Προς το περιεχόμενο

The Lost Crown

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόλις τελείωσα το game. Νομίζω ότι είναι must για όποιον του αρέσουν τα adventure game. Μπορώ να το συγκρίνω μόνο με κάποια σαν το still life σε ποιότητα και νομίζω ότι είναι αν όχι το καλύτερο πάντως ένα από τα καλύτερα adventure που κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια. Αν και έχει τα προβλήματα του που κυρίως είναι στο κακό animation των χαρακτήρων κατα τα άλλα είναι ένα αψογο game με μια απίθανη κορύφωση στο τέλος. Και μια ατάκα από ingame

If You Stare into the Abyss, the Abyss Stares Back into You

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά πάρτε ένα παλιό pc και βάλτε windows 95 και παίξτε τα adventures εποχής 95-2000. Αυτά που προσλαμβάνανε κανονικούς ηθοποιούς για τα cutscenes. Και μετά ξαναγράφεις κριτική για το Lost Crown και το οποιοδήποτε Lost Crown. Τι ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργήσει ένα παιχνίδι με τέτοιο animation και ασπρόμαυρα 3d γραφικά, τα οποία δεν δένουν με το "ασπρόμαυρο στοιχείο"...

Δημοσ.

Τα γραφικά ιδίως στα adventure δεν είναι τo παν αλλά το story. Τα γραφικά του πάντως ήταν πανέμορφα και σε πολλά σημεία αγγίζανε το στοιχείο του σουρεαλισμού. Ιδιως σε μερικές σκηνές με τα εφέ τις ξεφτισμένης φωτογραφίας. Για μένα πανέμορφο game και ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει σε θέμα ατμόσφαιρας. Και για την ιστορία ένα από τα πρώτα μου game που έπαιξα ήταν το Larry I

Δημοσ.

Δίκιο έχεις για το στόρυ αλλά χωρίς καλή ατμόσφαιρα (άρα και γραφικά μαζί με το στόρυ) δε σε βάζει στη θέση του χαρακτήρα. Αν τώρα έχεις παίξει καλά adventureς εκείνης της περιόδου που λέω και σου άρεσε τότε οκ, γούστα είναι αυτά :-). Πάντως εμένα από ότι σχετικά καινούριο έχω δει, πέρα από το Longest Journey 2 Dreamfall δε με συγκίνησε απολύτως τίποτε δυστυχώς..

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια στα πρώτα 10 λεπτά που έπαιξα το game είπα να το κάνω unistall αμέσως :P Γελοίο animation και casting voice που σου έδινε την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά αφού ασχολήθηκα αρκετή ώρα με το παιχνίδι τελικά είδα ότι είναι ενα κανονικό διαμάντι και σιγά σιγά θα σε απορροφήσει στον κόσμο του. Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλο game με τόσο πειστικό gost hunting. Ο δημιουργός του λέει ότι τα περισσότερα στοιχεία που υπάρχουν στο ghost hunting τα έχει συλλέξει ο ίδιος σε πραγματικές συνθήκες :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Κυκλοφόρησε το game στην Eλλάδα και στο παπασωτηρίου το πουλάνε στα 15?, τελείως τζάμπα για την ποιότητα του τίτλου.

Πράγματι, το τσέκαρα και δεν πίστευα στα μάτια μου: σημαντικά φτηνότερο από play.com (εκεί έχει 15 λίρες αγγλίας και με τις κουλές μετατροπές σε ευρώ -άλλη πονεμένη ιστορία αυτή- φτάνει στα 20,99 ευρώ). Να λέμε και τα καλά, μην καυτηριάζουμε μόνο τις παλαβές τιμές στους "καυτούς" τίτλους Άμα τη επιστροφή στη βάση θα το τιμήσω :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Και μια ατάκα από ingame

If You Stare into the Abyss, the Abyss Stares Back into You

Φοβερή ατάκα αλλά κλεμμένη απο την θριλεραρα '' in the mouth of madnes''.

Λυπάμαι που το λέω ρε παιδιά πραγματικά, αλλά δεν μπορεσα να το παίξω το παιχνιδάκι. Υπάρχουν τόσα πολά που μπορούσαν να γίνουν καλήτερα και τα οποία με ξενερωσαν πραγματικά. Αναγνωρίζω την προσπάθεια για δημιουρία ενός αυθεντικού andventure αλλά κακά τα ψέματα, οι απαιτήσεις μας σήμερα για παιχνίδια έχουν ανέβει δραμματικά.

Το παιχνίδι θα μπορούσε απο τεχνολογικής άποψης να ήταν άνετα 5 ετίας. Τα αρνητικά είναι αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω και κατα την ταπεινή μου άποψη θα μπορούσαν να διωρθοθούν σχετικά εύκολα αν έπευτε λίγη δουλίτσα ακόμα.

Κριμα γιατί με τα πρώτα που άκουσα μου είχε ανοιξει πολύ η όρεξη...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το τελείωσα χτες.. Ένα από τα πιο τρομακτικά games που έχω παίξει.. Must για τους fans των ψυχολογικών - horror games!

Δημοσ.

ναι δεν το έχω αρχίσει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Βλέπεις ο ψυχάκιας ο Boakes δεν μπορεί να βγάλει κατι άσχημο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα αξιώθηκα ν ασχοληθώ μαζί του και το τερμάτισα το τριήμερο που πέρασε. Πολύ καλές εντυπώσεις παρά το αρχικό ξενέρωμα λόγω ασπρόμαυρου.

Κατάλαβε κανείς τι διάλο συνέβη; Πώς συνδέονται οι χαρακτήρες και τα γεγονότα; Κάτι; Διάβασα κάποια στοιχεία googlίζοντας αλλά μου φάνηκαν τραβηγμένα απ τα μαλλιά (μπορεί απλά να φταίει το ότι δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου προς τα κει).

Ο Ισπανός, ο Molinaς, που κατοικούσε στο σπίτι με του ήρωα, πώς συνδέεται με το Lost Crown; Απλά κάποιο side story είναι;

Ο άλλος γιατί σκότωνε τα γατιά;

Η γρια που λεγε τη μοίρα, τι ρόλο παίζει; ΟΚ είχε χάσει τον γιο και τον άντρα της. Υπάρχει κάποιο άλλο background;

Ο σκελετός στο μουσείο, ποιος ήταν; Αυτό θα πρεπε να το καταλάβω, μιας και το είπα στην αστυνομία αλλά το χασα.

Το κοριτσάκι στο μουσείο συνδέεται κάπως με το main story;

Οι πειρατές στα σπήλαια, με την άλλη την φαντασματίνα και το πιτσιρίκι που βρίσκεις μέσα στα σπήλαια; Κάποια σχέση με το lost crown;

Οι άλλοι οι μυστήριοι στη φάρμα, που μετά καταλαβαίνεις πως είναι φαντάσματα, και που νομίζουν ότι είναι το 1950 και μαζεύεις βότανα για να σου κάνουν το τραπέζι;

Ο καθηγητής που στο τέλος δολοφονείται; Παίζει κάτι μυστήριο μ αυτόν εξαρχής; Γιατί το βράδυ που χετε το tet-a-tet εμφανίζεται κι εξαφανίζεται σαν φάντασμα;

Στην τελική, οι Ager, τι ήταν; Τι καναν; Τι θέλαν; Το lost crown; Επίσης γιατί σε κάποια φάση λέει πως ένας απ αυτούς είτε έζησε >100 χρόνια είτε ήταν χορατατζήδες; Κρύβεται κάτι;

Ο μαρμαρωμένος στην εκκλησία, ποιος είναι;

Σίγουρα έχω κι άλλες 20 απορίες αλλά ας μείνω στο βασικά...

Αμφιβάλω αν κανείς θ απαντήσει στ αποπάνω, μιας και που να θυμάσαι τι συνέβη μετά από μήνες που τερμάτισες, αλλά κάπου έπρεπε να τα πω :P

Α, σε παρόμοιο, καλό ύφος ποιο άλλο adventure να προτιμήσω. Lost souls είδα, κάτι από Scratches θυμάμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...