Προς το περιεχόμενο

Vista and Drag n Drop

mihalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από χθεσινή ατυχία είπα να βγάλω τα ξπ και να κανω απόπειρα στα βιστα.Τόσα και τόσα αρνητικά διάβασα, δεν κάνω και εγώ μια απόπειρα να δω αν είναι τόσο τραγική η κατάσταση; Τα εγκαθιστώ σε μια απλούστατη και ταχύτατη διαδικασία, περνάω τα προγράμματά μου και αρχίζει το αστείο...

Δεν μπορώ να κάνω drag and drop, cut paste, copy paste, και rename φακέλων. Θέλω δλδ να βάλω τα προγράμματα του start menu σε κατηγορίες, και δεν μπορώ ούτε με σύρσιμο, ούτε με αποκοπή. Φτιάχνω νέο φάκελο και δεν μπορώ να κάνω μετονομασία γιατί μου γράφει The file or folder does not exist. Είπα να δείξω καλή διάθεση και να προσπαθήσω να περιθάλψω με στοργή τα βίστα αλλά δεν. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Υπάρχει λύση;

Δημοσ.

Στην πορεία βρίσκω και άλλα προβληματα, όπως ένα σφάλμα που μου πέταξε στην εκκίνηση 2 φορές,το utility της gigabyte δεν δουλέυει σωστά,το utility της logitech που δειχνει την μπαταρια του πληκτρολογιου/ποντικού και ενδείξης στην οθόνη, επίσης αρνείται πεισματικά να δουλέψει,το ιδιο ισχύει για το προγραμμα του wireless adapter μου, αλλά και το πρόγραμμα εκκίνησης του pixma μου. Όλα είναι φρεσκοκατεβασμένα από το νετ τελευταίες εκδόσεις....Για το σκανερ αρνουμαι να μπω στη διαδικασία δοκιμής :). Το θέμα που με απασχολεί ειναι το drag n drop, rename...

Δημοσ.

Εμ πού πας με 32M RAM; :P

Ρίξε μια ματιά πάντως εδώ για το rename/move.

Το setpoint χρησιμοποιείς για τα logitech; Σε μένα (για κάποιον "περίεργο" λόγο) δουλεύει σωστά @ Vista x64 Home Premium :/

Δημοσ.

Βασικά ξεχνάς το 1μβ της κάρτας γραφικών, εκεί είναι η δύναμη...

Λοιπόν το πρόβλημα εντοπίστηκε οτι προκύπτει από ένα hotfix της microsoft. Εμφανίζεται σε κάποιες εκδόσεις βιστα lite που φτιάχτηκαν με vlite. Κάποια κλειδιά της registry απουσιάζουν προκαλώντας το πρόβλημα αυτό αμέσως μετά την εγκατάσταση κάποιου hotfix. To αρχειάκι που μου υπέδειξες διορθώνει αυτό το πρόβλημα, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται το πρώτο βήμα στο λινκ. Δεν θέλει ούτε επανεκκίνηση. Σε ευχαριστώ πολύ για τούτο

Όσον αφορά το logitech, χρησιμοποιώ το setpoint. Ναι μεν φορτώνει το πρόγραμμα αλλά η μόνη επιλογή που μου έχει είναι για web update. Σε εσένα δουλεύει κανονικά; Το πληκτρολόγιο το είχες εγκατεστημένο στον υπολογιστή πριν περάσεις τα βιστα, ή το εγκατέστησες μετά; (στα ξπ έτσι είχε γίνει, και μου δούλευε. Τα βίστα όμως τα πέρασα με το πληκτρολόγιο πάνω στο πισι)

Δημοσ.

Βασικά έχω το set MX5000 της Logitech (bluetooth).

Εγκατάσταση Vista έκανα μ' αυτό και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα λειτουργικότητας χωρίς το Setpoint. Μετά από κάτι μέρες το εγκατέστησα (για να κάνω mapping σε κάποια κουμπιά) χωρίς να αντιμετωπίσω κάποια δυσλειτουργία (οκ, πέρα του ότι κάνει disconnect όποτε του τη βαρέσει κάποιες φορές).

Δημοσ.

θα δοκιμάσω να εγκαταστηω την εκδοση του πληκτρολογιου να δω αν θα στρωσει...τα κουμπιά του πάντως δουλέυουν όλα κανονικά, και μονο map δεν μπορώ να κάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...