Γηρυόνης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Παιδιά έχω στείλει κάποια γράμματα σε κάποιες υπηρεσίες και δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος νόμος που να υποχρεώνει τις δημόσιες/ιδιωτικές υπηρεσίες να απαντήσουνε στα γράμματα που δέχονται. Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
agpr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Υπάρχει σίγουρα για τις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τι ορίζεται ως εύλογο χρονικό διάστημα. Ίσως δέκα εργάσιμες; Καλύτερα να απευθυνθείς στο συνήγορο του πολίτη, αφού πρώτα φροντίσεις να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου για την αίτηση σου.
Ather Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Στο Δημόσιο δε χάνεται τίποτα! Εμπειρικά θα σου πω τα εξής. Ερώτηση προς τη στρατολογία, απάντηση σε 3 μήνες περίπου. Ερώτηση πτος τη γραμματεία καταναλωτή, απάντηση σε ένα μήνα περίπου. Το καλύτερο αν θες να γίνει η δουλειά σου και βιάζεσαι είναι να κάνεις την αίτηση (αν καλύπτεται) μέσω ΚΕΠ, γιατί εκείνοι μπορούν να πιέσουν. Η προθεσμία (με επιφύλαξη) είναι ένας μήνας και σε εξαιρετικές περιπτώσεις φτάνει μέχρι και δύο. Ο νόμος όμως μπορεί να το περιορίζει προς τα κάτω
Γηρυόνης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δε θέλω να κάνω αίτηση. Θέλω να στείλω ένα γράμμα. Ισχύει το ίδιο για τα γράμματα και τις αιτήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.