{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Some believe what is lost should never be found... [gt]31307[/gt] Released!
metmat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Φαίνεται πολύ καλό παιχνιδάκι. Δεν πρόλαβα να παίξω πολύ, αλλά είδα ότι δεν μπορείς να περάσεις τα cutscenes και τους διαλόγους. Κατά τα άλλα βρίσκω πολύ καλή την ιδέα να υπάρχουν χρώματα μόνο σε ορισμένα στοιχεία και είναι και ένα παιχνίδι που έχει ως θέμα τα φαντάσματα που είναι πολύ "πιασάρικο".
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Από το συγκεκριμένο trailer που είδα δε μου άρεσε καθόλου η ασπρόμαυρη εικόνα. Δε λέω, σε συγκεκριμένα παιχνίδια ίσως να πήγαινε (πχ αν είχε πραγματικούς ηθοποιούς όπως τα παλιά adventures). Αλλά τώρα να βλέπεις 3d χαρακτήρες με ασπρόμαυρη απεικόνιση δε δημιουργεί καμία ατμόσφαιρα που να δικαιολογεί την έλλειψη χρώματος. Αν δε φαινόταν καθόλου οι χαρακτήρες ίσως να ήταν και καλύτερο..
blueviper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Άπό τα πλέον ατμοσφαιρικά adventure, όχι μόνο της χρονιάς που διανύουμε (που το πιθανότερο είναι να κατακτήσει την πρωτιά με ευκολία), αλλά και της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον. Αν εξαιρέσεις ορισμένες μικρολεπτομέρειες που θα μπορούσαν να διορθωθούν, το θεωρώ από τα λίγα adventure που σε βυθίζει στην ιστορία κατά τρόπο απόλυτο κι ολοκληρωτικό. Εξαιρετικό από κάθε άποψη και διόλου τυχαίο που έλαβε διθυραμβικές κριτικές.
polonos1313 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Εμένα μου το έστειλε ο θείος και αν και το έπαιξα πολύ λίγο για να πω εντυπώσεις....Αλλά τα γραφικά του δεν μου άρεσαν καθόλου και μου την έδωσε που δεν κάνει run με double click
liberostelios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δεν το έχω, το παιχνίδι, αλλά από το trailer και μόνο που θύμισε πολύ το Penumbra, από θέμα ατμόσφαιρας κλπ. Ισχύει ότι έχει αναπτυχθεί, επί της ουσίας, από ένα άτομο ή κατάλαβα λάθος όταν διάβαζα ένα σχετικό review; Πάντως, είναι γεγονός ότι τα γραφικά δεν είναι καθόλου καλά. Δεν ξέρω, βέβαια, για την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και το όλο πακέτο γιατί, όπως είπα, δεν το έχω παίξει...
blueviper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Καταρχάς τα γραφικά του δεν είναι τόσο άσχημα, όσο αρχικώς δίνουν την εντύπωση κι άλλωστε ένα καλό adventure είναι πολλά περισσότερα από το ένα εκατομμύριο τεχνικά εφέ που θα φροντίσουν οι δημιουργοί του να εισάγουν...αυτά είναι για τίποτα Halo και Unreal Tournament. Από εκεί κι έπειτα, όποιος φροντίσει να αφιερώσει λίγο χρόνο στο παιχνίδι, ξεπερνώντας τους αρχικούς του ενδοιασμούς περί γραφικών, θα αποζημιωθεί στα σίγουρα με μια πληθώρα ευφυέστατων γρίφων και κυρίως με μια πραγματικά δουλεμένη και χορταστική ιστορία, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί βιβλίο από μόνη της. Το Lost Crown μπορεί άνετα να συνυπάρξει με τα καλύτερα adventure όλων των εποχών κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Jonathan Boakes για την υλοποίησή του.
metmat Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Αφού έπαιξα κι εγώ λίγο περισσότερο δε με χάλασαν τα γραφικά του παιχνιδιού. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ο τρόπος που περπατάει ο ήρωας (θυμίζει λίγο Michael Jackson), αφού κάνει ένα βήμα ενώ γλιστράει άλλα 2 μέτρα χωρίς να σηκώνει τα πόδια. Επίσης βρήκα άσχημους τους διαλόγους καθώς μου φάνηκε πολύ ψεύτικο το ύφος της ομιλίας. Επιπλέον, δεν μπορείς να τους προσπεράσεις και αν κατά λάθος πατήσεις την ίδια ερώτηση (από τη στιγμή που αυτές δεν εξαφανίζονται όταν τις κάνεις) πρέπει να ξανακούσεις την συνομιλία η οποία τις περισσότερες φορές είναι σε αδικαιολόγητα αργούς ρυθμούς.
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Το βρήκα ενδιαφέρων με αυτά τα ασπρόμαυρα γραφικά σίγουρα θα το αγοράσω. Είμαι σε ηλικία βλέπεις που δεν μπορεί να περιμένει να του φέρει ο θείος πράγματα αλλά τα παίρνω μόνος μου
polonos1313 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Επίσης βρήκα άσχημους τους διαλόγους καθώς μου φάνηκε πολύ ψεύτικο το ύφος της ομιλίας. Επιπλέον, δεν μπορείς να τους προσπεράσεις και αν κατά λάθος πατήσεις την ίδια ερώτηση (από τη στιγμή που αυτές δεν εξαφανίζονται όταν τις κάνεις) πρέπει να ξανακούσεις την συνομιλία η οποία τις περισσότερες φορές είναι σε αδικαιολόγητα αργούς ρυθμούς. Και αυτό....
blueviper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Θα το πω για τελευταία φορά...αρχικώς μπορεί και να χαλαστεί κάποιος. Η συνέχεια όμως αποζημιώνει κι όσο ξεδιπλώνεται η ιστορία, αποκαλύπτεται ένα υπέροχα ατμοσφαιρικό adventure. Μην μείνεται στην αρχή, ούτε σε κάποιες λεπτομέρειες τύπου "δεν προχωράνε οι διάλογοι". Ναι υπάρχουν και flaws στο παιχνίδι, αλλά είναι πταίσματα μπροστά στη συνολική εικόνα και την αίσθηση που σου αφήνει στο τέλος. Προσωπικά συγχώρεσα τα πάντα γιατί είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως έγινε με πολύ μεράκι και δουλεύτηκε από άτομο που ζει και αναπνέει σε adventure ρυθμούς.
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Eυρώπη δεν ξέρω πότε έρχετε γιατί δεν είδα να το έχει κανείς.
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Κυκλοφόρησε το game στην Eλλάδα και στο παπασωτηρίου το πουλάνε στα 15?, τελείως τζάμπα για την ποιότητα του τίτλου. Αρχισα το game και μπορώ να πω έχει φοβερή ατμόσφαιρα. Τα ασπρόμαυρα σκηνικά με τα λίγα χρώματα δίνουν άλλη αίσθηση στο παιχνίδι. Εδώ το site του http://www.thelostcrown.co.uk/ και εδώ ένα site για να μπείτε καλά στο κλίμα http://www.thishauntedland.co.uk/
chek2fire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Χθές το βράδι λόγο ότι μου είχε πέσει το internet και δεν μπόρεσα να μπω στο aoc ασχολήθηκα με το game λίγο παραπάνω.Η δουλειά που έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα είναι απίστευτη. Σε κάθε σημείο που προχωράς υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες για τον κόσμο που βρίσκεσε. Η μουσική του είναι ανεπανάληπτη και συνοδεύει άριστα το game ενώ τα γραφικά του είναι φοβερά σχεδιασμένα με το ασπρόμαυρο να κυριαρχεί και με τονισμένα χρώματα σε μερικά σημεία. Τώρα στο θέμα των διαλόγων γιατί ακούγεται λίγο παράξενα. Νομίζω η προφορά και γενικά το ύφος τους είναι εσκεμμένο. Υπάρχει μια γενική αργή αίσθηση στο game με τον ήρωα να περπατάει και να μιλάει πιο αργά και από το θάνατο. Γενικά σαν game με κόλησε με τις ώρες να παίζω και να μην θέλω να σταματήσω. Καιρό είχα να το πάθω σε adventure.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.