zoranb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Έχω μαζέψει κάποια avi's από το Prison Break και θέλω να τα δώ στο DVD player μου στην τηλεόραση. Επίσης σκέφτομαι να βρώ και υπότιτλους Ελληνικούς κ να τους προσθέσω στο παραγόμενο DVD. Η ερώτηση είναι εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή, απλή, που απλά να ρίξω εκεί τα avi που θέλω (όχι πολλά ώστε να χωράει σε ένα dvd disc και να μην πέσει και η ποιότητα) και να παραχθεί ένα DVD με έστω υποτυπώδες μενου και την δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων! Υπάρχει κανείς που να μπορεί να προτείνει κάτι?
parsifal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Γιατί δε δοκιμάζεις μόνος σου τα freeware που αναφέρονται εδώ: Με ποιο πρόγραμμα: μετατρέπω avi/divx/mp4/mkv σε DVD; Με κάποιο μπορεί να βολευτείς.
mihachris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Έχω μαζέψει κάποια avi's από το Prison Break και θέλω να τα δώ στο DVD player μου στην τηλεόραση. Επίσης σκέφτομαι να βρώ και υπότιτλους Ελληνικούς κ να τους προσθέσω στο παραγόμενο DVD. Η ερώτηση είναι εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή, απλή, που απλά να ρίξω εκεί τα avi που θέλω (όχι πολλά ώστε να χωράει σε ένα dvd disc και να μην πέσει και η ποιότητα) και να παραχθεί ένα DVD με έστω υποτυπώδες μενου και την δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων!Υπάρχει κανείς που να μπορεί να προτείνει κάτι? πιστευω πως το convertxtodvd ειναι μια χαρα αφου σου δινει την δυνατοτητα να δημιουργησεις μενου και να προσθεσεις τους δικους σου υποτιτλους.εαν μαλιστα το ονομα του υποτιτλου ειναι ακριβως το ιδιο με εκεινο του avi (εννοειτε με διαφορετικη επεκταση) το προσθετει μονο του.αμα θελεις μπορω να σου δωσω λινκ να το κατεβασεις. για οτιδηπουε αλλο σχετικα με αυτο το προγραμμα ρωτα με.
gargoyle1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Οντως το convertx2dvd θα σου κανει την δουλεια που θελεις εκανα ακριβως το ιδιο με επεισοδια του prison και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο.Θα σου προτεινα να το βαλεις τουλαχιστον στην μεσαια αποκωδικοποιηση για καλο αποτελεσμα σε συντομο σχετικα χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.