω πατησια λ. ηρακλειου 61 http://www.e-smartbuy.gr ειναι ενα video-club 24 selfvideo και εκει εχει εκθεση με τα προιοντα πας τα βλεπεις σε λειτουργια και τα παιρνεις.
dimzi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Αγορασα το tck tv mobile πριν απο μια εβδομαδα απο το 1ενα. ΤΟ τηλεφωνο δουλευει αψογα. η μπαταρια κραταει περιπου 3-4 μερες με αρκετη χρηση. Η οθονη αφης δουλευει τελεια ειτε με το δαχτιλο ειτε με την γραφιδα. Υπαρχει η δυνατοτητα χρησης και μονο με τα πληκτρα. Η ληψη τηλεορασης και αυτη πολυ καλη οπως και η ποιοτητα της οθονης και το σημαντικοτερο δεν τρωει πολυ μπαταρια. Στα μειον του τηλεφωνου ειναι οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα συνδεσης στο internet, παροτιεχει gprs. Σε γενικες γραμμες ειναι ενα τιμιο τηλεφωνο για τα λεφτα του.
texnikos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 παιδια καλημερα απο Ροδο το πηρα και εγω αλλα εχω καποια προβληματα σχετικα με την ατζεντα των 2 καρτων δεν μπορω να βρω τα κεφαλαια ελληνικα δεν μπορω να μεταφερω ολλα τα νουμερα απο το παλιο μου κινητο και στην δευτερη καρτα δεν εμφανιζει ονοματα μονο νουμερα ??? προς το παρων ξανα γυρισα στα παλια κινητα μεχρι να βρω βοηθεια
dimitriscat Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 γεια σας, ειμαι νεος στο σαιτ. εχω και εγω ενα κινεζικο tck tv v98 κινητο. πολυ καλο , με ελληνικο μενου, αλλα ενω λεει οτι εχει μμς εγω δεν μπορω να λαβω η να στειλω. ξερει κανεις τι μπορω να κανω? σας ευχαριστω δημητρης
xolloth Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 το καλυτερο site απο Ελλαδα για να το παραγγειλετε ειτε αυτο ειτε απο την ποικιλια που εχει,ειναι το παρακατω που ηδη εχω παραγγειλει το cect p168c ,ειναι η τελευταια βερσιον τηs σειραs,και εχει και τηλεφωνο για να συνεννοηθειτε η να το παραγγειλετε αντικαταβολη. υπαρχει μεγαλη ποικιλια σε πολυ καλυτερεs τιμεs απο το ΕΝΑ. http://www.mylot.gr/index.php?osCsid=74afd284900a7ae57292706e5be2d31b
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.