kostas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Καλησπερα,αυτες τις συσκευες,τις ξερει κανεις? πωλουνται απο ενα κατ/μα στη Θεσ/νικη,αυτο http://www.1ena.com/
ApSiMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 καλά μιλάμε με το που είδα τον "κλώνο iphone" ψάρωσα τελείως!!!! Νόμιζα πως ήταν το iphone και το έδιναν 177?!!!!ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑ Ευτυχώς συνήλθα και είδα ότι είναι κλώνος.... Σχετικά με τα TCK θα σε γελάσω. Αν και το design τους δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν ψάχνεις σε τπτ international forum μήπως και βγάλεις άκρη? Στην αρχή και τα ETEN glofiish που δεν ήταν γνωστά στην Ελλάδα δεν τα εμπιστευόμουν αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχής και ικανοποιημένος κάτοχος ETEN! (άκυρο τελείως αλλά ελπίζω να πιάνεις την λογική που το λέω...)
forgotten Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 αυτα τα κινητα ειναι κινεζικης κατασκευης και θα βρεις πληθωρα στο διαδυκτιο. σε τιμες θα ελεγα οτι ειναι παραλογο οταν το πιανει 177 δολλαρια να το δινει 177ευρω ειναι κοροιδια
andr3as Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 CHINA MOBILE PHONES http://www.ipmart.com/main/page.php?page=hm_china_mbl_phn&&curr=2&cat=260&ref=newsletter&sort=featured_item&cat=1758 Δεν έχουν Ελληνικά και εάν χαλάσουν... 177? ένα κινητό που πουλάνε 109?(http://www.ipmart.com/main/product/Wang,Zhe,A88,Dual,SIM,Card,Phone,With,Bluetooth,Function,37110.php?curr=2&cat=1758&ref=newsletter&sort=featured_item&prod=37110)
logikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλά αν παραγγείλεις από το εξωτερικό θα πάνε τελωνείο και την πάτησες, ένας γνωστός μου έφερε κινητό από τέτοιο site και πλήρωσε τελικά 60 ευρώ έξοδα εκτελωνιστή από την DHL, 80 ευρώ έξοδα τελωνείου και 19% ΦΠΑ στην αξία του κινητού. Του βγήκε 3 φορές την αξία που έγραφε το site. Τουλάχιστον από Ελλάδα βρίσκεις άκρη και με εγγύηση, γενικά αποφεύγω να παραγγέλνω από εξωτερικό.
andr3as Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Έγω έχω παραγγείλει πάνω από 50 φορές και από τους συγκεκριμένους και δεν έχω περάσει τελωνείο... Από ότι μου έχει πει μία φίλη που δουλέυει, τελωνείο μόνο για αγορές πάνω από 200? (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης)... Μόλις έκανα μία παραγγελία (μέχρι πριν την τελική επιβεβαίωση) και μου έβγαλε αυτά: Sub - Total : Euro 109,04 Discount (0%) : USD 0.00 Total after Discount : Euro 109,04 Shipping Cost : Euro 19,93 Transaction Fee (4.5%) : Euro 5,80 (λόγο Paypal) Total Amount Due : Euro 134,77 Payment From Balance : Euro -0,00 Amount to be Paid : Euro 134,77 Αν είναι όντως οι αντιπρόσωποι τότε θα ισχύει η εγγύηση και για αυτά που πέρνεις από εκεί (αυτοί είναι οι αντιπρόσωποι στην Κίνα για τον υπόλοιπο κόσμο)...
kostas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Καλησπερα,ρωταω αν τις ξερει κανεις,εννοω,αν ειχε η εχει στη κατοχη του μια τετοια συσκευη,και ρωταω για τις εντυπωσεις του.
logikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πάντως και από ebay που έχω αγοράσει και ο φίλος που αναφέρω όλα πάνε τελωνείο, ειδικά με μεταφορικές όπως οι DHL και TNT σε ειδοποιούνε ότι έχεις στο τελωνείο δέμα και ζητάνε εξουσιοδότηση για τον εκτελωνιστή τους. Πάντως τον κλώνο του iphone που έχω δει είναι καλό τηλέφωνο, και με μια κάρτα 2gb χωράει 3 ταινίες άνετα.
andr3as Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Τώρα σίγουρα είναι που έχει λάθος... ειδικά για το eBay. Έχω παραγγείλει και σκούπα Ρομπότ της i-Robot και μου ήρθε από Αμερική και μου την φέραν μέχρι τα ΕΛΤΑ μέσα σε 6 ημέρες χωρίς τελωνεία χωρίς τίποτα. Με DHL έχει έρθει αποκωδικοποιπητής δορυφορικός (Dreambox 7020 - καινούργιος 390?) και ήρθε στα χέρια μου σε 4 ημέρες. Όπως και πολλοί φίλοι μου που αγοράζουν δεν έχουν περάσει από τελωνείο. Τι παρήγγειλες και πέρασες από τελωνείο??? Δυστυχώς ξεφύγαμε από την ερώτηση του φίλου και πρέπει να του απαντήσουμε... Καλησπερα,ρωταω αν τις ξερει κανεις,εννοω,αν ειχε η εχει στη κατοχη του μια τετοια συσκευη,και ρωταω για τις εντυπωσεις του. Καταρχήν Sorry για το ότι ξεφύγαμε από την ερώτηση σου, δεύτερον μου έχουν έρθει 2 συσκευές και μόνο που της έπιασα στα χέρια μου δεν μου γέμισαν καθόλου το μάτι. Τώρα όμως μπορώ να πω ότι για τα λεφτά που πληρώνεις μην περιμένεις και τίποτα το καλύτερο, ίσα - ίσα που για τα λεφτά που πληρώνεις πέρνεις αρκετά περισσότερα... Απλά το κακό είναι η Ελληνική γλώσσα (πιθανόν και τα SMS) και η υποστήριξη αναβαθμίσεων, ανταλακτικών και Service... Αν πουλήσουν αρκετά και στην Ελλάδα τότε μπορεί να δούμε να υλοποιούνται και τα παραπάνω...
logikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Είχα φέρει ένα ericsson και μου το στείλανε με DHL από Hong Kong και πέρασε κανονικά τελωνείο, όπως και επίσης μια άλλη περίπτωση που ανέφερα πιο πάνω πέρασε τελωνείο, και γενικά αποθαρρύνθηκα σχετικά με το να αγοράσω από εξωτερικό. Αλλά γενικά βλέπω ότι ο κόσμος που ασχολείται με την τεχνολογία αρχίζει να ξεφεύγει από τις μάρκες και να ανακαλύπτει νέες αγορές και μοντέλα, γιατί στο τέλος καταλήξαμε να γίνουμε μονοπώλιο της nokia και τις ericsson. Εμένα ο κλώνος του iphone πάντως για να μείνουμε και στο θέμα μου άρεσε σαν συσκευή και σαν δυνατότητες, γιατί το είδα το τηλέφωνο και μάλλον είναι η επόμενη αγορά μου.
com_hs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω πάντώς και εμένα μου αρέσει μπορεί να είνια κια για μένα η επόμενη συσκευή
xneo1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εγω απο το ebay πηρα το TCK 08 αλλα το φορτωσα με διαφορα και τωρα ανοιγει και μένει στην πρωτη σελιδα πριν απο την εισαγωγη του Pin.Δεν λεει πουθενα πως γινεται hard reset!!! Μπορει κανεις να βοηθήσει?
andr3as Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εγω απο το ebay πηρα το TCK 08 αλλα το φορτωσα με διαφορα και τωρα ανοιγει και μένει στην πρωτη σελιδα πριν απο την εισαγωγη του Pin.Δεν λεει πουθενα πως γινεται hard reset!!! Μπορει κανεις να βοηθήσει? Δες αυτόν τον κωδικο μήπως σε βοηθήσει... *#3646633# HARD RESET *#66*# Ρυθμίσεις κρυφές όπως φωτισμός LCD, ποια version έχεις, κλπ...
xneo1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δες αυτόν τον κωδικο μήπως σε βοηθήσει... *#3646633# HARD RESET *#66*# Ρυθμίσεις κρυφές όπως φωτισμός LCD, ποια version έχεις, κλπ... Το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα.
logikos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 καλύτερα να το στείλεις εφ όσον έχει εγγύηση να σου το αντικαταστίσουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.