Zderg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα Ειμαι στην φαση να στειλω τις αιτησεις σε καποια αγγλικα πανεπιστημια για το μεταπτυχιακο μου.. Θελω να κανω μεταπτυχιακω στο Information Systems Management.. Απο τα πανεπιστημια που ειδα αυτα που μου αρεσαν περισσοτερο ειναι τα εξης: Surrey, Lancaster, Warwick, Sheffield, Keele. Εχει φοιτησει καποιος απο σας σε καποιο απο αυτα για να μου πει το αν αξιζουν; Και γενικα οποιες πληροφοριες μπορει να δωσει.. Επισης καμια πληροφορια για το Maastricht της Ολλανδίας;
=-sp00ker-= Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Φίλε εγώ ήμουν στο Lancaster. Το computing department είναι το νούμερο 7 στα rankings της αγγλίας http://education.guardian.co.uk/universityguide2008/0,,2027789,00.html αν αποφασίσεις να πας εκεί να είσαι έτοιμος για πολύ γαμήσι και δεν εννοώ τις αγγίδες . Το προσωπικό είναι άριστο και πολύ μεγάλου επιπέδου εξού και το ψηλό ranking. Το lancaster είναι πρώτο σε τομείς όπως distributed systems και ubiquitous computing. Τα μάστερ είναι αρκετά αλλά δεν διαφέρουν και πολύ. Εγώ έκανα το advanced computer science. Το δικατσά το αναγνώρισε αμέσως. To lancaster είναι μια μικρή κωμόπολη όπου αν έχεις καλή παρέα θα περάσεις τέλεια στο λίγο χρόνο που θα έχεις. Το manchester είναι δίπλα.
Toufas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 επισης http://www.neowin.net/news/main/08/03/10/top-10-jobs-in-information-technology
kaiowas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Και το Warwick ιδια γευση με το Lancaster ειναι. Μια κωμοπολη με πολλους φοιτητες που ουσιαστικα αυτοι συντηρουν την πολη. Το Warwick εχει ενα τεραστιο campus που μενουν αρκετες χιλιαδες φοιτητες και γενικα εχει μια λιγο 'οικογενειακη' ατμοσφαιρα αν και ειναι αχανες. Για το συγκεκριμενο master δεν ξερω αλλα γενικα το Warwick θεωρειτε απο τα πολυ καλα πανεπιστημια, στα business cources που γνωριζω θεωρειτε καλυτερο απο το Lancaster.
Zderg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Απο τα παραπανω πανεπιστημια το μονο που δεν ειχα ακουσει ποτε μου ειναι το Keele (δεν ξερω καν και πως προφερεται).. Ξερετε τπτ για αυτο; Και επισης μπορει να κανω αιτηση και στα Southampton και South Bank.. Καμια πληροφορια για αυτα;;
gerr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Southampton απ'ότι μου έχουν πει γιατί δεν έχω πάει ,είναι όμορφη παραλιακή πόλη , με τα μαγαζιά μαζεμένα στο λιμάνι ,αλλά και αρκετά μικρή. Βέβαια αρκετά τμήματα ,όπως της νομικήες,είναι από τα κορυφαία.
jimarass Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δες Leeds. εκεί πήγε φίλος μου για computer science related master , δε θυμάμαι πιο, κορυφαίο τμήμα έχουν. Ίσως από τα καλύτερα. Γενικά πάντως ένα τμήμα δεν είναι αναγκαστικά καλό επειδή το πανεπιστήμιο είναι καλό. ΠΧ τηλεπικοινωνίες δεν υπάρχει ούτε ένα αξιόλογο στο Λονδίνο. Αξιόλογο εννοώντας στα τοπ 5. Δες προσεκτικά τι μαθήματα κάνουν , αυτό είναι ο οδηγός σου. Επίσης να δεις αν το τμήμα έχει έρευνα πρόσφατη σε θέματα που σε ενδιαφέρουν.
Zderg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω παιδια αλλα εχω ψαξει ολα τα καλα κ μετρια αγγλικα πανεπιστιμια.. Απλα ρωτα για το Keele για δεν το ηξερα ως τωρα.. Δεν εχει ακουσει κανενας σας θετικα ή αρνητικα σχολια για αυτο;; Επισης το να δω στα top5 δεν ειναι μαλλον το σωστο καθως δεν εχω κ βαθμο για υποτροφια.. Επισης το μεταπτυχιακο που θα κανω, σε καποια πανεπιστημια διδασκεται απο το computer science department ενω σε αλλα απο το business and management και σε αλλα και απο τα δυο.. Αρα δεν ειναι αναγκαστικα computer science related..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.