Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε webcam

stratos_09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πριν μια εβδομαδα αγορασα ενα laptop toshiba.ολα ειναι ρολοι το μονο προβλημα που εχω ειναι στην ενσωματομενη καμερα.ενω λειτουγρει κανονικα μολις ανοιξω το laptop μετα απο λιγο(μιση ωρα)μου βγαζει ενα μυνημα που λεει gather render failed.ετσι και εγω βγαινω και ξανα μπαινω στο προγραμμα της webcam και παλι το ιδιο μεχρι να το κανω 4-5 φορες που στο τελος δεν ανοιγει καθολου το προγραμμα.μολις κανω επανεκινηση λειτουργει κανονικα για μιση ωρα περιπου και μετα παλι τα ιδια.

Μηπως καποιος ξερει τι μπορει να ειναι?

HELP ME PLEASE....καινουριο laptop ειναι!!!:cry:

Δημοσ.

Well τελικα κατι δεν παει καλα με τις ενσωματωμενες καμερες στα toshiba.

Και εμενα οπως τον παρελαβα πριν μερικους μηνες μετα απο μερικα δευτερολεπτα εσβηνε η καμερα εαν ειχα την τυχη να την δει ο υπολογιστης κατα την εγκατασταση των windows και να την εγκαταστησει.

Μετα απο καμποσες επαναληψεις του προβληματος δεν αναγνωριζε καν την καμερα και μου εβγαζε μυνημα για αγνωστη usb συσκευη.

Τον εστειλα στο service και την αλλαξαν γιατι ηταν οντως οντως προβλημα της καμερας.

Περιμενω τωρα να τον παραλαβω να δω.

Να εισαι σιγουρος ομως οτι το προβλημα το παρουσιαζει εξαιτιας του hardware γιατι εαν ειναι εξαιτιας καποιου software που εχεις εγκαταστησει και δεν θα στην αλλαξουν και θα πληρωσεις για την εργασια.

Δεν χανεις τιποτα να παρεις στο 210 5193950-55 την τεχνικη εξυπηρετηση να συμβουλευτεις πρωτα.

Καλη τυχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...